Naturiste si homeopate (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

[quote]Originally posted by Anamadalina

Dragele mele,

Luna aceasta vreau sa iau doar Branca Ursului, Mastodynon, vit E si spirulina. E ok? Cum si cat sa iau? A incercat cineva aceasta combinatie?
La mine lucrurile stau cam asa: ovar restant micropolichistic, mastoza chistica, ciclu intre 27-30 zile.
Aveti ceva indicatii, am incercat sa intreb la tratamente dar se pare ca livia nu poate raspunde din cauza afluxului masiv de mesaje si ma gandeam ca ma puteti ajuta voi.
As face si tratamentul cu polidin si gentamicina, am intrebat la subiect acolo daca gentamicina trebuie sa fie musai pastile. Stie cineva daca tratamentele sunt compatibile?

Multumesc frumos,

Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Maduta, eu cred ca ar trebui sa continui si cu Extract de muguri de zmeur pt ca o luna este prea putin, trebuie minim 3 luni sa se vada efectul in cazul mastozei(cum am si eu). Despre Branca ursului nu stiu ce sa zic pt ca eu nu am luat(am tensiunea prea mica si mi-a fost cam teama). Mastodynon 30 pic dim 30 pic seara, zmeur 50 pic de 3 ori pe zi, vit E forte 1 cps dim, 1 cps seara.
Parerea mea este ca NU ar trebui sa iei antibiotic asa dupa auzite, ma refer la gentamicina. Am sa fac si eu tratamentul dar numai cu polidin.
Pupici

http://community.webshots.com/user/tinisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Buna la toata lumea!Vreau si eu pe listuta cu fetele homeopate!!!!
Si as mai avea o intrebare........sunt fete care locuiesc in canada?pentru ca as dori sa stiu cum e pe acolo cu farmaciile homeopate.
In curand imi voi schimba locatia si sa stiu daca imi umplu bagajele doar cu tratamentul homeopat!
Va multumesc anticipat de raspunsuri!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Bine v-am regasit dragele mele,
am revenit in comunitate, gandindu-ma sa reincep cu tratamentul naturist si luand in paralel tratamentul homeopat de la Similimum.

Unele probleme s-au rezolvat, altele - nu se stie. Am fost la dr Tutunaru. Dupa o luna tratament cu Diane35, regim si ceaiuri, nu mai am chistul respectiv. Dr. T mi-a spus ca totul se vede OK la eco, mi-a aratat si mi-a zis: facem sapt viitoare laparo... Eu vroiam sa urgentez lucrurile, dar nici asa. Totusi mi-a placut felul lui si o sa ma gandesc la laparo in cateva luni.

arinna, Bianca, good luck cu tratamentul. arinna, ti-a raspuns dr?

Miorita,
poti sa vorbesti cu dr Larisa Ionescu sa vin la ea miercurea viitoare pe la 18:00? mai devreme nu prea pot din cauza programului. Multumesc.

O seara buna tuturor!

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Saru' mana, Alexia de sfat.
Deci iau Mastodynon 30 pic dim 30 pic seara, zmeur 50 pic de 3 ori pe zi, vit E forte 1 cps dim, 1 cps seara.
Si sa fac si tratamentul cu polidin primele 5 zile ale ciclului (ziua 1-5).
Asa o sa fac, poate nu mai fac, poate nu mai vin uratoii luna asta, cine stie...

Pupicei multi si ,

Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Maduta, bafta sa nu vina uratii

Am uitat sa-ti spun Vit E forte se ia din a 5-a zi a CM timp de 10 zile.

http://community.webshots.com/user/tinisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

MadaS, si mie mi-au recomandat fetele Centrul de pe Visarion si vreau sa ajung...Uite Dianadi si Miorita parca...Dr Larisa Ionescu Calinesti de care mentionau aici e fitoterapeut acolo...

Dianadi, ma bucur ca ai scapat de chist...poate te hotarasti repede si la laparo, sa nu creasca mai tare ca e mult mai greu de scos....
Mi-a raspuns Dr Stangaciu dar mi-a zis ca trebuie sa ma vada personal...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

ARINA, da, si eu am grupa A.Eu am recomandat Centrul de pe Visarion si in special pe DR.Larisa CAlinesti.Mie personal mi-a fost de ajutor.

DIANADI, da, sigur ca pot vb cu dr. Larisa CAlinesti.Spune-mi numai cum te cheama ca sa ii pot transmite , sa stie pe cine asteapta.Iti trebuie adeverinta de salariat precum platesti sanatatea si bilet de trimitere de la dr de familie.Crezi ca poti face rost de toate astea pana miercuri?Daca da, atunci astept un semn de la tine.

FETELOR, vreau sa va anunt ca am scapat definitiv de chistul ovarian (anul trecut in mai avea 9 cm).Am fost la eco in ziua a 10 a a ciclului si cand mi-a dat vestea, am crezut ca sar de gatul doctorului de fericire.A ramas fibromul care este de 1,5 cm insa dr. Larisa mi-a spus ca sub acest tratament il putem tine sub control.MA gandesc la o eventuala embolizare acum ca am scapat de chist....Dr Dorobat asa a zis....scapi de chist si vorbim...daca trat da roade si sangerarile numai sunt mari, atunci mai stau.Parerea mea este ca Vitexul a contribuit in cea mai mare masura si bineinteles cum va mai spuneam si va repet:aveti grija la toxine.Am fost miercuri la o prezentare a unei firme care vand antioxidanti ...vreau sa va spun ca si acolo s-a pus mare baza pe ce mancam.Au un aparat care masoara nivelul antioxidantilor din organism...am un sfert din cat ar trebui sa am....si ma mai mir de unde au venit toate pe capul meu.

