Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa | Autor: Liana30

Link direct la acest mesaj

un nou capitol cu mult noroc..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana, muica, pe unde fusesi? Ca mi-a fost dor de tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pi la Predeal
si mie imi fusa dorrrrr de voi...
si mai ales da tine moldoveancoooo

ete acuma veniii si ma si aruncai pe net..
auziii ca pe 24 o pui..bravos...io tin pumnii..si te tin de manutza..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Teo ce mai tura ,,vura..iti adusai un brad intreg plin de zapada.
.moamaaaa stiii ce miroasaaaa...
MRL ete asa a stat grasu da doar 2 zile ca a treia zi ne'au taiat elanul scarbele..au venit..da noi nu le'am bagat in seama si ne'am distrat la maxim...
Amely ete ca venii..felicitari pentru valorile super...
MamiFlori chiar daca nu am fost aici io tot ti'am tinut pumnii..
betycoooooo mi'a fost si imi este tareeee dorrrrrrr de tine..
onutzaaaaaa macar un pas..pas...sau un pis..pis..

Moisicilor va pupacesc pe toate ca tare dor mi'a fost de voi

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

ok..ok...Oana acum vazui ca aparusi deja...
se poate?????...pai nici io nu am uitat de 30 dec...ia vezi tu la evenimente...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata...ieri Bia a facut 2 sapt....i-am facut ...le gasiti in album la "Bia la 2 sapt."....Va doresc zile fertile si sa aud cit mai repede de

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana draga: deci o comit pe 24. Ai grija de care manutza ma tii, nu de aia cu perfuzia, da?

Catalina: Bia e o scumpa foc. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea. Multumim tare de poze. Ele ne dau mult optimism.

toate fetele si nu tineti cont ca azi e marti. Eu va urez o zi super buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Liana, bine ai venit din vacanta! Nu ti-e rusine, cand toata lumea e la servici si inca mai ofteaza dupa concediul de sarbatori, tu sa te distrezi la munte? Macar povesteste cum a fost...
Fetele mele dragi, inca odata va multumesc ca sunteti asa scumpe si ma sustineti! Daca ar reusi inseminarea asta, ar fi o mare surpriza chiar si pt mine, pt ca imi luasem gandul definitiv de la sarcina si eram ultra "focusata" pe adoptie (la care nu am renuntat!!).
Va pupacesc! Florina
PS! Nu sunt sigura dar cred ca am reusit sa pun o poza cu scumpiciul in album. Restul nu mi le accepta pt nu au formatul corespunzator. Am sa vad cum le rezolv. Pana atunci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cata, Bia e o scumpa! Va pup pe amandoua si abia astept sa vad pozele de la o luna!

Mamiflori, din pacate nu reusesc sa iti vad poza... sau trebuie si asta moderata?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Liana multumesc pentru cadou. Miroase asa frumooos, mi-a adus aer de munte in birou.
Tabitha tinem pumnii pe 24, de ziua mea o sa ma gandesc la tine sa-ti fie tot asa de bine ca si mie dupa laparo. La 4 ore dupa, ma plimbam prin salon, a doua zi la pranz mergeam acasa.
Rami in cazul acesta ne vom vedea diseara.
Cata e asa de dulce Bia! Va fi o frumusica! Multumim pentru poze.
Am emotii pentru ziua de azi. Daca mai vrea sa facem inseminari dupa inca o HSG si laparoscopie? Eu nu mai vreau, simt ca nu mai are rost o a patra operatie, brrr. Vom vedea.
fetele

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Thea si Rami sunteti cumva la Moisica azi pe la orele 18-19? Ar fi frumos!
Eu trec in jur de ora 18 pentru a face o eco, iar pe la sfarsitul programului ei, am stabilit inca o inseminare, asta in functie si de ce spune ecograful.
Intamplarea face ca in luna noiembrie 2005 m-am intalnit tot intr-o zi de marti la cabinet cu Alexia, care facea a doua inseminare,iar pe prima o facuse cu o zi inainte, exact ca in cazul meu. Dupa inseminare am baut o cafea la Mall, iar Alexia a cumparat o hainuta superba pentru un bebic, al unei prietene.
Acea inseminare a fost cu succes pentru ea, iar Moisa de cate ori ma vede imi aminteste de Alexia care a reusit in situatia in care sansele erau destul de mici, din cauza endometriozei.
Cred ca o mare parte din frumusetea vietii o da tocmai neprevazutul si modul in care se imbina lucrurile....... Daca ne vom intalni, va fi minunat........
Mami Flori m-a uns pe suflet povestioara reversibila a vietii......... Am cugetat cateva minute bune pe marginea ideii si am calatorit printr-o viziune superba asupra vietii...... Multumesc frumos!

Mergi la inceput