Cluj rulz ! (32)
Raspunsuri - Pagina 2
mariana tache spune:
Te rog sa ma crezi ca habar nu mai am de preturi. Noi nu avem de vanzare hartie foto, dar daca vrei iti comand (dupa ce vin din MM); cu siguranta va fi mai ieftina decat daca o iei din magazine.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Trebuie sa-mi fac program sa citesc freak show. Narancea nu poate reveni sub un alt nume? Nu cred ca se lasa...oricum mai sunt "naranci"...
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
mariana tache spune:
Svety, eu ma retrag; trebuie sa fac un montaj iar apoi sa las calculatorul sa lucreze in liniste pana dimineata.
Fetelor, maine nu cred ca apuc sa mai trec pe aici! Asa ca va tare pe toate si abia astept sa ma intorc! O sa-mi fie f dor de voi! Sa aveti grija de voi si de copilasi, sa va simtiti bine la intalnirile de miercuri...si sa beti cate un....suc si pt mine
si all!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
A FOST SUPERCALIFRAGILISTIK, FETELOR SCUMPI.....
...Atat am de zis!!!!!!
....si un mic p.s. ...dupa ce-ati plecat am stat 30 min in parcare la povesti...hhihi
noapte buna ca s-a trezit elise
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
asi spune:
Buna dimineata!
Ce frig e afara brrrr!
Florina mai bine zis am inghetat la povesti ca daca nu era asa de frig ......
Svety noi mergem prin Turda in fiecare duminica la Moldovenesti ca acolo au casa parintii mei.
Mariana ai grija de tine si sa stii ca o sa ne fie dor de tine.
Corina baietii se decurca de obicei dar fac mai mare gargara .
Va doresc o duminica placuta!
Familia mea
Razvan
impreuna spune:
Neatza dragelor.
Cu intarziere, da am aparut (ca si aseara:)
M-am bucurat sa va cunosc, atata cat am reusit, acuma imi sunteti si mai dragi.
Mi-ar fi placut sa stau mai mult, sa povestesc cu fiecare, dar sper sa mai fie ocazii, ca acasa ma asteptau 2 pitici:)
Mai povestim ca acum sunt pe fuga
(na ca m-am deconspirat:)))
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
pufymic spune:
Fetelor va multumesc mult de tot de felicitari si de raspunsuri(Cristiana si Codruta)!
Da, am decis ca cel mai bine e sa merg la Muresan ca taaaaaaaare drag mi-e omul asta si am si multa incredere in el!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
olim spune:
Salutare clujencelor.
Mai am un pic si vin si eu cu voi la intalnire
Drum bun la MM mariana.
O duminica faina tuturor.
codruta_grg spune:
Poate voi putea veni si eu la o viitoare intalneala!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
roxana1974 spune:
Helaaaauuuuuuuuuuuu acu juma de ora mi-a revenit internetu' se luase de ieri si se pare ca vecinu a trecut pe la firma si a resetat agregatul...asa ca iata-ma-s sper sa tzina treaba!
Codruta, 3 secunde io am crezut ca tu esti steaua (stelutzo, sa ma ierti ca nu ie cu intentzie :))
Va jur ca mi-a placut mult mult la intalneala si mie imi sunteti foarte dragi toate, dar acum pe fetele pe care nu le stiam si le stiu le iumbesc si mai tare si tare-s mandra ca sunt din Cluj
Sa va zic ce am mai ispravit...am facut un pilaf cu orez si legume si pui si cand taiam un morcove nemernic m-am taiat rau la un jejet! Bai mi-am apasat cutzitul ala pana la muschi! Noroc ca e la degetul mare de la mana stanga si nu-l folosesc la scris.
In rest la noi totul e ok, Serbanica din ce in ce mai bine...bubele s-au estompat vizibil.
Intrebare: pot sa-i spal freza? ca saracu de cand a facut febra a servit doar dusuri, din 2 in 2 si .... nu mai rezist asa cu el... ce ziceti?
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...