Numai bine ,
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Miorita,

...felicitari pentru rezolvarea chistului ! Cat privesete fibromul, Dr Tutunaru ( parerea lui) zice ca nu e bine sa faci embolizare ca dauneaza in principiu viitoarei sarcini...daca e asa mic, de ce nu-l scoti ? Sincera sa fiu, decat sa mai fac embolizarea aia mai bine ma operez, numai ca la mine erau mai multe...si era riscant...
E foarte devarat cu antioxidantii numai ca ar fi bine sa existe ceva natural, ca de pastile cu metale sunt satula...iar cu toxinele trebuie s-o rezolvam prin alimentatie...
De ce-o mai trebui si adeverinta de la medicul de familie la Centru?Probabil are regimul unui spital...Trebuie sa-mi fac timp intr-o zi sa trec pe acolo sa vad si eu care-i treaba...

Cum merge diata grupei A ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Salutare de la mare distanta de , dar atat de aproape de sufletele voastre.
Fetelor asteptam cu mari emotii ziua de vineri, zi in care aflam rezultatul analizelor. Si stiti ce raspuns mi-a dat dr mea de familie, ca totul este in limite normale, iar eu am intrebat "adica?". Ca nu e nici o infectie urinara, ca nivelul zaharului e normal, nu anemie, nu lipsa de calciu, tensiunea buna etc. "si atunci de ce nu ma simt bine,de ce ametesc si ma simt fara vlaga cateodata, de ce merg mai des la baie, de ca ma doare ovarul stang?" Si raspunsul ei a fost ca as mai putea face niste teste dar tre' sa merg la o alta clinica. Bine, bine, merg la alta clinica, dar in cat timp prind o programare, caci programarea pt scan vaginal o am pe 29 martie desi am sunat pe 21 ianuarie, ei bine asta nu mai stie sa-mi spuna.
Asadar din punctul de vedere al medicului de familie sunt sanatoasa tun. Am iesit zambind, daca as fi mers dupa rezultat sapt trecuta cred ca as fi iesit plangand de ciuda, dar sincer am obosit cu sistemul asta medical, daca fac cum spun ei cred ca ajung la menopauza inainte de a avea bebe.
Asa ca Amely, nu te sfatuiesc sa vi pe aici ca sa te tratezi in sistemul te stat, dupa cum ti-a spus si Stuart, doar daca vrei sa consulti dr privat desi nu cred ca se merita caci sunt si in RO doctori buni.
Data trecuta va intrebam daca aveti cu ce sa va laudati, ei bine eu chiar nu am cu ce, mai ales dupa acesta peripetie.
Ma duc sa verific mancarea la cuptor, si va mai vizitez mai tarziu.
cu lupici

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

ARINA, multumesc mult, chiar sunt fericita.........ma si vedeam din nou pe masa de operatie
insa, de...ghinion n-a fost sa fie(glumesc, acum imi arde de glume).Arina, eu numai vreau bebe; uterul prezinta multiple boseluri miometriale (adica fibroame dar mici),cel mai mare situat intern este de 1, 5 cm.Sper sa il pot tine sub control, dupa spusele dr. Larisa>Parerea dr. ginecoloc care m-a operat (anul asta in iulie fac 2 ani de la operatie), mi-a spus vazand o eco intravaginala ca structura uterului este proasta si tot la cutit o sa ajung pana la urma.Asta este...ce sa mai zic...deocamdata ma tin si eu cocos si incerc sa ii tin piept cum pot .Cel putin pt mine a fost un pas mare ca nu am ajuns la operatie cu acest chist.
De dieta, ce sa spun....am o carte si ma ghidez dupa ea...internetul si unde mai pui ca la firma la care am fost sa imi fac evaluarea antioxidantilor (apropos-firma vine antioxidanti naturali) am gasit un tip care face un curs de bucatarie vegetariana...asa ca il mai terorizez din cand in cand sa imi mai dezvaluie si mie ce sa mai pregatesc de mancare, si repejor imi trec pe listuta pe care te-am sfatuit si pe tine sa o faci si sa o ai in agenda ta.Incearca o salata de andive (dar ai grija de unde procuri reteta).Poate ar trebui sa deschidem un forum cu sfaturi si retete pt fiecare grupa de sange in parte.

PS
Nu stiu daca a-ti citit pe Andreea....poate ar fi bine sa spunem si noi cateva cuvinte , ma gandesc ca familia s-ar bucura enorm in clipele acestea sa vada ca au totusi oameni pe langa ei, macar cu gandul.
DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA PE ANDREEA si MULTA IMPLINIRE SUFLETEASCA MARIEI.
Nu o cunosc pe Andreea, dar oricum a fost pe acest forum, cu noi, sigur sunt fete care trec pe la noi, naturistele, si dau de veste mai departe ca si noi ne-am gandit la ea si la fetita ei.

Mergi la inceput