Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Jadi ma sperii..eu am inteles ..nu mai stiu de pe und eca nu ecazul de decalotare decat daca se inroseste ceva si s epare ca la tine asa a fost ..o sa mai insistam si noi la baita cu decalotarea dar mi-e asa mila si sotului meu la fel.
Am luat aminte si cu curatatul urechilor !
Codruta am vazut-o pe Petra in fundic .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei: Iaris Mihai si Mihnea Luca.

LA MULTI ANI Cristina(cge)! Iti doresc sa fii fericita, sanatoasa si iubita!

Ioana
, o sa va pun maine poze. Dar sa stii ca eu am mobila de-aia "urata" de la Mobexpert!

Uff, Jadi, ce l-o fi durut mititelul! Brrrr! Bine ca acume vesel

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Doarme puiul meu si sforaie in acelasi timp. Si eu care ma pregateam de baie... am dat drumul la teve cu un sonor normal sa vad cit doarme. Ma uit pe patinaj la campionatul european. Anul asta sint fericita ca ma pot uita la olimpiada de iarna, nu sint fana practicarii sporturilor de iarna in schimb le urmaresc, inclusiv curling-ul

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

salut fete

revin cu intrebarea mea, mai sunt bebe care isi molfaie limba? si inca ceva... a incercat cineva gelul Flatulin?

despre Trixera, cred ca si eu am spus ca sunt multumita, insa trebuie insistat, pus din abundenta, de cateva ori pe zi...eu la un moment dat ma cam culcasem pe o ureche si reincepusera sa apara bubitele.eu una zic ca e ok, dar fiecare bb reactioneaza diferit si depinde si de cat de grav este...

referitor la mobila, Ioana tu ziceai parca ceva de Prosper, ce este un centru cu producatori? si pe unde e? vreau si eu sifonier mai mare!

va pupik

Bianca si bb Milan
http://milan.webdesigner.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

BiuMil si no imolfaim limba, iar uneori sta cu limba intre buze (parca e unflata sau mai bine zis bosumflata)

Si noi am adormit dar ne-am trezit dupa o jumatate de ora si acum stam in carucior si ne uita si vorbim cu suzeta.
Jadi, dar daca e umed tamponelu, oare e bine sa il bagam asa umed in ureche?! de fapt daca ti-a zis asa.....asa e.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Am fost ieri la control..inca mai e un pic racit la plamani, dar dr a descoperit de data asta si o infectie la urechiuse, acum suntem pe antibiotic, atata l-am ocolit si noi si dr dar pana la urma nu am avut ce face. Saracutul, este atat de stresat de medicamente incat atunci cand am incercat sa-i dau putin cereale de orez cu laptic, l-a scos imediat afara, sa stea sa vada ca nu e chiar asa de rau. Il mai las pana la 5 luni si atunci o sa-i dau iara cereale de orez dar cu mar, multi copii nu le-au aceptat decat pe cele cu fructe. In rest.. avem 9 kg imbracat, ii place f mult sa se ridice in fundulet, cum l-ai apucat de manute in doi timpi si trei miscari e sus, dar nu-l las sa stea decat cateva secunde, dupa aceea il pun jos-spre disperarea lui. Il las sa se ridice asa pentru intarire muschilor, dar nu voi exagera.
Jadi, LA MULTI ANI pentru "borcanel". Am intrebat si noi d-rul ce sa facem cu putzulica din dotare, daca e cazul sa decalotam sau nu si a zis ca atata timp cat nu e vreo infectie sau nu are dificultati la urinat, el nu recomanda sa se umble pe acolo. In timp, decalotarea "se rezolva" singura.
Ioana, succes cu mobila, sa iasa asa cum iti doresti!
Anca75, ai mare grija cu urechiusa. Tot asa Andrew se freca nervos la urechiusa dreapta si desi la palpare nu schita vreun gest ca l-ar deranja ceva, dr cand s-a uitat in urechiusa lui cu aparatul ala cu lupa si lumina a descoperit ca avea infectie. O vizita la medic nu strica.
Irina, parca tu intrebai ce facem dupa cele 20 minute de plans..ei bine..de cele mai multe ori se potolesc singuri, daca nu trebuie consolati. eu inca nu am inceput trainning-ul pentru ca este si bolnavior acum si mai am si un mare dusman in casa care nu e de acord sa-l las sa planga asa de mic...lasa mama sa mai creasca (cred ca te-ai prins-e vb de mama mea)
Codruta, felicitari Petrei pentru suculetul de mere. Al meu se stramba la orice e strain de lapte, ceai, apa si medicamentul pentru colici, chiar daca noile medicamente pentru raceala sunt dulci si cu aroma de fructe. Deja e stresat kupilu... aman diversificarea. Si inca ceva.. La multi ani pentru ziua ta..cam tarziu dar... te rog sa ma scuzi-cu timpul liber nu stau prea bine.
Mary Ilie, waw ce bebelus plibaret ai.
Bine ai venit Godzila!. Intr-adevar, suntem cele mai active si avem cei mai frumosi copii.
Antonela, dar prolifica este pisicuta ta.. ai grija data viitoare sa nu-ti mai repete figura. Se pare ca ii place sa fie insarcinata sa doar sa ramana...
Cge, La multi ani, multa sanatate si sa fii fericita alaturi de familia ta.
Raluca, si noi suntem pe zyrtec pentru cateva luni, 3/4 de lingurita la 8 ore. Acum citind dozele tale ma gandesc daca nu cumva e prea mult. in plus de asta, noi vom face tratamentul cateva luni, desi bb nu este prea incantat chiar daca are aroma de fructe.
Nanadana, scuze, sper ca nu te-ai suparat, am vrut a fac o gluma. Si pe mine ma doare la inceput, dar apoi e tare bine. Si eu doar am facut cezariana. Dar probabil ca trebuie destelenit iar pe acolo si dureaza un pic
Marlena, succes in continuare cu diversificarea, te ajungem si noi din urma curand.
Codruta, curand o vom vedea pe Petra in picioare.
Va pup, mai revin, imi plange kupilul, trebuie sa-l consolez.

