Gradinita Little One
Raspunsuri - Pagina 18
cgaby spune:
a venit stef cu o sticla in care zice ca e un sarpe.![]()
zice sa scoatem apa si sa punem apa rece ca sa pluteasca. si apa calda ca sa iasa afara!
a zis ca ua facut vraji!
aurelia1278 spune:
Alexandra a venit cu o sticla in care este "du". Adica scafandru pe (foarte) scurt. ![]()
Si de data asta mi-a povestit ca au bagat foc in sticla si un ou.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
buggy spune:
Ma bucur ca le-a placut micutilor. Va tin la curent cu programul. Saptamana viitoare incepem programul de anatomie. Atelierul se numeste "Sunt unic" . Il vom face miercuri tot la ora 10. Schimbarea este numai pt saptamana viitoare datorita programului de Halloween. 
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
cgaby spune:
da,marti au petrecerea de halloween.
miercuri la ora va veni si tvr!!!!! ii filmeaza...![]()

pupici.
cgaby spune:
buna.
azi la origami au facut catel si pisica....era foarte incantat...de cum a intrat in casa mi-a spus ce-a facut!![]()
pupici.
cgaby spune:
buna.
am terminat de sculptat dovleacul...am pus poze...
la halloween.
pupici.
petrecere frumoasa maine la pitici!
vanessa ionescu spune:
voi cum va costumati maine? Catalin o s afie fantomica. Dovlecelul l-am dus la gradi sa-l sculpteze ele ca asa ne-a zis Cristina.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
claujro spune:
Buna seara, mamici! 
Am o intrebare, am sa ma interesez la gradinita dar m-ar interesa si parerea voastra...Credeti ca s-ar mai putea primi un baietel care face 3 ani in decembrie, pentru grupa mica?
Multumesc! 
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,2 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei
cgaby spune:
claujro - eu cred ca da! am inteles ca mai sunt cateva locuri la grupa mica.succes! mai vb.
vanessa - stef va fi dracusor!![]()
![]()
petrecere frumoasa maine!
pupici tuturor.
buggy spune:
Distractie placuta maine si un Halloween cat mai reusit va doresc
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro