Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Am scapat si noi de raceala, mai avem putin nasul infundat, dar ne tratam cu nazomer si pivalone. se pare ca avem polipi.
Jadi, cum a fost la decalotare? intreb fiindca si noi urmam luni... eu am incercat sa-l decalotez, dar nu reusesc, asa ca am zis ca mai bine la dr, decat sa aiba probleme mai tarziu.
Imi spuneti si mie va rog unde sunt trecutele datele bebeilor? (greutate, lungime etc?)..oi fi eu ochelarista mioapa, dar jur ca nu stiu unde este listutza :)

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna!
Jadi draghe, be my guest cu pompa, ba chiar cu mare placere! drept sa-ti zic, ma gandeam eu sa propun, dar mi-era ca prea par aia binevoitoarea si cine stie, unii mai au si prejudecati in ceea ce priveste astfel de "second hand"uri. Asa ca bine c-ai deschis gurita.
Maddy, eu stiu ce sa zic daca i-a trecut sau nu D.A. lui Radu?! Bubite ca atare nu mai are, dar dupa baie apar inca zone patate, deci nu stiu daca e 100% vindecat.... Tratamentul lui suna asa: Zyrtec 3pic 2 x zi (antialergic de ultima generatie); elidel crema pe bubite (aia de cca 1 mili tubuletul microscopic!!) si pt cremuit trixera crema sau atoderm (amandoua recomandate pt alergici, trixera cca 500000, atoderm mai ieftina nitel). Acum, desi pe forum mi-a zis cineva (nu va suparati, nu mai tin minte cine) ca foloseste trixera cu succes, mie parca nu-mi place tare cum ii merge lui Radu cu ea, petele alea rosii dupa baie parca mai pregnante sunt. Asa ca vorba ta cu trecutul. Cand vine dr la control pt vaccin, vedem si ce-i cu DA asta.
Cristina cge, sa traiesti fata-hai, sa fii sanatoasa si voioasa si sa-ti mearga din plin!!
Am probleme cu decisul pt aragaz, are cineva dintre voi Bosch? daca da, cum se simte cu el? Ma bate gandul fie la Bosch d-ala de 60 cm latime, fie la un Gorenje tot asa mare, care are si arzator vok. Ma duc acum la Unirea sa ma benoclez, p-aia de la Bucur i-am terorizat deja.

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

gata, s-a desteptat mioapa.. am vazut ca datele sunt trecute chiar pe listutza de la inceput :)
daca vreti, ne treceti si pe noi?
1 luna: 4.250 kg, 54 cm
2 luni: 5.200 kg, 59 cm
datele de la trei luni urmeaza peste 10 zile :)

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Fetele ce mi-au raspuns cu sistatul alaptarii, mersi frumos! Pe mine in principiu nu ma dor sanii, dar daca mai am totusi ceva dubii cred ca o sa recurg si eu la dostinex
jadi, succes, fii barbata si cand te-ntorci si-ti tragi sufletul.... CU LUX DE AMANUNTE te rugam (ma rog, in masura in care ai putut sa privesti.... aiiihh!)

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Ruxandra,iti multumesc tare mult! pata lui Mario de pe obrajor e exact asa cum o descrii tu...sunt convinsa insa ca bepanthenul nu are efecte asupra ei ca tot incerc de vreo doua saptamani..;te astept cu indicatii de la d-na ...tre' sa-i dam de cap cumva..

Jadi,bafta multa! Sa stii ca la mine s-a rezolvat de la sine,cu insistentele de rigoare la baita..

Azi a fost fain de plimbarici in Bucuresti,am iesit si eu vreo ora cu Mario,si a dormit bustean

[url=Moki & Mario /url]

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Si va rog,nu mai vorbiti de solduri si burtici ca sufar teribil..ma uit cu jind la un teanc de pantaloni si ma intreb oare ii voi mai imbraca vreodata??totusi am luat cunostinta ca mai bine mai astept sa termin alaptatul si dupa aia sa ma imprietenesc cu sala..

Moki & bebe Mario

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Antonela sanatate si papa multe citrice ca ajuta foarte mult la raceli

Fetelor am calcat o tona azi ,credeam ca nu se mai termina ,ca de cind am nascut pina acuma tot sa gasit cineva sa imi calce dar de data asta nimeni, cind erau asa multe

Locca eu fac decalotarea preventiv dupa spusele dr

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana cu ce ai inceput diversificarea de o doare burtica?
Calciu i-am dat si eu in prima luna, dar mai mult pe langa ca-l scuipa. Insa acum nu mai gasesc. Am fost si la Sensi. Tu de unde ai luat?
Azi am stat 45 minute afar, cam mult, mi-e frica sa nu fi racit. A fost imbracata gros, dar am gasit-o cu gura deschisa si fara suzi, ca am tras copertina mai jos si nu m-am uitat mereu la ea. Sper sa nu.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Fetelor am si o intrebare ,cind ati facut prima data dupa ce ati nascut nu va durut si ati singerata ?,ca mie asta mi sa intimplat

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Nanadana, cred ca nu mai esti fata mare... daca ai facut epizotomie, dr ala te-a cusut cu simt de raspundere

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput