gradinita cu lb.germana

gradinita cu lb.germana | Autor: mcalaras

Link direct la acest mesaj

Help me please!
caut si eu o gradi cu predare lb.germana prin zona floreasaca, domenii sau dorobanti... please... am afkat de una hansel und gratel dar nustiu nimic despre ea mai mult. daca stie cineva va rog sa imi dea detalii..
multumesc ptr ajutor. miha

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Uite auici cate ceva: http://www.gradinite.com/gradinita.php?tip=2&id=288

Si eu caut o gradinita cu predare in limba germana si desi am gasit cateva cu "prietenul google" as dori informatii de la parintii ai caror copii frecventeaza aceste gradinite.

Deci, va rugam!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costin-andrei spune:

..baietelul nostru este inscris din toamna la hansel und gretel...pe av. sanatescu (in spatele pietei domenii)..sunt destule de spus..si pro si contra..(cele contra conteaza..ca pro..)..deci ce v-ar interesa..si va ajutam cu placere!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by costin-andrei

..baietelul nostru este inscris din toamna la hansel und gretel...pe av. sanatescu (in spatele pietei domenii)..sunt destule de spus..si pro si contra..(cele contra conteaza..ca pro..)..deci ce v-ar interesa..si va ajutam cu placere!!

Calin-Andrei, am incercat sa-ti trimit PM, dar nu ai optiunea activata.

Cum Matei al nostru merge la H&G tot din toamna, vroiam sa mai povestim despre asta. Si despre pro si despre contra.

Pot trimite mail pe yahoo?

Multumesc,

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costin-andrei spune:

Buna Ruxandra!!...am activat PM..iar Matei e cel mai scump pui..de la Raluca!!...cu cine seamana la gene?? :)!!...putem vb. dac vrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ruxandra,pot sa-ti scriu si eu pe PM?Tot in legatura cu H&G.Multumesc

Mergi la inceput