Din Republica Moldova cine mai e? (partea 13)
Raspunsuri - Pagina 13
alinkav spune:
Buna fetelor!!!
Nu reusesc sa tin pasul cu voi, sunteti niste !!!!
In primul rand ii urez lui Vladut sa-i treaca repejor starea asta, si sa auzim cat mai repede ca totul e bine!
Acum sa va spun si despre noi, nu mai am rabdare!
Azi am facut cu sotul meu 3 ani de casatorie!!!!!!!!!!
Nu-mi vine sa cred ca a trecut inca un an, si suntem foarte fericiti!
Alex e un nazdravan, foarte descurcaret, si din ce in ce mai vorbaret!Ceea ce ma incanta foarte mult. Sunt foarte multumita de cresa, ii spuneam si Nataliei, cat de mult imi place grupa lui.
Am pus cateva poze noi, cu prietenii lui de la cresa, cu noi si altele!!!!!
Lilia, La multi ani sotului tau, scuze de intarziere!!!!!
Crinia, felicitari pentru primii pasi a lui Lucian!!!! E o experienta nemaipomenita, o traire de neuitat. Cand a mers Alex prima data, am fost atat de emotionata, incat n-am iesit din transa , cred ca o luna!
Lucia, sunt foarte incantata de fetita ta, e asa de micuta si scumpa, junioara grupului nostru!!!!!
Aliona, spor la impachetat!!!!!!
Am fugit, ca am de invatat cate ceva!!!!!
Teluiu i obnimaiu cu drag!!!!!!!!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
iriale spune:
Buna dimineata... va rog sa ma iertati, sunt off topic, dar cred ca doar voi puteti sa ma ajutati sa inteleg ce inseamna un anumit cuvant, ma refer la "butzuc". Sper sa nu fie ceva urat!
Va multumesc anticipat, o zi buna in continuare.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
iriale spune:
Nu, nu cred, este un cuvant cred de alint folosit de persoane care s-au nascut in zona Iasi. Tu nu il stii?
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
Balbina spune:
Iri, intreaba de fetele din Iasi, ca noi sintem nascute in zona Chisinaului .
Si daca stii ca e un cuvint de alint, de ce te temi ca ar fi ceva urit?
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
lia_c spune:
Salutare fetelor...
ehe, n-am intrat de vreo 2 zile pe la voi, dar am de citi cu carul, vad ca ati avut de-a sarbatori
p/u sotul Liliei si a Rodicai! Casa de piatra si la Multi multi ani in intelegere, bucurie si liniste sufleteasca Alinka!
Si lui Vladut sa se faca cind mai repede bine si sa reuseasca parintii sa-l pacaleasca cu pastilele!
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard
lia_c spune:
Acum sa incepem mai pe lung...
Rodica, felicitari p/u masa si laptop! F frumos amenajata! Felicitari si p/u maselute! Eu credeam ca tavi ceva de genul teflon, din astea termo-rezisteme am si eu si mamica din belsug (am primit cadouri)... La mine tavile de la aragaz imi par prea joase si mi-e frica sa nu fuga pizza sau alte prajituri la vale, le folosesc doar la carne, cartofi etc. Maaammmaaa, ce mi-ai facut pofta de pizza, daca nu rabd pina in we ma duc si cumpar, iaka asa! Doamne, sper macar in we asta sa n-am de lucru pentru serviciu, ajuta-i pe clienti sa-si tina ideile la ei macar pina luni ...
Alina, imi si imaginez cum numai ai intors capul si Deanna se face gospodina . Verisoara mea cind era micuta, mai raminea la noi uneori pe we, apoi se trezea prima (deh, copiii sint matinali) si scoate tot din toate dulapurile pe care le ajungea... Si desigur ca eu trebuia apoi sa string totul... Dar vad ca reparatia danturii costa nu gluma la voi... Daca platesti asa bani, deja si frica fuge Cite mai putine vizite la dentist si cu cit mai putini bani!
Nati, tortul e super haios... ai niste minute de aur! La mai mult si la mai mare! Si sa scapati de toate probleme de sanatate cit mai repede! Sa rideti si sa faceti pozne cit mai curind!
Corina, felicitari p/u Luci! ce baiat mare! in curind va incepe s-o ajute pe mamica... Iar tu gindeste-te ce placut o sa fie cind o sa va reintregiti familia si bucura-te de progresele lui Lucian, vei vedea ca va trece f repede timpul! Am observat eu ca te pricepi f bine la termeni medicali, medicamente, tehnici - e doar pasiune sau profesie?
Alinka, bafta la invatat! Vad ca si Alex are multe progrese, bravo si tineti-o tot asa!
Lilia, ce mai face printesa Amelia? Cum se mai simte?
Lucia, cind vii in MD, te intilnesc la aeroport cu o bucata de sunca Mai scrii cum e timpul la voi, ce progrese mai faceti...
Aliona, bafta la impachetat si la vindut! Io cind ma duc undeva imi tirii jumatate de casa, ca sint tare sentimentala Nici decum nu reusesc sa impachez doar necesarul
take care
o seara cit mai reusita
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard
Balbina spune:
Cornelia, chiar ma intrebam pe unde ai disparut, stiind ca esti mereu prezenta in timpul saptaminii.
Merci de urari, incetisor ne venim in fire.
Karina, felicitari pentru primii pasi ai puiului. Ce supriza o sa aiba tati cind se va intoarce, sa-si vada copilasul mergind pe picioarele lui.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
lia_c spune:
Nati, zilele astea nici sa iau masa in cursul zilei nu reuseam, la pauza de masa am stat in office si dupa aceste zile simt ca ochii mei cedeaza... Ce bine ca va reveniti!
Alina, ce ma bucur ca ai aceeasi marca ca mine la tel. mob. Eu inca nu ma pot obisnui cu tipul asta, celelalte vechi erau model standard. Noua ne place f mult tehnica LG, dar eu eram cam sceptica la mob LG, stiind ca sint tineri in domeniu. insa incepe sa-mi placa. Ei (sotul si frate meu) s-au uitat si sa arate ca o bijuterie, ca eu sint inebunita dupa bijuterii , dar sa aiba si functii, grafica si sa fie si o companie de incredere... Cu toate ca eu ma pierd in meniu si nu mai tin minte unde si ce sa caut... Tu esti multumita de el?
lia_c
William Dempster Hoard
gazea spune:
Buna albinutelor
Eu mi-am terminat dintii de reparat.Mai am o lucrare de facut dar aia o fac luna viitoare.
Azi am fost cu Amedeo la,am facut vaccinul ce se face la 2 ani si 6 luni vai ce a plinsvai e asa de marait de nimic nu-i bine,acum i-am pus supozitor cu paracetamol si sper ca doarme repede si maine va fi bine,eu nu stiu toti baietii is asa ,,coiosi,, trebue sa stau numai linga el si sa-l tot pup ca cica trece.Gata doarme ce bine
Balbina multa sanatate lui Vladut sper ca e deja bine.
Am ramas surprinsa de tortul in forma de "tite"e super!!! I-ar placea si sotului meu o astfel de surpriza,de asi putea sa fac si eu eventual o marime mai mare,ce bine ar fi dar...
Alina ce frumos bea Alex din canita noi inca nu stim sa bem cu cana se uda tot noi tot cu paiul,sper sa invatam si noi repede.Ce mi-ar place si mie sa-l dau pe Amedeo la gradi,dar o vom face cum ajungem la Canada aici nu-l mai duc ca buni nu are ocupatie,si cad ma gandesc ca plecam si nu o sa-l mai vada asa repede,o las sa profite din plin sa-l dadaceasca.
Multe felicitari cu ocazia celor 3 ani de la si multi ani fericiti si de acum in colo.
Cornelia sa stii ca si eu la fel fac car dupa mine vrute si nevrute de mi se face rau la carat de bagaje si dupa vad ca unele lucruri chiar nu imi mai folosesc de multe ori car asa si haine daca merg undeva si nu le folosesc dar asa sant eu ..daca cumva imi va trebui,cred ca e un defect femeiesc.
Daca inca nu ti-ai luat robot parerea mea e (BOSCH) nemtii fac lucruri de calitate.
KarinaFelicitari pentru primii pasi a lui Lucian intradevar astea sant lucruri care pentru o mama nu se uita nici odata si ne vom aminti de ele cu lacrimi de bucurie de fiecare data.
Te cred ca iti este greu acolo mai ales acum cand si sotul e plecat,dar fii tare inca un pic si veti fi toti iar impreuna.Iti tin pumnii.
Vai Rodicace de-a mincare pe acolo si ce frumos aranjat ca mi se facu o foame,imi imaginez ce v-ati distrat"LA multi ani sotului!"
Lucia tu cum mai esti chiar ma gindeam la tine oare cu cine mai schimbi o vorba? Mai stati mult acolo? Vii tu la Chisinau si ma gindesc ca vei recupera.
Cand Laurasul va creste si va trage tot fii sigura ca va strica cate ceva,dar ve-i avea legate toate usile la dulapuri mai ales in bucatarie si tot va fi ascuns de cand gatesti tot trebue sa dezlegi,sa legi ca tare e interesant cad iti da sarea pe jos sau altele.noi si acum la carti tinem dulapul legat.Sa fie ei sanatosi numai,restul ce mai conteaza.
Lilia pentru sotiunea ta.
Multa sanatate Ameliei si pupici.Cuminte fetita ai daca reusesti sa mai si lucrezi acasa.Eu nu pot scoate o foie ca deja Amedeo ma intreaba"ce chii" ca vrea si el"da mine chiu" asa ca e bine.Ai o fetita cumintica.
DavinaLas-o pe Deanna sa mai faca si ea "ordine" ca altfel ce ai face tu cu timpul acordat stringerii lucrurilor dupa ea,numai cronometreaza tu de cate ori le strangi.. nu-i asa ca-ti i-a mult timp.Eu jucariile le las asa toata ziua ca daca vede ca le pun la loc se duce si urla ca exact aia ii trebue ce am pus-o la loc asa ca nu ma obosesc.Cel mai rau a fost cad am uitat sa leg dulapul de la bucatarie si 1kg. de sare a fost pe jos,am spalat 2 zile pe jos si tot alb era,dar Amedeo a fost asa satisfacut l-am filmat era asa haios.Asa ca Deannei pentru ''activitati''si anume intorsul casei Chiar trebue sa vedem care din piticii nostri a facut cea mai mare nazbitie sa-i acordam premiu cel mare
Fetelor e tarziu,sant terminata ma duc sa dorm.Sa ne auzim de bine,pupici gagalicelor.