Ce desene prefera copilul vostru?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Zana
Eu am luat dvd-ul de Craciun si aseara am vazut ca avea promotie la Carrefour .Asa ca ai toate sansele sa il gasesti .
Te pup ,Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Desenele astea animate ne cam fac si gaura in buget ca face cate o pasiune cum a fost cu Transformers si B-daman care sunt enorm de scumpi si mie nu-mi spun nimic dar daca vrea copilu',i-a cumparat taica-su .Ba chiar i-a luat la gradinita si au innebunit-o si pe educatoare .
Cautati pe dvd sau orice alt format Balto 1 si 2 si Brother Bear sunt foarte frumoase ,mi-au placut si mie si de cate ori le vede el daca am vreme ma uit si eu .
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

adriana se uita la WITCH. [sau cam asa ceva]

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Cristina(4 ani si 1 luna) se uita la Minimax nonstop(Clliford cainele rosu,Blinki Bill,Nodi s.a.m.d. )vreau sa zic ca a invatat toate cantecelele de la ele da tv la maxim si canta cat o tine gura.Pe Cartoon se mai uita la Scooby Doo dar f. rar.
Pupici la mamici de bebici mari sau mici!

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

fetita mea se uita la spioancele,wich,x-man,tom si jerry si are aproape 12 ani si pot sa spun ca sunt si desenele mele preferate

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput