Aspirante optimiste - 175
Raspunsuri - Pagina 10
PamELLA spune:
Tabitha iti multumesc inca o data pentru felicitari,si celorlalte fete de asemenea!!!!acum sper sa fiu intr-adevar
,dar eu sper ca sunt pentru ca ma gandesc eu,daca a parut liniuta in a 31-a zi,dupa cum ai spus si tu Tabithae devreme si totusi exista acolo pe test
mai astept pana maine cand se intoarce viitorul sot in localitate si ii dau vestea!oricum,pana maine cred ca mai fac vreo 5 teste!!![]()
Sper sa fie totul bine!!Si vedeti,v-am spus eu ca presimt ca anul asta o sa fie plin de bebei!!deja sunt multe fete care din 2006 au trecut la gravidute!!Doamne ajuta!!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
Kariris spune:
PamElla, FELICITARI!!!! Sigur esti gravi! Sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina fara probleme!
Vale deja salivez cand ma gandesc cat "o sa bag in mine" maine la la mama!
Leditia spune:
PamElla,felicitari.
Eram precissaaaaa!
Doar ti-am zis.
Asa ca te astept la mamici de sept-oct.
Referitor la problema ta cu sangele..off saracutza de tine,e aiurea rau pt ca in sarcina trebuie sa faci multe analize ca bb sa fie bine si tu la fel si sa afli din timp de anumite chestii..
Sa sti ca depinde si de mana,am intalnit asistente la care nu simteai nimic,o mica piscatura..atat.Insa din pacate mai sunt si asistente care habar n-au si-ti sparg vena.Acu nu te speria,ca poate la tine nu-s specimene din astea
.
Nu poate veni nimeni cu tine si sa te tina de vorba?Ma gandesc ca daca ti-ar distrage cineva atentia,nu ai mai sta stresata si nu ai mai pati nimic.Atunci cand esti stresat durerea se amplifica sa sti.
Oricum neaparat sa spui la medic asta si sa spui si asistentei.
Pupici.
Hai ca lista ramane deschisa..care mai pofteste,care mai doreste..veniti pe lista,ca nu-i cu bani..e mocca..deci?poftiti,poftiti..
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
PamELLA spune:
Leditia stiu ca am de facut multe analize,dar cand stiu ca sunt pt bebe am sa fac tot posibilul sa nu patesc nimic!!!am sa-i spun si asistentei despre problema si sunt sigura ca o sa fie bine totul!!acum singurul lucru la care ma gandesc e sa fiu intr-adevar
si sa fie bine bebe!cat despre mamici de septembrie-octombrie,am sa ma alatur si eu voua dupa inca ceva teste si controlul ginecologic!!![]()
Acum merg sa pap ceva ca imi simt burta lipita de spate de foame!![]()
Va pup!!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
valentinag spune:
Minunat PamElla,
sa fi sanatoasa si sa ai sarcina usoara!da beutura noastra unde-i?nimic acolosha,o maslina,o atentie,un chelcasoz?![]()

mmc,oricand shoot!![]()
lachi,imi ploua in gura

Georox,acum e randul tau!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze
Leditia spune:
Vale, ete aci [maslina]
sau
cum preferati..alaturi de 
Serviti,serviti..
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Georox spune:
Valentinag sper sa urmez eu ! Sa ai gura aurita! Si sa fie
. Nu mai sunt decat 4 zile, ceea ce nu este mult, desi numai eu stiu cat de mult imi doresc sa vad mai repede cele doua liniute II. Desi stiu ca pot fi insarcinata pentru ca nu am mai folosit nici o metoda de contraceptie in perioada fertila, parca am nevoie de o confirmare de orice gen ar fi aceasta. Desi simptomele nu sunt tocmai de neglijat. Dar stii tu ca noi nu suntem nicidata multumite, asa ca... visez la o zi insorita de septembrie. Am si numele pregatite, iti vine sa crezi ? Chiar imi doresc acest bebe, mai mult decat pot spune in cuvinte!
Va multumesc tuturor pentru suport si pentru intelegere. Va multumesc ca existati! 

tuturor si
sanatosi !
florentin156 spune:
in primul rind felicitari pamELLA, sigur esti insarcinata.
.si am si eu o intrebare : temperatura trebuie sa creasca sau sa scada dupa ovulatie?(este prima luna in care am masurat si mai am 10 zile pina la urmatoarea menstra iar temp. vad ca creste ) am cm de 31 de zile, acum sint in ziua 20 iar temp. este de 37,5 . ma poate lamurii cineva si pe mine ? multumesc si o zi buna tuturor.
asi spune:
Pamella felicitari si sarcina usoara!

Ce supriza frumoasa va avea viitorul sot.O viitoare sotie
.
Georox tu cand faci testul?
Familia mea
Razvan
Tabitha spune:
florentin156: bine ai venit in mijlocul nostru. Si eu ma pregatesc saptamana viitoare de laparoscopie si sper sa raman repede gravida dupa asta. Spune-ne mai multe despre tine, ce investigatii ai facut, la ce dr, mergi, daca ti s-a stabilit vreun diagnostic sau acum va aflati doar la inceput de drum in ale investigatiilor. Sa stai putin aici, vezi bine cum se trece la
. Avem norma si trebuie sa o respectam, ca de nu e vai de mama noastra.![]()
![]()
Te pup si te asteptam cu vesti noi.