Site cu SMS free-cine vrea?
Raspunsuri - Pagina 8
cici spune:
cum stati cu punctele surpriza?
eu deschid site-ul cam de vreo 5 ori zilnic si primesc cate un punct aproape in fiecare zi.
cici
catutza spune:
Ma ajuta si pe mine cineva sa ma inscriu?
Pot trimite mesaje si in strainatate,nu?
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
tumpi spune:
eu am tot trimis invitatii si degeaba, nu am primit pc pt nimeni.Defapt nu a primit niemni invitatiile, de ce oare?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
au mai ramas 2 zile
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by tumpi
eu am tot trimis invitatii si degeaba, nu am primit pc pt nimeni.Defapt nu a primit niemni invitatiile, de ce oare?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
au mai ramas 2 zile
Asta am patit si eu. Ba mai nou nici nu ma mai lasa sa loghez!
Daniella, mama lu'Alexis
alayna spune:
quote:
Originally posted by catutza
Ma ajuta si pe mine cineva sa ma inscriu?
Pot trimite mesaje si in strainatate,nu?
Da,se pot trimite si in strainatate.Eu pot trimite in Europa si Africa.
Mai incearca sa te inscrii daca nu ai facut-o.Zilele trecute au fost probleme cu site-ul,eu nici nu puteam sa-l deschid.
Bafta!
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
codruta_grg spune:
M-am inscris totusi si eu (cici-ti-am dat PM, dar m-am grabit ). Am invitat 2 persoane (mama si sotul) care s-au inscris la randul lor. Dar nu am primit decat 25 de puncte, nu 50. Am trimis de 2 pct sms si a ajuns imediat.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
april spune:
puncte se primesc doar daca cei la care trimiti invitatie se inregistraza de la link-ul trimis de tine.
eu am o alta problema: pot trimite sms-uri international, si national, dar nu ii pot trimite sotului meu, care are si el cont yoofi. cum vine asta. Am incercat si de pe contul lui sa trimit pe tel meu si nu merge. Adica nu merge la cei care au deja cont????
Alta explicatie n-am.
Pot trimite la cei care nu au cont yoofi dar nu si la cei ce au cont yoofi
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
alayna spune:
In ultimul timp am facut multe invitatii prietenilor si nimeni n-a primitmail-ul cu invitatia.oare de ce?
April,nu acesta e motivul.Eu si prietenul meu aveam conturi pe yoofi.Eu cu nr meu de tel,el fiind in alta tara,e cu nr lui.Ne trimitem mes de pe yoofi si merge.N-am avut probleme niciodata.ne putem trimite si primi in acelasi timp.
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
april spune:
si atunci la noi de ce nu merge?????
cand se termina punctele ce facem?
daca nu se inregistraza nimeni din invitatiile trimise de noi pierdem contul cand se termina punctele?
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
alayna spune:
Nu vei pierde contul chiar daca nu s-a inregistrat nimeni la invitatia ta.Si eu am trimis invitatii si nu a primit nimeni.
Trebuie sa vizitezi pagina tot mai des,astfel vei primi cate 1 punct.Eu o verific in fiecare zi si primesc cate 1 punct la 2-3 zile,depinde cat de des deschid.
Pe alt numar poti trimite?Am inteles ca sotul nu primeste,incearca la pe alt numar sa vezi cum sta treaba.
Bafta!