Din Republica Moldova cine mai e? (partea 13)
Raspunsuri - Pagina 15
Crinia spune:
Aliona lasa ca e ultima vaccina pusa acolo. Cind vei veni aicea vei vedea ca vaccinele nu dau nici o reactie. E o placere sa te duci sa pui vaccinele aicea. Infermierele sunt asa de dragute cu copii , vorbesc, se joaca, aplica fel de fel de trucuri ca sa nu observe copilul cum ii face vaccinul. Plus ca ele nu sunt imbracate in halate albe care apoi sa-i sperie pe copii.
De lucrurile de acolo sa nu-ti para rau, ca aici cu un salariu poti sa-ti permiti sa-ti iei tehnica. Dar in jumate de an sau citeva luni iti imbraci casa. Vei vedea si singura.
Alina/Davina astept cu nerabdare pozele cu tortul pe care l-ai facut. Apropo l-ai facut cu smintina sau frisca?
Hai ca incepem si noi sa intoarcem casa cu fundul in sus. Avem treaba peste tot, ne trebuie orice lucru, dar cel mai mult ii place sa rupa firele din covor si sa le morsoace. Cel mai mult ii place sa se joace la centrul muzical. Il intoarce si scoate firele, apasa pe toate butoanele mai scurt...
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Crinia spune:
Lilia cu intirziere sotului. Eu fiind atit de impresionata de ideea ta cu tortul si imi inchipuiam reactia lui si a fiecarui barbat, dupa cum spuneai si tu ca vroiau sa-i cada ....
Ii doresc sotului tau multa sanatate , rabdare si sa aiba grija de fetele lui cele mari si cuminti.
E greu sa lucrezi cind esti cu bb si mai ales cind iti cere toata atentia. Dar sper ca in curind ea isi va reveni si iti va fi mult mai usor.
Lucia La multi Ani si cu Anul Nou. Cum sarbatoreste lumea pe acolo anul 1426? Se organizeaza cite ceva? Ce minv=caruri fac ei de sarbatori? Sa stii ca mi-a venit si mie pofta de slanina afumata. Ca peste afumat (nu chiar asa de bun ca la Mo) dar gasesc si aici.
Alina felicitarile mele cu aniversarea de 3 ani. Sa fiti in continuare fericiti si sa ajungeti si la nunta de aur.
Parintii mei simbata trecuta au fost la o nunta de aur. Au fost mirii la stare civila, asa cum polojeno, apoi au facut nunta intr-un restaurant cu toate obiceiurile si pusul banilor. Am inteles ca a fost taaaare frumos.
Rodica ne-am cumparat si noi recent laptop. Ce model v-ati luat?
ce se mai aude pe la tine?
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
alinkav spune:
Buna ziua moldovencele!
Lucia LA MULTI ANI!!!!!!Fain cu numerotatia anilor!!!!
Si apropos de statul cu tati, asa-s toti copiii, si Alex e innebunit dupa tati, asa ca asta este, ne resemnam!
Aliona, bine ca i-a trecut buba lui Amedeo, dar in legatura cu doctori, ii trece si asta, va uita repede!Si Alex tot e cu desene, vine la mine cu telecomanda si zice "desene?", cica hai mai repede deschide tv-ul!
Noi am trecut de faza cand nu puteam lucra cu Alex langa mine. Acum ca a crescut ceva mai mult, e preocupat de ale lui, si nu ma mai deranjeaza, nici macar nu cere in brate sa stea si el la calculator. Acum preocuparile lui sunt cartile, marea mea bucuria, de multe ori vine si ma intreaba "vrei cartea?", daca e da, pai sa-l vezi ce bucurie, aduce toate cartile, si le citim, si ma enerveaza ca ma plictisesc eu mai repede decat el. Pe urma sunt masinutele, desene si constructorul(lego).
Asa ca fetelor mai aveti putin si veti vedea ce usor va fi!
Am rugat-o pe Natalia sa deschida alta parte, si m-a pus sa mai scriu cate ceva, si uite-ma ca ma apuca vorbareala!
Sper ca maine va fi cald, sa iesim si noi afara mai mult, ca cu frigul asta mi-a fost cam lene sa ies afara.
Restul fetelor? Auuuuuuu........
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Lucia_B spune:
Iata vin cu-n sol de pace si-o naframa-n virf de bats
Poftim de vedeti biscuitii mei, tot ei.
Iata si poza (nu facuta de mine) gogoshilor.
Si nu pot sa nu va arat si poze cu Lauras. Unde nu avem somn si deja ne intoarcem pe o parte
Alina - si eu as vrea sa fac Ledi's Fingers, dar mai zabovesc, imi inchipui ca e o torta foarte fina la gust. Sper ca Deanna a fost incintata de o asa torta.
Corina - sa stii ca si aici sunt infermierele foarte dragute si amabile cu bb-ii, dar Laura la vaccin orecum a plins, ca de' doare intepatura.
Aliona - o prietena de a mea are un baietel de 8 luni si nu o lasa sa stea la calculator pina nu butoneaza si el ceva, dar ce sa mai vorbim de Amadeo. Poate vrea sa devina un programator baiatu si tu nu-l lasi?
O zi buna.
-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
Balbina spune:
Buna, fetele,
Acusica deschid capitol nou, mai am un pic de treaba prin casa.
Dar daca se incumeta altcineva din voi, poftiti va rog.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Balbina spune:
Din nou a sosit vremea mutatului: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68173" target="_blank">partea 14.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!