Vaccin Antitetanos la scoala in Clasa I
Andrei e clasa I si a facut deja vaccinul de 7 ani care se face in mod obligatoriu la scoala si intra in campania de vaccinuri obligatorii.
Acum ne-au anuntat ca miercuri le mai face un vaccin, antitetanos parca am inteles.
O fi si alta obligatoriu, ca pana acum n-am mai auzit la nimeni.
Sau se face cel de care va spuneam in doua parti?
Raspunsuri
diana904 spune:
Da, e obligatoriu....este D.T. (difterie si antitetanos). A mai fost o campanie scolara, tot anul acesta ptr anti-rujeolic. La fetita mea la scoala, azi se face vaccinarea DT.
otau spune:
Si eu intrasem in panica atunci cand am auzit ca le face iar vaccin. Plus ca al meu copil nu intelesese exact despre ce vaccin e vorba, de incepusem sa ma gandesc ca le face vaccin impotriva gripei aviare .
Este intr-adevar vorba de vaccinul DT. Lui Vladut i l-am facut la policlinica asta toamna impreuna cu Priorixul. Am dus si adeverinta de la medic la scoala.
Si la Vladut la scoala tot miercuri se face vaccinarea (adica maine).
cl spune:
Si la noi se face, dar maine. Si am fost instiintati doar pentru cel contra tetanosului.
Claudia
tomecica spune:
adriana tot maine face DT. A venit acasa cu o fisa pe care trebuie s-o completam noi parintii. Am sunat pediatra si mi-a spus ca-i obligatoriu si ca-i bine sa-l faca.
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
georgiana.david spune:
La Ioana la scoala l-au facut ieri, stiam ca este obligatoriu dar ca sa fiu sigura am sunat si doctorul inainte.
Ce parere aveti despre vaccinul antivaricela? Vi s-a recomandat sa-l faceti? Mie doctorul mi-a zis sa il fac Ioanei, este foarte bun si da imunitate pe viata. Acum nu-l pot face pana nu trece minim o luna de la cel de ieri.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
cl spune:
Georgiana, nu stiu daca da imunitate pe viata vaccinul contra varicelei, dar fa-l copilului. Asta vara Alex mi-a facut o varicela foarte urata, cu complicatii pulmonare. Atunci mi-am zis ca o sa-l vaccinez de tot ce se poate, sa nu mai trecem prin ce-am trecut.
Claudia
mirelam spune:
Andrei a fcut vaccinul ieri.
Intr-adevar e cel obligatoriu care se face intre 7 si 8 ani (DTP).
Uffff, e cam pacatos vaccinul asta si cam dureros.
Eu i-am pus compresa rece pe locul unde a facut vaccin, asa cum ne-a recomandat asistenta, dar este tot umflat un pic si locul tare si il cam doare.
Sper sa-i treaca cat mai repede.
tomecica spune:
Ma insel eu sau dupa DT copilul nu are voie timp de o luna sa fie intepat , zgariat etc
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
otau spune:
Dupa vaccinul antipolio nu trebuie timp de o luna sa faca injectii, sa se raneasca etc. Eu asa stiu.