buna am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva
am facut un avort pe 4 01 2006 si medicul mi-a prescris triquilar pe care sa le iau dupa 2-3 zile,deci din 6 01 iau anti
dilema mea este daca in pauza de 7 zile e obligatoriu sa se instaleze primul ciclu(dupa avort)si daca nu apare ce fac incep o noua folie chiar daca nu mi-a venit.mentionez ca deocamdata nu amrelatii sexuale decat peste vreo 2 sapt.dupa ce incep onoua folie voi fi protejata(asta in cazul in care nu apare ciclu),mi-e un pic frica sa nu le iau aiurea sa raman din nou.oricum acum le iau laora fixa.......dar sun stresata un pic
va rog mult daca aveti sfaturi multumesc
Draga Maribel!!!!
Desigur ca trebuie sa le continui, chiar daca nu iti va veni ciclul.Nici intr-un caz nu le intrerupe.
Asta este sfatul meu.
Bine ai venit pe
-Maribel!!!
Nu conteaza dc iti vine ciclul sau nu...Faci pauza 7 zile si apoi incepi o noua folie..Iti spun sigur!!
Hai ma Alexa,nu fi rea...
..
Nunta noastra-26.06.2005
Alexa nu are nici un rost sa faci aluzii gratuite. Nu ar trebui sa o judecam pe Maribel. A fost decizia ei si probabil a avut motive serioase.
Maribel, in general dupa un avort ciclul normal vine la 4-6 saptamani daca nu iei anti. Asa ca e posibil sa nu iti vina. Daca nu ai avut relatii sexuale atunci e OK. Fa pauza, i-a folia urmatoare si pentru siguranta foloseste si prezervativul.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
maribel stiu ca a fost greu pt tine ,si eu am trecut prin asta si am auzit si de contraceptie dar s-a intamplat.Sper ca te simti bine.Indiferent de motivul ce o determina pe o femeie sa recurga la asta e o experienta ft ft traumatizanta.va pup