Aspirante optimiste - 175
Raspunsuri - Pagina 9
PamELLA spune:
FETELOR AM FACUT TESTUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A APARUT SI A 2-A LINIUTZA DUPA UN MINUT CAM DAR SE VEDE FOARTE SLAB!!!DAR SE VEDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUNT OARE INSARCINATA???????????????VAI DOAMNE CE EMOTII AM!!!!!!!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
Tabitha spune:
PamELLA: eu zic ca esti
.

Daca vrei sa fii sigura si sa nu mai astepti nici un moment fa testul din sange. Felicitari si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos. 

claucia spune:
URAAAAA, esti mai Pam ce sa zic!!!!
Bravo, ce frumos am inceput dimineata, hai cu toatele ca vad ca ploua cu vesti bune aici la voi!!!
Pupi, bravo PamELLA!!!!

adela achim spune:
PamElla eu zic sa incerci sa te linistesti putin,pentru ca nu-ti face bine nici tie si nici bb!!!
Hai,Doamne ajuta sa fie bine!
TE 

ADELA
Georox spune:
FELICITARI PamELLA ! Vad ca mi-ai luat-o inainte ! Eu cred ca mai mult ca sigur ca esti
! Eu ma lupt cu drumurile dese la toaleta ! Mai fa-ti un test la prima ora,maine si vezi ce se intampla.
Galeria mea vad ca a ajutat !
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Vin si eu repede din urma ! Ce credeti ca scapati de mine ? Dupa ce voi avea confirmarea, atunci sa vedeti ce va bombardez cu intrebari!
Dar nu va este cu suparare nu-i asa ?
PamELLA spune:
MULTUMESC FETELOR!!!!!!!!Doamne daca m-ati vedea cum stau cu testul langa mine si il pup din 2 in 2 sec!!!totusi imi e frica sa nu ma amagesc eu si sa vina uratii
se vede a 2a liniuta,bineinteles mai slaba ca prima dar se cunoaste!!acum,am nevoie de sfatul vostru!!am scris si la topicul despre simptome ca eu nu suport sa mi se ia sange!de fiecare data am lesinat si mi s-a facut foarte rau!!corpul meu reactioneaza al dracului de rau la analize,la injectii,la orice alt tip de interventie care presupune ace nu am nimic,dar la analize,pur si simplu mi se face rau fara sa vreau!!si lesin de fiecare data!acum,daca sunt insarcinata ma ingrijorez foarte tare pt ca eu cam la inceputul perioadei fertile luam antibiotice pentru ca am avut un ganglion la o amigdala si gatul foarte rosu!am luat cam 5 zile,pana prin ziua a 12-13a.sunt destul de speriata!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
mmc_nd spune:
PamELLA, asa veste ami zic si eu!!! BRAVOOO!!!
Ai vazut ca nu aveai de ce sa plangi?!!
valentinag, multumesc de primire! Si fii sigura ca voi avea intrebari!
asi, ma treci si pe mine pe listuta, te rrrrog? Malina Mihaela este numele de botez. Saru' mana!
Ia sa vedem, cine ne mai da vesti bune azi?
mmc
Tabitha spune:
PamELLA: eu zic ca cel mai bine discuti cu un medic de specialitate in care ai incredere. Ma lasi sa te mai felicit o data?

Va fi bine, nu-ti fa probleme. Stai linistita, ca sa se simta si bebele relaxat.

cea mai buna veste pe ziua de azi !
florentin156 spune:
buna la toate fetele. ma numesc rodica si sint si eu o aspiranta la bb. va citesc de mult si azi am indraznit sa ma inscriu . am 30 de ani si imi doresc nespus de mult(ca si voi) un copil . anul ttrecut in mai am facut laparoscopie (pt. desfundarea trompelor uterine) si inca nimic . eram cu moralul la pamint dar citindu-va pe voi mi-am mai revenit .sa ne ajute dumnezeu sa reusim toate .pupici