Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Va multumesc tuturor pentru sprijin. Sa-mi tineti pumnii mai ales pe 25, ca atunci voi face laparosocpia. Pe 24 fac analizele. Stiu, este important ca si analizele sa iasa bine. Va pup. Tocmai mi-au spus la telefon ca voi sta 3-4 zile in spital. Asa de mult se sta pt. laparo? Ca eu citisem ca a doua zi pleci acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Oana ma bucur ca ne vom vedea. Eu voi fi cu consortul. Un an de zile am avut norocul, la atatea vizite la cabinet sau spital, sa ma intalnesc doar cu Cata si deodata azi ne vom cunoaste trei dintre noi. Chiar minunat.
Tabitha eu am stat doar o zi, analizele le aveam facute de putin timp, probabil ca tu, fiind din alta localitate, vei sta o zi in plus pentru analize, deci, in mod normal 24,25 si pe 26 externarea. Cine te opereaza?

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ziua buna , la fete superoptimiste si fie ca acest nou capitol s-aduca si cativa strumfi frumosi ca sa ne inveseleasca un pic , ca cam bate vantul !!!
Thea draga merci esti dulce . N-am avut impresia ca as fi cap de lista , iar daca e cazul , va trag dupa mine lant , sau mai bine nu , sa n-aveti nevoie ci sa se intample minunea asa "natural"...
Catasi eu sunt curioasa s-o vad pe Biencuta mai maricica , ca pana acum nu prea sunt schimbari , astea doar tu le vezi ca esti langa ea ! Apropo's , cum te descurci ? Doarme bine noaptea ? Manca bine ? Iti doresc din suflet sa nu te oboseasca nici pe tine , nici pe taticutul ei , ca din cate vad , e obosit si parca si slabise , era mai plinut in celelalte poze , sau mi se pare mie ?! Infine ! Iar pe tine , cand te vedem in poza ? Hai nu te mai ascunde , arata-ne cat esti de fericita cu printesa ta in brate va pup dulce pe amandoua
O zi plina de bucurii si de lucruri bune va doresc la toate

P.S.-am incercat sa-mi creez un album , dar nu reusesc nicicum asa ca uitati pozele mele (cateva), mai jos ...!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Tabitha se pare ca vom face laparo amandoua in aceeasi zi ! Numai ca eu nu voi sta 3 zile ! Laparo la ora 07h30 si iesirea la 12h00 , numai ca m-au sfatuit sa fie sotul cu mine ca sa nu-mi fie rau , ca chiar daca voi avea anestezie locala , totusi este o interventie chirurgicala si se iau masuri in toate privintele ! Chiar ginecoloaga mea va face acest lucru (prin punctie dupa cate mi-a explicat , chiar asa cum se face punctiunea ovocitelor inainte de transfer) , insa ma mir ca-n '97 cand am mai facut o data laparo , atunci am stat intr-adevar si eu 3 zile si am avut anestezie generala ! Pesemne lucrurile s-au mai schimbat , in bine si nu mai trebuie pierdut atata timp prin spital !
Oricum eu iti tin pumnii si ma voi gandi la tine , te si sa fie intr-un ceas buuuuuun !
Ma intreb unde-s fetele care au vesti buuuuuuuuuuuune sa ne dea ? Hai sa le facem galerie !!!...si de incurajare !
na hai ca trebuie sa va las , il duc pe Alexandre la scoala , pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

thea_m: dupa lungi zile de gandire, m-am hotarat sa fac laparo cu dr. Cezara Bucur. A contat f. mult faptul ca dra. mea, Laura Dracea, mi-a recomandat-o pe Bucur.

aileene: banuiesc ca tu faci in Franta operatia. In Romania se face inca cu anestezia generala, banuiesc ca de asta ma tin o noapte dupa operatie in spital. La mine problema consta in faptul ca, noi nefiind din capitala, sotul va trebui sa stea la un hotel si vrem sa stim cat anume va sta, ca sa stim cum ne facem calculele. Plus ca la el este problema ca nu poate lipsi prea mult de la serviciu. Bafta multa la operatie si sa iasa totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aileene, bafta si tie la laparo, ca si Tabithei. Pare mai comod cu anestezie locala...oare la noi nu s-o face? are vreun dezavantaj?