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

La multi ani Cristina!si sa ai parte de cat mai mult bucurii impreuna cu cei doi ingerasi ai tai!
Jadi,mi s-a facut frica, ca si al meu are varfu la putzi rosu uneori. Eu si sotul meu l-am tot aranjat in fiecare seara la baie, dar mai mult de forma ca ne era cam mila.Dar dupa ce ai spus tu, cred ca incepem mai serios.
N-am mai scris de ceva timp. Am avut azi un examen, a trecut si am terminat. Mai am doua mari si late.
Bebe e foarte marait zilele astea si ii scoate peri albi bonei care pleaca pe 3 carari de la noi de vreo 3 zile. Dupa care ramane cu noi si nu vrea singurel deloc, face scandal, vra sa fie intretinut de cineva tot timpul, intr-un cuvant tot ce scriati si voi de ai vostrii. Marea problema e ca nu prea mananca si mie am impresia ca imi scade laptele. Am inceput sa beau ceaiuri de anason si fenicul si am ajuns la 2 litri pe zi. Mai stiti ceva leacuri minune?
Sper numai sa ma insel. Bebe nu vrea nicicum nici din biberon, nici cu seringa. Deocamdata creste in greutate asa ca il las in pace.Acum am aplicat metoda cu controled crying si vad ca doarme. For now....
Am slabit prea mult. Am 55 de kile cu bebe cu tot, si zau ca mananc. Plus ca dragul de sotior mi-a sugerat finut ca ar trebui sa ma ingras, bona si mama sunt toata ziua cu gura pe mine... Soacra nu m-a vazut inca dar daca vine, incepe si ea.
Cam asta-i cu mine,

Vio zisa Delia si bebe Andrei

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Marlena eu am amanat cerealele pentru ca era grasunica, dar maine am sa-i dau pentru ca am cantarit-o in seara asta si mi-a luat doar 240 in 18 zile, ceea ce este destul de putin.
M-am uitat in carte si in luna 5 trebuie sa ia 600 g, este adevarat?
Oana imi pare rau ca bebe e tot bolnavior si trebuie sa-i dai medicamente. Insanatosire grabnica.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Oana, multumim de urari! Cred ca ti-a luat ceva timp pana ai citit ce s-a scris pana acum.
Imi pare rau pentru bebe Andrew. O sa se faca bine!!!
Si Petra s-a strambat la suculet prima data. Chiar avem poza cu prima lingurita si se vede ce mirata este.
Nicole, noi am luat 550 g in luna 5. Doctorita a zis ca e bine.
Vio, ce ai scris acolo cu galben, ca nu prea se intelege?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mama mia, cat scrieti!

Eu intru rar de tot pentru ca bebele si in general tot ma solicita de numa...
Pe mine nu ma ajuta nimeni, cu toate ca am mama la 80 de km distanta dar prefer sa nu fie langa mine...de ce? pentru ca a fost cateva zile si a fost un cosmar totul. Totul sa se faca cu copilul asa cum vrea ea...Doamne. ei nu, cum vreau eu.... De exemplu de ce nu ii dau ceai ca pe vremea ei se dadea ceai..de ce ii dau numai lapte de la san....siasa mai departe. Ar fi mult ede povestit.

Va citesc cand apuc.....in rest suntem bine, am scapat de colici si asteptam dupa 23 sa facem vaccinurile de 2 luni.

Bebeul meu nu doarme sera numai de la ora 12 incolo....pana atunci doarme cu reprize. Oare ce o fi?
M-am gandit sa-i dau Baby Calm pentru linistire ca e foarte agitat. Dar nu stie din bibe...il invat eu, sper.
Daca nu...asata e suport, ce sa fac.
Se trezeste apoi la 3 sau la 5, depinde de el, si apoi doarme pana la 7 sau 8. Alta data papa la 8 si mai doarme pana la 11...dar fericite acele dimineti pentru mine, ca pot dormi si eu.

Cine da Baby Calm, 100 ml de apa la 1 pliculet se face?
Pot sa-i dau? M-am gandit numai intre 9 si 12 seara sa ii dau pentur calmare.In rest....m-am saturat de toate sincer, acum ma descarc de obosela.
Asa de tare m-a prins durerea de gat, cred ca am racit , ca am facut puroi
Si cu ce credeti ca m-am tratat ca sa nu iau antibiotic...cu petrol, fetelor, gargara cu petrol .....
si uite sunt ca noua......

Va mai scriu, am atatea de scris si uite ca plange bebeul, dar il ia sotul. Eu fac baita.

Va tuc pe toate, si ce m-as face fara voi!!!
Va rog sa ma intelegeti ca u pot scrie si raspunde asa de des.

Hildi
Stefan 2 luni jum.
Voi de ziceti

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput