Din Republica Moldova cine mai e? (partea 13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Merci fetelor de incurajare si sustinere. Laura deja se simte mult mai bine. Nu a mai avunt nici un fel de dureri, cel putin asa mi se pare mie. In schimb face niste pirtsuri ca un moshnegel. Sper ca ne-au lasat colicii, deja avem peste 3,5 luni.

Toata ziua bolmojeste ceva in stil de cintec. De doua nopti se trezeste pe la 4-5 cind la noi somnul e mai dulce si vorbeste, ride de una singura. Daca nu-i trage nimeni atentie si nu ii tine companie, incepe sa plinga.
Cere diversificare , are un nou prieten cu care ride si-l maninca. Ii place sa stea in fundic.

Iaka asa fete mari suntem noi deja.

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

cind gasesc robotul visurilor va zic la toate
intr-adevar sinteti fete mari, n-as fi recunoscut-o pe Lauras daca nu ziceai ca-i ea... Cea mai tare poza e cea cu lingura

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare,

Merci de urari, eu le doresc tuturor mamicilor sa nu aiba niciodata puii lor probleme de sanatate.

Cornelia, m-ai imbolnavit cu pozele torturilor, sa stii ca unele denumiri mi se par cunoscute (am vazut retetele pe niste forumuri rusesti), daca vrei, ma pot uita dupa ele.

Aliona, de la notat retete pina a le pregati nu-i asa de mult, curaj la gatit!

Lucia, tare dragalasa e Laura voastra, si asa de tare s-a schimbat expresia fetei de cind s-a nascut. Mi se pare ca e un melanj tare reusit intre tine si sotul tau.

Elena, bine ai revenit, povesteste-ne cum iti duci viata la Bucuresti? Pe unde stai (scuze pt. eventuala scleroza, in caz ca ai spus mai devreme), poate ne vedem cindva/cumva?

Si eu am inceput sa vreau un robot de bucatarie, numai ca prea am loc pentru el in bucatarie. Deocamdata mi-am luat o razatoare Borner, dar cred ca nu stiu eu s-o folosesc bine, pt. ca rezultatul nu prea ma impresioneaza.

Cit despre sarbatoarea indragostitilor, nu prea am tinut-o in nici un an, poate doar simbolic pe la inceputul relatiei noastre. Insa e un motiv excelent de a incerca o reteta noua de tort sau prajitura, incerc sa nu scap ocazia.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Vaai, fetelor, m-ati facut sa rosesc cu atatea laude.
In primul rand eu sunt foarte bucuroasa ca Vladut nu are nimic si ca este totul bine.
Cat despre ajutor, mie mi se pare firesc daca poti sa ajuti sa o faci.. Iar noi stam nu departe de spital, la 5-10 min cu masina. Deci ar fi fost chiar pacat sa nu ma duc sa ii vizitez, mai ales ca asa mai stateam si noi la barfa, cred ca Natalia se ruga deja sa plec la cat trancanesc eu

Lucia, pozele cu Laura sunt superbe, Laura se schimba in fiecare zi tot mai mult si devine incet-incet domnisoara.

De ziua indragostitilor noi nu prea sarbatorim desi al meu sot e Valentin, el considera ca nu e sarbatoarea noastra deci nu trebuie sarbatorita. Eu mai romantica la inceput ii mai faceam cate o surpriza, dar pe urma el mi-a zis ca daca vrea imi face si asa surprize, dar nu ii place aceasta sarbatoare.. na!

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Saluti!
Lucia Santeti super cu lingura cea mare"Cand e vorba de mancare eu cu lingura cea mare"E foarte draguta Ptiu-ptiu,asa mi-am dorit si eu un bebe bucalat,dar Amedeo a fost fara bulanase imi vine sa-i musc pe bebitii grasunei.Sa aveti sanatate!

Davina acum mi-am dat seama si eu ca e cam riscant sa duc seminte,poate cred aia ca am droguri(Vai ca mi se face pielea de gaina,mai bine lipsa.Bagaje avem voie sa luam cate 2 valize de 23 Kg de persoana asa ca vom avea cam 130 kg + bagajul de mana,cred ca nu mai cheltui bani sa trimit cu posta imi ajunge de banii ce trimit pachet mai bine cumpar lucruri acolo.

Astazi am luctruit toata ziua prin casa mobila,frigider,aragaz ca trebue sa ma scap de ele si cand ma gandesc cu cat drag le-am cumparat si acum cine mi le cumpara ca in orasul asta mic nu prea ai cui vinde.
Asa ma cuprinde o nostalgie parca,ca trebue sa dau tot.
Dar voi incepe o alta viata.Pina acum am locuit in Mindresti,Chisinau,Iasi,Bucurestiiar la Iasi,Sighisoara si sper ultima mutare Canada,dar si acolo nu se stie asa ca am experienta la facut valize si de fiecare data zic e ultima oara.
Va las si va Salut inca o data pe toate nu mai pot de oboseala mai scriu maine.Pupici la gagalici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna la toti

Eu cam sunt la moment un pic ocupata cu bagajele si celelalte formalitati, deoarece ne transferam cu traiul in alta provincie in Ontario. De aceea voi aparea dupa posibilitate.
Lucian se simte mai bine, multumesc pentru sustinere si urare.

Cornelia combaiunul pe care l-am avut la Mo si nu l-am putut lua din cauza ca nu merge la priza din America este www.bomba.md/?Act=Catalog&Item=4187" target="_blank">asta.
Eu l-am avut de 2 ani, toti prietenii mei au si sunt foarte satisfacuti de el. Eu l-am luat de la "tolcioc" acolo e mai ieftin si oricum iti dau garantie. Spor la alegere.
Gazea cind am venit eu aici se permitea 64 kg de persoana, dar acuma am inteles ca au redus kg permise. Stiu ca e foarte greu sa te decizi ce sa iei. Referitor la seminte, nu stiu ce sa-ti spun, dar eu cind am venit aici am luat foarte multe medicamente inclusiv si ierburi, ca sotul meu credea ca ne vor confisca sau ne vor pune sa platim ceva , insa nu am fost controlati. Vreau sa-ti spun ca atunci cind vii prima data poti sa iei tot ce vrei si nimeni nu iti va spune nimica. Cunosc persoane care si-au luat o lada de coniac, pe cind se permite numai citeva litri de bautura tare.
Mie mi-au cintarit bagajul pe care l-am avut in gentile celea mari, dar bagajul de mina nu. Pe cind celea de mina am avut 3 genti cite vreo 15 kg. Mi-am luat vesela in bagajul de mina. Apropo in Chisinau este o persoana care coase genti speciale pentru Canada. Aceste genti sunt foarte usoare si nu trag la kg aditionar, ceea ce e foarte important daca vrei sa iei ceva mai mult din lucrurile tale.
Ok , hai ca m-am intins si poate ca pentru alte persoane nu le interesant. Asa ca daca te intereseaza scrie-mi pe mail si iti voi spune mai multe.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Lucia sunt tare dragute pozele dar mai ales papusica din poze. E o dulceata si se vede ca papa bine si e sanatoasa. Incep sa se vada bine trasaturile voastre.
Daca numai o alaptez nu e nici o problema daca nu se duce cu grosu. Lucian avea si mai multe zile cind nu se ducea cu grosu insa pina la urma oricum o facea si era destul de moale. Asa ca atita timp cit o alaptezi sa nu iti faci griji in privinta acestuia.
Lilia bravo pentru sustinerea prietenilor.
Natalia sanatate puiului tau. Si sa nu mai avet drum la medici. Un lui Vladut
Davina ce se mai aude pe la voi? Pupici din partea noastra.

Pupici la toti si o zi buna

Oare cit avem?

Mergi la inceput

salutare
Nati, eu am o imitatie a la Borner, de fapt inca n-am reusit sa ma uit atent pe cutie, dar seamana leit ce am gasit pe net sub numele de Borner. Mi-a facut-o sotul cadou la primul 8 Martie, eu desigur ca m-am suparat ca tocmai asta mi-a gasit sa-mi faca cadou! Eu nu m-am putut deprinde de vreo citeva ori cu ea, asa ca am strins-o si doar cind e sotul acasa o foloseste, nu stiu cum dar lui ii place s-o foloseasca. Eu ma simt f stingace cu ea. Sper insa ca tu sa te deprinzi! Daca ai recetele prajiturilor te rog sa le pui...
Corina, multumesc mult ca mi-ai zis ce model. Datorita lui am inceput comparatiile mai serioase si acum citusi de cit mai inteleg si eu cite ceva la roboti. Am vazut ca acum este la Carrefour la promotie vreo 615 leiNoi. Mai caut pentru comparatie si niste modele Bosch... asta ca sa pot lua decizia finala si sa fiu impacata cu mine
Aliona, n-ai vrea sa vii pina la Chisinau cu vinzarea? Cred ca ai face vinzare buna, io de abia acum ma gindesc sa-mi iau frigider, masina de spalat... Nu ca as sta fara frigider, insa al nostru e cam de virsta mea si ar vrea sa iasa la pensie, cu toate ca lucreaza f bine inca
Hey, Rodica, Alina pe unde sunteti?
o seara placuta
P.S. noi miine lucram

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Fetelor am gasit site-ul cu pozele de torturi date de Cornelia. Asa ca la fiecare sunt si denumirile. Intrati aici

Oare cit avem?

Mergi la inceput

treziireaaa!
Corina, ce bine ca le-ai gasit, imi pare ca in link-ul tau sint si mai multe torturi, nu-i asa? Daca mai gasim si recetele si le testam, apoi la sigur ca trebuie sa-mi fac sala de fitness acasa
Ieri am fost la Bomba, am pus link-ul mai devreme, cu gindul sa-mi iau si eu o tava lunga in care sa pot face prajituri pizza... N-am gasit, erau doar vreo citeva siliconate si doar una de metal in forma de inimioara, dar cam scumpa si cam mica... La fel am patit si la Tina, doar inimioara... oare kiar au disparut toate tavile din Moldova? Daca n-am gasit tava, mi-am zis las ca-mi iau vreo unealta p/u bucatarie, dar de unde? din tot ce aveau, nu mi-am putut alege nimic folositor si bun! Iaka asa suferim noi, fetele din MD... Lucia, cind o sa vii in MD, ada-ti de acolo tavi, ca aici e slut!
Tare mai vizes sa ajung la Bucuresti, si sa am si bani destui, sa dau yama prin magazine!
o zi cit mai reusita

lia_c
William Dempster Hoard

Mergi la inceput