Liano, ia de aici olteanco, pt. ca ne adusasi o gura de aer proaspat de munte!

Teo Rami, Oana, ce dragut ca va intalniti in seara asta la Moisica! daca beti un suc la mall dupa, sa va ganditi si la mine! mai ales ca Oana asteapta sa intre la inseminare... poate ii tineti companie s-o incurajati!

Va pup dulce-dulce pe toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Tabitha e si normal ca te tine in supraveghere o noapte intreaga , anestezia generala nu-i usoara ! Si eu iti doresc multa bafta si curaj , sa fie totul OK ! Imi dau seama ca nu ti-e usor , trebuie sa organizezi pana si serviciul sotului , camera la hotel si-mi dau seama ca nu e un joc de copil , dar totul se va aranja , vei vedea ! Mai ales cand te gandesti ca este ptr o cauza buna Te
Amely iti multumesc ptr incurajari , esti dulce ca de fiecare data , nu uiti pe nimeni , ce mai...esti o fata de milioane ! Tu cum te mai simti , ce mai e nou ?
Intr-adevar anestezia locala e mult mai usoara , dar totusi trebuie luat in serios , insa cea generala , merita mai multa precautie , iar daca medicii in Romania prefera cea generala , este poate o solutie mai buna ptr ei , nu cunosc cauza ! poate ca sunt alte interventii la care se recurge la anestezie generala . Aici te lasa sa alegi , cu toate ca pe 25.01.06 mi s-a impus deja din start sa fac anestezie locala si ma bucurasem , ptr ca cealalta mie nu mi-o place , si sigur nu-s singura caruia nu-i place , din cauza fricii si normal !!! Eu sunt o fricoasa si jumatate si ma redescopar , pe langa atunci cand faceam trat. ptr a-l avea pe Alexandre , nu mai sunt atat de curajoasa ca inainte , si-s mai sensibila la tratament , dar ce sa-i faci imbatranesc si eu ! Astazi a-5-a zi de injectie , bine ca infirmiera vine acasa si mi-e mai usor ca altfel n-as suporta , mai ales ca injectia e dureroasa rau , dar n-am de ce sa ma plang deocamdata , decat dupa inca vreo 2 sapt cand voi incepe timp de 10 zile , pe langa injectiile de acum , altele si mai dureroase ! OF OF OF cand ma gandesc la meu ca va deveni "poligon" imi vine sa m-ascund , dar unde ??? Pana una alta , inaintam cu incredere si muuuuult curaj !
Betty cum te mai simti ? Acum ca te-ai schimbat si esti frumoasa cu parul aramiu , te ascunzesi de-a binelea , nu mai apari ! Cum te simti cu ochiul , mai bine ? Sper !
Thea ce noroc sa te intalnesti cu fete si sa discutati pe "viu" , sa va cunoasteti ce placere ! tie , lui Rami si Oanei sa fie cu noroc data de astazi si sa-si puna amprenta o data cu inseminarea , iar voua sa va aduca vesti bune , pana una , alta ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Teo, Oana, abia astept sa ne vedem ! Eu voi fi singurica, ca sotiorul nu vine decat in caz de necesitate, altfel nu-l prinzi la doctor. Si asa, de cate ori a venit, il stie Moisica ca pe un cal breaz !
Eu sunt z. 12, dar nu prea imi simt ovarele asa, ca altadata, in perioada asta. Sper sa ovulez dupa problema cu chistul de luna trecuta...

Va pe toate !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Teo Oana Rami va tin pumniii...cred ca sunteti la mall acum

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

rami 73multumesc pentru informatii.
Azi am fost la dr Moisa la cabinet (prima oara si am constatat ca este OK), daca foliculul creste mare saptamana asta o sa fac prima inseminare.
Multa bafta!

Mergi la inceput