Aspirante optimiste - 175
Raspunsuri - Pagina 4
Tabitha spune:
asi: l-am vazut pe cel de la "Pagina comunitatii". Insa acolo da doar "Sarbatoritii zilei", nu si ce va urma, de exemplu, in urmatoarea saptamana. Eu ma gandeam la ceva de genul: pot vedea astazi sarbatoritii de azi, de maine etc. pentru cel putin 1 saptamana inainte. Nu de alta, dar sunt cazuri in care nu pot intra cateva zile pe forum (asa cum va fi saptamana viitoare, cand voi fi la operatie), dar as vrea sa urez "La multi ani" anticipat sarbatoritilor. Si daca ma uit atent la rubrica "Sarbatoritii zilei" vad ca astazi, 17 ian., nu apare nimeni. Asta inseamna ca Leditia nu a completat la profilul ei data nAsterii? Va multumesc ca ati avut rabdare sa-mi ascultati logoreea, chiar daca sunt in afara subiectului![]()
![]()
![]()
PamELLA spune:
Tabitha,eu am inteles ca astazi e ziua Leditiei de nume,al doilea nume!acuma nu stiu..poate am inteles gresit

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
asi spune:
Tabitha uita-te aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51361
Familia mea
Razvan
Leditia spune:
Tabitha,azi e ziua mea de nume.Ziua de nastere este in iulie.Am spus ca e ziua de nume.![]()
Pupici
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
valentinag spune:
Tabitha,in urma cu ceva timp era o asemenea lista si scriau a cui este ziua in fiecare zi dar am inteles ca din motive tehnice s-a renuntat la ea.Ocupa mult spatiu sau cam asa...oricum intreaba poate o pun din nou!
Mi,nu stiu unde,zicea tumpi ceva de un rest. pe la Tineretului.
LMA Ledi![cheers]
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze
Tabitha spune:
Asi: multumesc din suflet. 

Am gasit-o. Nu stiu cat de adusa la zi o fi sau cate dintre fete stiu de ea, dar este de un real folos. Informaticianul din mine deja se gandea la un mic programel care sa preia automat datele din profilele personale ale fiecareia.![]()
![]()
Si automat fiecare persoana sa primeasca de ziua ei un mesaj de felicitare din partea forumului, ceva tot automat... Doamne, ce mai visez. Gata, fug la treba ca am tras destul chiulul. VA pup, fetelor. 

Si va iubesc.
Tabitha spune:
leditia: iarta si tu o aiurita. 

. Dar tot iti cant "Multi ani traiasca", doar este un motiv de sarbatoare azi, nu?
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
leditia: iarta si tu o aiurita.. Dar tot iti cant "Multi ani traiasca", doar este un motiv de sarbatoare azi, nu?
Tabitha
Si maine e o zi
Sigur ca e motiv de sarbatoare,doar e ziua mea de nume,nu?(la fel cum mai acu si-au sarbatorit ziua Ionii si Ioanele..asa si eu azi).Multumesc pt cantare.

Pupici.

POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
andicu spune:
Hello....
Leditia, LA MULTI ANI ! sa traiesti cu numele si sper ca azi sa afli numai vesti bune despre tine si bebe!
Fetelor, ce mi-ar place sa ajung si eu o data la o intalnire de-a voastra!...tare greu e si cu distantele astea intre orase! Sper sa va distrati si pentru noi!
Andreea.Pozele mele
Tmihaela spune:
Leditia LA MULTI ANI multa sanatate,implinirea dorintelor si sa ai parte de cit mai multe bucurii si realizari.Eu fetelor nici o veste noua,am semne de ciclu deja incepe sa ma doara pieptul si mijlocul asa ca nu cred ca scap nici luna asta.Pe deasupra sunt moarta de somn si oboseala,lucrez in continuu de vineri si acasa si in wekend pina la 11-12 noaptea.martha ma bucur sa aud vesti despre tine si ca esti bine.ai grija stai linistita si nu face eforturi forte mari.
-ici tuturor fetelor.
Mihaela