Ce firme construiesc locuinte noi?
Raspunsuri - Pagina 2
megbeng spune:
ce stii de cartierul brancusi?
noi vroiam sa ne lansam puternic cu palnorama, dar am zis mai intai sa verific si opiniile deja existente pe DC..si bine am facut..uite ca la facturile de la intretinere nu ma gandeam...asa, e, noi o sa le suportam!
spatiile par mar..un tip de apartament cu 3 camere de ex are peste 100mp si totusi camere MICI, cam de 10 mp, in favoarea unor livinguri uriase..pai, camerele din apt nostru de acum au 11, respectiv 12 mp si tot ni se par mici..
in rest, da, frumos realizat site, iti cam ia ochii, cu toate facilitatile..si eu stiu zona, ca si eu stau aproape de gara obor si nu prea ma incanta..cica RATB 21, 66, 182..da nene, da faci 1 km pana in statie daca nu ai masina!!!
intre timop a mai facut cineva "sapaturi"? eu am primit de la ei un mail mai detaliat, cu etapele in care achiti si alte cateva info, pe care le postez mai jos:
Buna ziua,
Planorama este un concept complex care ofera celor care vor locui aici nu doar un apartament ci un nou stil de viata.
Proiectul este dezvoltat pe o suprafata de 18.000 m2, in zona Colentina, la intersectia strazilor Doamna Ghica si Heliade intre Vii.
· 4 imobile de locuinte cu 15 etaje fiecare
· 1.104 apartamente de 1, 2 si 3 camere
· 5.000 m2 spatii comerciale
· 2.000 m2 club de agrement cu sala de forta si piscina acoperita
· Parcare subterana pe 2 nivele cu capacitate de 800 de autovehicule
· Parc amenajat in centrul complexului, cu locuri de odihna si spatii de joaca pentru copii
· Portar pentru fiecare imobil si paza 24 de ore din 24
Oferta include 7 tipuri de apartamente, fiind distribuite astfel:
· Apartamentul tip A are 3 camere si este disponibil de la etajul 1 la etajul 11. Acest apartament are terasa inchisa, suprafata totala (cu cota indiviza inclusa) de 99,8 mp.
· Apartamentul tip B are 2 camere, terasa inchisa si este amplasat intre etajele 1 si 11. Suprafata totala este de 76,7 mp.
· Apartamentul tip C este o garsoniera cu suprafata totala de 50 mp.,
· Apartamentul tip D are 3 camere si este situat doar la etajul 12. Suprafata totala este 127,2 mp. Acest apartament beneficiaza de o terasa deschisa de 15,5 mp.
· Apartamentul tip E, amplasat la etajul 13, este un apartament cu 3 camere, cu o terasa spatioasa de 21,4 mp. Suprafata totala este de 104,3 mp.
· Apartamentul tip F cu 2 camere este dispobil doar la etajul 14 si beneficiaza de o terasa de 22,7 mp. Suprafata totala este de 78,7 mp.
· Apartamentul tip G este un penthouse cu 3 camere si terasa spatioasa de 30,9 mp. Suprafata totala de 124,8 mp.
Campusul va fi gata in aproximativ 3 ani. Un bloc va fi gata in max 18 luni de la inceperea constructiei (lucrarile au demarat in cursul lunii Decembrie a anului 2005).
Modalitate de plata:
1. 5%- precontract
2. 20%-contr V-C(la 14 de zile de la precontract)
3. 10%- la 60 zile de la contr V-C
4. 20%-la stadiul de rosu(7-9 luni de la inceperea constructiei)
5. 35%- in 7 transe lunare a cate 5%, din luna urmatoare stadiului la rosu
6. 10%- la predarea apartamentului
Se poate lua si credit ipotecar pe 75% din valoare.
Preturile din fisierul atsat nu includ TVA.
Pentru mai multe detalii referitoare la proiectul Planorama, va asteptam la biroul nostru de vanzari de la locul constructiei, situat in:
Str. Doamna Ghica nr. 118
Sector 2, Bucuresti
Telefon: 241.71.83 / 84 / 85 / 86 / 87 / 88
655.24.43 / 44 / 45 / 46 / 47 / 48 / 49
0729.049.069
Fax: 241.71.92.
Programul de lucru al biroului de vanzari este:
Luni – Vineri: 10.00 – 19.00
Sambata: 10.00 – 16.00
CristinaT spune:
http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/13713/600-euro-pasaport-imobiliar-pentru-clasa-medie/
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Jocelyn spune:
www.blocuri.com
www.ansamblurirezidentiale.ro
Mie imi plac apartamentele de la www.domusstil.ro
vreau si eu
Some are born great, some achieve greatness and some hire PR officers
Marina spune:
planorama din doamna ghica are fundatia pusa , cel puti asa am vazut. E in capat la dna ghica vis a vis de un parc. Nu stiu ce cautam acolo da l-am vazut acum o luna.
Despre Triumf, cel putin in cartierul 2 cocosi exista 3 blocuri de apartamente. Nu sunt date inca in folosinta dar sunt in faza aproape finala. Stiu ca prin toamna 2 camere erau 40000 euro, si din zvonuriaratau mult mai bine decat clasicele apartamente. Problema acolo e distanta si transportul, ca in rest in cartier e frumos.
megbeng spune:
am incercat sa trimit un mail la trimf, pe adresa data de ei pe site si..."I'm sorry to have to inform you that the message returned
below could not be delivered to one or more destinations.
"
si am incercat de 2 ori...
ma rog, de trimf am auzit f recent, sa vad ce mai reusesc sa aflu..ceva "dedesubturi"
bebec07 spune:
Sa va impartasesc si io experienta cu Planorama...
Suntem un pic disperati din lipsa de spatiu si ne dorim locul nostru, deci mergem prin zona si ne place...
Discutam si ne hotaram, semnam precontractul pt un apartament in T4{asta se intampla cam pe 20iulie}, si asteptam autorizatia de constructie.Vine si autorizatia de constructie si totodata ne parvine si ctr de vanzare-cumparare, la care binenteles ca avem de comentat.
Mergem acolo cu speranta ca vom putea ajunge la un consens si incercam sa mai schimba din clauzele ctr.
1.Tot terenul este ipotecat in favoare bancii cu care lucreaza, deci siguranta pamantului de sub picioare pica.
2.In cazul in care te razgandesti si nu mai vrei sa cumperi ap. iti opresc 21% din suma platita, fara a specifica vreo dobanda (la bani pe care-i platesti}in cazul in care nu termina blocurile.
3.Penalitatile in cazul nerespectarii termenului de executie este de 0,02%, in cazul in care legal este 0,1%.
4.Afirma ca in blocul T3 sunt vandute ap in proportie de 80%, dar nu este incheiat nici un ctr. de v-c pt ca nu au nici o gantarie.
Abia acum fac un cont ESCROW cu care o sa garanteze.
5.La o saptamana dupa ce am semnat precontractul preturile apartamentelor au crescut in medie cu 2.000E.
6.Si cel mai important factor(cel si care ne-a facut sa ne retragem)este ca NU SE LUCREAZA pe acest santier.Am fost in zile diferite, la ore diferite si nu am vazut nicio miscare si nici un progres, de unde am dedus ca nu-s bani destui pt acest proiect.
Cat despre modificari in ctr. nu se poate pune problema...
Si in afara discutiei va spun ca am fost pe un santier nou(un nou complex de blocuri pe str. Tusla, langa Bamboo)si ce am vazut acolo m-a lasat cu gura cascata.Era furnicar in adevaratul sens al cuvantului desi era sambata spre seara.
Atat am avut sa va spun din experienta noastra cu Planorama.Imi cer scuze daca m-am intans cam mult.
madadum spune:
in parcul politehnicii se face un ansamblu residential.. quadra place, cu 340 apartamente, finalizare in 2007
mada
LORE33 spune:
Pe PRELUNGIREA GHENCEA se construieste un ansamblu de locuinte.Dar teapa mare este ca un apartament de 120 000 euro (3 cam)se vinde la ROSU.
marioan spune:
Mai stie cineva informatii noi? Sau a cumparat cineva un apartament nou si e multumit?
Si eu sunt in cautare de un apartament cu 2 camere noi dar daca se poate in oras.
Multumesc pentru orice informatie.