Aspirante optimiste - 175
Raspunsuri - Pagina 2
alexia28 spune:
Buna dimineata,
Leditia, La multi ani, sa fii sanatoasa si ai grija de tine si bafta la eco astazi
Tumpi eu merg la biserica dupa ce termin programul la seviciu cam pe la 5.00-5.30. Cred ca o sa fie mare aglomeratie acolo, de obicei martea este tare aglomerat dar mai ales acum ca este si sarbatoare....Macar sa apuc sa intru si eu putin in biserica, ar fi bine.
O zi buna tuturor

valentinag spune:
Neata fetilii!
Listuta cu intalneala:
Io![]()
tumpi
lauricipani+...
Mirelav
anca???
care mai pofteste,care mai doreste?
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze
Georox spune:
Buna fetelor!
Si eu vreau pe listuta, caci vad ca am disparut! Acum inca sarbatoresc caci nu au venit rusii, si nici nu se anunta vreo vizita dupa simptome, care de fapt nu exista. Nu ma doare absolut de loc burtica. Sa fie asimptomatici? In nici un caz! Totusi, astept cu nerabdare sfarsitul saptamanii, iar daca nu e nimic la orizont, fac testul. Sincer as fi vrut sa fac astazi sau mai curand, insa sotul vrea sa il fac de ziua lui. Fac galerie pentru toate aspirantele 

.
tuturor! Si sa auzim numai vesti bune!
Leditia 

Tabitha spune:
Leditia: La multi ani ! Sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti, liniste in suflet, sanatate multa, fericire cat vezi cu ochii si un bebe cat mai repede.

Vezi ce frumos dansam pentru tine? 

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La multi ani !

Tabitha spune:
Fetelor, am o propunere: hai sa-i spunem administratorului acestui site ca din datele pe care le furnizeaza fiecare persoana atunci cand completeaza profilul personal sa se alcatuiasca automat o baza de date cu ziua de nastere a fiecarei persoane (cele care au completat aceasta informatie, desigur), iar baza de date sa poata fi accesata, astfel incat daca ma uit azi in baza de date sa vad cine si cand isi serbeaza ziua de nastere. Nu de alta, dar nu retin intotdeauna zilele de nastere...

Si nu as vrea sa sarim vreo fata / vreun baiat
din greseala. Ce ziceti? Voturi Pro? Voturi Contra? Se abtine cineva?
cornelianeli spune:
La multi ani Leditia si in curand sa ti se indeplineasca dorinta de a avea un bebe 

Tabitha daca acest lucru este posibil (ne pot spune administratorii) este o idee foarte buna.
O zi buna tuturor,eu ziua 4.....
pupici
MirelaV spune:
neata.
s-a hotarat locul intalnirii? vale, tumpi..aveti grija sa imi fie si mie comod k stiti k termin tarziu. 
p.s. fetele..vedeti k este deja o listuta..si destul de lunga cu datele de nastere a membrilor DC.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
asi spune:
Fetele care vor pe lista va rog sa imi spuneti si numele de botez!
La multi ani Leditia!

Ce fain ca va intalniti!Ce as mai veni si eu dar distanta asta ne omoara
.Va rog sa nu uitati de poze.

Familia mea
Razvan

ca s la zilele bune!