Help me please!
caut si eu o gradi cu predare lb.germana prin zona floreasaca, domenii sau dorobanti... please... am afkat de una hansel und gratel dar nustiu nimic despre ea mai mult. daca stie cineva va rog sa imi dea detalii..
multumesc ptr ajutor. miha
Uite auici cate ceva: http://www.gradinite.com/gradinita.php?tip=2&id=288
Si eu caut o gradinita cu predare in limba germana si desi am gasit cateva cu "prietenul google" as dori informatii de la parintii ai caror copii frecventeaza aceste gradinite.
Deci, va rugam!
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
..baietelul nostru este inscris din toamna la hansel und gretel...pe av. sanatescu (in spatele pietei domenii)..sunt destule de spus..si pro si contra..(cele contra conteaza..ca pro..)..deci ce v-ar interesa..si va ajutam cu placere!!
quote:
Originally posted by costin-andrei
..baietelul nostru este inscris din toamna la hansel und gretel...pe av. sanatescu (in spatele pietei domenii)..sunt destule de spus..si pro si contra..(cele contra conteaza..ca pro..)..deci ce v-ar interesa..si va ajutam cu placere!!
Buna Ruxandra!!...am activat PM..iar Matei e cel mai scump pui..de la Raluca!!...cu cine seamana la gene?? :)!!...putem vb. dac vrei...