Cluj rulz ! (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Asta era vorba mea pentru mariana.Sper sa nu te fii suparat prea tare, ca saptaman viitoare vin acasa si sa vezi ce-ti fac.

Mergi la inceput

Si eu stateam mult cu ea pana tarziu, dar cum am fost plecata saptamanile astea nu am mai putu.adevarul ca este o companie placuta mariana, ca de altfel toate clujencele
Eu cred ca am sa ma duc la culcare, ca am vreo 12 ore de cand tot butonez, si deja nu mai vad bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Nu ma supar, Doamne fereste!! Sunt oricum dependenta de DC. Si eu ma voi culca imediat. Noapte buna. Sper sa ne cunoastem

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Noapte buna si tie.
Sunt sigura ca ne vo cunoate, mai ales ca au merg si la MUres si trec prin turda.
O saptaman buna sa ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineataaaa, clujencelor !!!!!!
E un ger afara, de nu-ti vine sa plimbi nici cainele...(nu ca as avea
Svety, incepe sa ii dai la Dani niste nurofen, sa nu il prinda de tot gripa, ca rau nu are sa ii faca. (parerea mea-sper sa nu te superi)

Un inceput de saptamana grozav!! va doresc la toate!!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Lauradaria, pai normal ca te primim in club, ca niciodata nu strica pareri noi si figuri noi... ideea e sa faci fatza la ritmul de intalnire al gagicilor, ca eu nu prea reusesc. Sa iti traiasca odorul, sa fie sanatoasa si cuminte. multi de la noi pt. ea.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata fetelor!

Roxana sper ca i-ai facut baita la Serbanica.Eu am vorbit cu 2 pediatrii si amandoi mi-au zis ca nu e voie sa speli copilul in timp ce apar petele si are macarimi.In nici un caz sa nu il speli o saptamana.

Anca bine ai revenit si te asteptam cu noutati.

Svety daca Dani nu are febra si doar ii curge nasul mai bine lasa sa lupte organismul lui si sa ii dai doar picaturi in nasuc sa nu se infunde prea tare si vaporub crema pe piept.

Oare Mihaela ce mai face?

Cristiana noi venim miercuri daca totul e ok.

Laura bun venit la noi.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata gagici!

Eu de mult n-am mai avut o sambata dupa-amiaza asa tihnita, ma bucur peste cuvinte ca mi-am luat avant si am iesit din casa si ca am putut sporovai in voie.

Pufymic felicitari pentru bebe 2, sa ai parte de sarcina senina si nastere ca fulgul de usoara.

Lauradaria bine ai venit! Esti deja pe lista noastra de pe prima pagina, asta e semn ca ne stim deja!?

Cristiana si Raluca, multumesc pentru invitatie, eu nu cred ca voi ajunge pentru ca am de lucru la un raport.

Oana pentru ca ai lasat o portita deschisa pentru singuratatile mele.

Roxa mult am vorbit, mult a ramas!

Spor in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetele
sunt superbizi again, dar nu stai departe de DC

Stanca, am spalat "fiara" si totul a fost ok. Bubele ii trecusera acolo unde i-au aparut prima data, mai are doar pe picioruse, spate si abdomen, dar mai estompate si nu da semne de mancarime...A dormit bine asta noapte in patul lui ce performantza!!! pret de 6 ore, dupa care ne-a chemat frumos pe la 6 dimineata sa-l luam cu noi, unde a dormit pana la ora 8.

Pupe-l mama de crizat mic, ca face niste crize cand nu-i convine cate cevaaa....da din cap asa de urat si se zbate, si racneste...si numai daca-l ignoram termina...altfel nu-l imbunam cu nimic...

la toate fetele!!!

revin mai tarziu sper...
Roxa-boxa

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Roxana, si Stefania trage niste crize de plans, dat din picioare si racnete, daca nu facem cum vrea ea, de parca e descreierata... si eu incerc sa nu o bag in seama, dar vine la mine si plange intre picioarele mele, cu lacrimi-nu alta!! pana o iau in brate. Abia astept sa treaca, ca nu vreau sa cred ca asa va fi pana va fi mare, ca ma dau de ceasul "mortii"
Anca va saluta pe toate, zice ca ii e dor de voi, dar nu poate intra pe forum. (din cauza leptopului)

Sunt de fericire !!, detalii numai miercuri la intalneala...

minunea vietii mele

Mergi la inceput