Bebelusi de martie - aprilie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ligia thx!
Vai fetelor, ma faceti sa ma simt asa de bine...deja va inscrieti pe listute, stati sa-i spun sotului sa vedem el ce va zice, ca tare mandru e de "domnisoara" lui...aaaa...si sa nu uit, Daria mi-a dezvaluit si ea un mic secret azi...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Da stiu ca e frig la Brasov, Ligia..brrrrrrrrrrrr...si la Oradea a fost foarte frig azi, nici nu am iesit cu Alexandra din casa, dar sincer, am crezut ca innebunesc cu ea nu alta, nu sta locului o secunda.Oricum, ai grija de tine si sanatate multa!Si...somn usor,daca tot esti singura, profita si odihneste-te!!!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Elinia, tu parca intrebai de pozitia intrumentului in pampers!

Eu de obicei am grija candpun pampersul, instrumentul sa fie in jos. Cu toate astea pampersul este ud numai in fatza.
Se intampla des ca noaptea sa curga pe langa , pe camashutza, mai ales pe parti.
Solutia pe care am gasit-o este ca ziua folosesc Pampers nr 4 , si il schimb inainte de fiecare masa, si nu avem probleme, iar noaptea cand trebuie sa reziste 10-11 ore folosim Fixies nr 4. E mai gros si mai incapator, pute de mori dimineatza (nu stiu ce D-zeu contine) dar f rar s-a mai intamplat sa-l gasesc ud noaptea. Dar in continuare cateodata, pe la 3 noaptea trebuie sa-l schimb.
Si eu mi-am pus diverse intrebari, ca are "putza defecta", sau strimba, dar nu am gasit explicatia!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Noapte buna, ca m-am tratat cu un vin fiert si acuma

Am uitat, am vazut poze superbe de la munte cu daria si fam ei si m-am distrat copios de cu cercel!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

A,am uitat tocmai de problema 'mandriei familiei';la Alexut,v-am mai spus odata,atunci cand l-am gasit ud,sta[de atunci]in jos,desi tati are alta parereDar nici n-am mai gasit ud pe langa,iar in spate se uda doar daca sta mai mult timp cu pampersul,ceea ce nu se prea intampla.Ziua folosim[iarasi,cred ca v-am mai spus,sper sa nu devin plictisitoare]chilotel nr.4,care tot e mic,il strange pe fese,asa ca am achizitionat si number five,dar inca nu le-am dat la'uzul public'Fug sa ma culc,macar 1-2 ore sa apuc si eusomn usor!
Poze super am vazut cu peisaje de vis si bebei incantatori:Brien(dragul meu)si Alexandra(draga vedem noi cui)

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

vad ca deja faceti listute peste listute... mai rau decat carnetelul in care isi treceau domnisoarele dansurile promise la bal....... inseamna ca trebuie sa ma orientez si eu... dar e tare greu... atatea fetite frumoase... plus ca nu mai stim care sunt promise, cui sunt promise.. ca sa nu intram in conflicte... ufff .. tare greu...

la noi tati a inceput serviciul.. asa ca bineinteles ca sunt singura in seara asta.. si cam toata saptamana se pare...si mi-e tare urat noaptea singura...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Darian si Rares! Sa cresteti mari si sanatosi!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna seara fetele mele dragi ...

Gata am pus teroristul in pat ..gata s-a terminat cu statul meu pe net ..puiul meu vrea sa ne jucam in permanentasi daca mai trag cu ochiul la pc se supara si ma cearta ...se vede cine e seful in casa

Daria ...mii de multumiri...pupici lui Brien ...sa papi din falcute si ptr mine ca tare sunt delicioase ...si pisica ..cred ca era surata mea ..ea cu piercing in ureche ..eu in nas ..ce mai ..surate...miau

danuta_t Nu e nici o problema ..Benny are 7 dintisori si al 8 lea se lasa asteptat de vreo 2 luni ...mereu cand e agitat dam vina pe dintisorul care nu mai vine ..e haios cu 4 dintisori sus si 3 jos ...pupici si va dorim ca dintisorul sa para pe nesimtite fara dureri , febra si alte alea

Rp pe tine te-am uitat la ultimul meu mesaj ..sorry ...mereu uit pe cineva..am vazut pozicile si ingerasul tau e o scumpete cum se trezeste dimineata bine dispusa

Vb de mot ...eu i-am taiat motul lui Sebi la 3 ani ..ca la 1 an nu aveam ce sa tai ..a fost ca mine chel ca bb si acum are un par ..Nasa asa ne-a zis ( nasa batrana ..mama nasei ) ca se taie la 1 an sau la 3 ani ..asa ca la 3 ani avea un par lung si carliontat de parca era fetita , i-au pus pe tava ..bani..aur ..pix..cheile de la masina ..si inca ceva dar nu mai stiu ..e domnul meu a ales banii,aur si cheile de la masina ..si apoi a mai luat odata banii ..cand i-a taiat motul nasa ( prietena mea ) a plas jumatate de ora ca a taiat parul minunat al copilului .....copilul nu avea nimic ...noi nu prea le avem cu obiceiurile asa ca am facut cum au zis nasi ..aaa si era si in ziua de Paste desi Sebi e nascut in ianuarie ...La Benny vom vedea ..acu depinde cum il vom boteza ca a ramas nebotezat cu nenorocitul de popa roman din Benelux

Si la subiectul cu "rusinica" de baieti ...pai sa va spun eu ..mama de doi baieti ..fiecare e diferit ..Sebi avea o "rusinica maricica"" si ea toata ziua upppppp ,,Benny are o rusinica Mica si tot asa e uppp toata ziua ....acu nu stiou cum sta in pampers cand e pus pampersul dar cum sterge mama cum ..upppppp....Ei sa fie sanatosi ..

ellinia si la Benny se intampla la fel ..e normal e fac pipi in fata ca barbatii si stratul pampersului absoarbe pipi numai in fata .. noi avem dimineata un scutec de zici ca cine stie ce gasesti in el ..si cand colo ..e numai pipi ..ma rog e cam aiurea explicatia mea dar intelegi tu ce vreau sa spun

Andira ,,,multa multa sanatate ..si sunt convinsa ca ve-ti avea o familie super reusita alaturi de doua comori ...Sa va de-a Domnul tot ce e mai bun in viata ..si tie o nastere ca a lui Benny

Crissa bine ai venit in randul nostru ..Ne bucuram sa avem in randul nostru doi luptatori ..si ai nimerit in locul potrivit la cei mai speciali dintre bb-ei 2005 si la supermamicile lor

Va las iubitelor ..si va mai scriu maine dar dl meu ( copilaul meu cel mai MARE ) ma cheama la el..si nu pot sa nu rezist chemarii
VA pup si va mai sciu mai tarziu...scuze de eventualele greseli de ortografie ..promit sa corectez mai tarziu

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Nu pot sa plec si sa nu ne inscriem pe carnetelul de bal....noi la Sara a lui Danna_J ne inscriem ..cu toata dragostea...si ne-am mai inscrie ptr Sebi si la Mariuca lui Rrox..gata facui incuscriea ..sa vedem ce zic si fetele

Ligia
...pupam bb-eul rezistent ..asa trebuie sa fie un bb-eu ..sa rexuiste la toate ..iete io m-a crescut bunica la +30 de grade fie iarna fie vara si acu la +5 grade fac ca trenul in gara ca mor de frig ..si unde mai pui ca olandezi dorm in dormitoare cu temperaturi de +15 +18 grade ..daca nu si mai scazute ,,eu nu pot asa ca cum da frigu ma refugiez in camera de oapseti la +25 de grade ca altfel nu pot sa dorm ..imi e frig in permanenta..Si pe Benny si pe Sebi am incercat sa ii obisnuiesc cu frigul si temperaturi cat mai scazute ..si sunt mai sanatosi ca mine la varsta lor

Mamacita ...si noi tot cu 5 ne luptam ..nu stiu in Ro ..la numere dar aici nu am gasit +4 la chilotei si am luat 5 sunt un pic mai mari si se simte|( in sensul ca nu sunt asa de starnsi cum eram obisnuita ..sunt ff lejeri ) dar nu avem probleme cu udatul ..doar asa cand sta toata nopatea de la 20.30 pana pe la 8.30-9.00 dimineata ca ii e mila lui mama sa trezesca odorul
si am mai avut un accident dar nu pot sa spun daca a fost scutecul de vina sau faptul ca si-a turnat biberonul in poala ....Pupacim Alexutul dulce

An-k , DAnna ...ceva vesti de la Alina ..spre rusinea mea iar am ajuns tarziu sa imi iau cartela

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Alessia, sunt d'acord mai trebuie sa o intreb si pe Sara care cu singurant nu-l va refuza pe prietenul ei Benny . Am scris cateceva despre Alinuta pe subiectul ei!Fetelor ma iertati ca nu am mai intrat la noi pe subiect, n-am mai citit si nici scris, sunt cam obosita zilele acestea dar mi-e dor de voi sa va citesc si sa particip la evenimentele voastre!

Mergi la inceput