Magia Feminitatii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Apropo Condoleeza nu va candida in 2008 si nici ideea nu circula; a fost la tv o singura stire acum vreo doua luni, mai mult cum ca poate nu ar fi o idee asa de rea, decat ca s-ar putea sau s-ar gandi cineva. Condoleeza a zis strategic ca nu isi doreste jobul pentru ca nu e potrivita. Eu cred ca pana o sa fie presedinte US o negresa mai e cale lunga.
Se vorbeste despre Hillary Clinton si in mod cert ea va incerca sa candideze in 2008.
Deci hai sa ne valurim un pic mai realist, subiectul "femeie presedintele US" nu e tot una cu subiectul "femei in politica".
Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Ei, sa nu fim chiar asa de siguri....Cavelerii Templieri au fost vrajiti e Esenta Feminina a Orinetului. In Codul Genetic sunt inscriptionate foarte multe bifurcatii. Sa ne gandim de exemplu la:
http://yahooligans.yahoo.com/content/science/dinosaurs/dino_card/71.html E un exemplu magnific al felului in care Codul Genetic previzioneaza si pregateste BIFURCATIILE. Despre CODURI? Uuuups, sa ne jucam putin, asa ca la graditina cu codul bufnilian ICAN. Pai sa vedem. Sa luam alfabetul nostru, OK. Sa rescriem alfabetul si sa folosim alfabetul-cifru obtinut prin inlocuire (susbstituirea e specifica Codurilor Tari):
ABCDEFGHI....(alfabetul normal)
ICANEFGHI....(alfabetul-cifru)

Ce mai era? Uuuuups, NEANT. Hasi sa fim seriosi ca tot vad ca unele voci de pe Net imi tot contesta competentele, looool! Oameni buni, neantul este de fapt un Obiect Fictional. Si, pentru cei interesati, Ovidiu Bufnila poate dezvolta in fel si chip ideea asta. Hai sa ne facem temele si sa nu ne mai incredem cand nu suntem.
Personal, navighez pe Net in felurite ipostaze pentru ca vreau sa cunosc noi adevaruri. Impreuna le putem descoperi. Dar fara sea ne credem Importanti, mai degraba CAUTATORI. Eu imi asum diverse riscuri in viata, aceasta fiind problema mea personala. PRIN ASTA IMI AFIRM LIBERTATEA MEA CA FIINTA. Ovidiu Bufnila este un om foarte LIBER. Hai sa nu mai confundam lucrurile.
Va iubesc sincer.

Ovidiu Bufnila

Cu alfabetul cifrat/cifru etc. putem construi acum tot felul de propozitii adresate unui destinatar cu care avem un protocol de decodificare.

quote:
Originally posted by daniela_b

quote:
Originally posted by ovidiu bufnila

Valurirea culturilor are ceva din miraculosul feminin? Preluarea puterii de catre femei e inscrisa in Codul Genetic?

OB
http://finance.groups.yahoo.com/group/Ovidiu_Bufnila_Digital_Show/

Valurirea culturilor NU are "ceva" din miraculosul feminin. Are ceva din tot ce se presupune ca este omul. Nu are nimic din nimic.
Preluarea puterii de catre femei NU este inscrisa in Codul Genetic.
Codul Genetic nu este descifrat pe intelesul tuturor, nimeni nu poate spune "puterea este inscrisa" odata ce nu stim despre ce scriere este vorba.
Daca poti sustine contrariul, ma astept sa scrii, la cit mai subiect, please! Ma refer la timiteri concrete! Unii dintre noi chiar studiaza Coduri.
Altminteri ma voi multumi cu aceste idei trunchiate, dezvoltate mai-sus, de catre mine. C-asa vreau eu.
Magia obiectelor, oraselor, vietii si a SF-ului in general tine de lipsa teoriilor, in neant exista numai neant! Chiar daca neantul inseamna totul.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Valurirea e independenta de Bufnila. Invers, cred ca nu.

quote:
Originally posted by dyana

hehehe, esti simpatic

e , asa mai merge, cand nu ma iei cu valurirea si cu abureala e mai fain

Te-am vazut in blugi si geaca cum dadeai apa la vaca. :))

Mergi la inceput