Cluj rulz ! (32)
Raspunsuri - Pagina 13
svety spune:
Baby-B. vad ca-mi infigi cutite-n spate . Oricum m-am oprit din cautat ca m-am lamurit. Mi-au fost dragi actorii. Sa stii ca la alea cu "lo mato" nu ma uit ca toate-s concepute din putul gandirii al unor regizori tot atat de talentati ca fiu-mio. Si aste romanesti...mai zicea unu de pe un forum despre telenovelel atea: "Daca iti sufii nasul pierzi jumate de actiune".
Felicitari pt mia de mesaje .
A venit ieri mama si nu mai stau noaptea asa tarziu ca ma bate.
Am pus niste poze. Uitati-va la poze dragi mie din album. Da' sa va uitati la aia unde Dani vorbeste cu luna
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
roxana1974 spune:
BEY, ACU IES IN PAUZA SI MA DUC SA CAUT TABLITZA CU PRICINA! POATE NU GASESC CA SA VEDETI CE MA ENERVEZ!!!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
Azi mananc litere, scuze.
STANCA, lui Dan nu-i plac fructele. De o saptamana ii dau cereale cu laptele meu si mamanca pe rupte. Acum era saptamana cu fructe si urmeaza cea cu legume...Sarim peste fructe cred ca. I-am dat mar ras cu cereale si a varsat. Si inca ceva: la cereale ii pun 3 masuri si lapte cat sa fie o pasta mai lichida. E bine?
Despre ce tablitza vorbiti voi acolo ca-s curioasa.
albumul nostru
asi spune:
Svety nici Razvan nu manaca(nici acum) mar ras ci doar dat prin blender amestecat cu banana si biscuite.Nici sa nu te gandesti sa ii dai daca vomita.Treci la legume.
Florina felicitari pentru stelute!
Eu azi sunt intr-o pasa proasta.
Vreau sa zic si eu ca a fost fain la intalnire chiar daca Razvan s-a ales cu un cucui.
Familia mea
Razvan
carrie spune:
Roxa, nu jtiu care o tipat mai tare ca si d-soara baga tipete cat o tineau plamanii.relax, cum ziceam, ii numa inceputul.,
Stanca, imi pare tare rau de cucui, banuiesc ca la busculada din camera mica.nu stiu ce o fost desi am fost acolo.astia mari sareau de pe pat , cand m-am intors spre ei, Razvan iesea deja amarat din camera.imi pare rau ca n-am fost mai pe faza.
ce putem face sa te binedispunem?
Florina , mortala Elise cu pisu, am ras bine!
Roxa daca nu gasesti tablita iti iau eu din Marasti.noi suntem la a 3-a
am uitat sa va zic ca mi-a parut tare bine s-o cunosc pe machetutza si pe Lucian care e super dulce.
Denisa esti binevenita.eu tin minte ca ti-am mai povestit de HK dar daca nu spune-mi si o fac din nou pe PM ca altfel la cat am povestit o sa se creada ca fac reclama si departe de mine gandul asta.
gata, back to work
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
baby-boom spune:
No, svety, da' de ce te-ai ofuscat?????...."cutite-n spate"...."lo mato".....ntz, ntz, ntz!!!!!
...hai mey, nu te supara pe mine, da' io cred ca tot telenovela-i, ambalata mai frumos........si totusi, a 3-a oara: au ramas aia impreuna, au ba???
Varianta mea de "lo mato" = "mosquita muerta intalneste macho irecuperabil de plin de muschi, da' modest, destept si sarac ori putred de bogat, si dintr-o data intra in involburarea vietii amandoi...asa cum unii nu intra nici dupa 7 reincarnari...si tot asa de subit cum au intrat, dupa 200 episoade se dezleaga itele si traiesc fericiti pana la adanci batraneturi....."
...da, dom'ne, daca n-avem adrenalina, se "drege" fiecare cu ce poate...fara Romanik se scufunda demult Titaniku' Columbiei, Braziliei, Argentinei, Mexicului, si altor tarisoare "muerte de hambre" (sper c-am scris corect)....da' asa, "show must go on..."
....observati cum n-am pomenit aci' dulcea Brazilie?????...pup-o mama pe ea si tot ce reprezinta!!!!!!
GATA, ca nu-mi face bine la tensiune!!!!!!
Stanca, de ce esti suparata????
Simona, fug sa vad linkul ala, ca n-am avut timp pana acum!!!!
Svety, idem, cu pozele vostre...da' stiu ca nu va plictisiti cu aparatul langa voi!!!
...diversificare usoara!!!!
P.s. Oana, cum sunt Ana si Flavia?...probabil in febra pregatirilor, nu???
....le pup si le doresc cale lina, acomodare rapida, drum bun...ce mai, numai, numai bine!!!
...la cat ne streseaza si pe noi nasii cu emigrarea in Canada, cine stie pe unde vom fi peste, sa zicem 10 ani!!!!
Va pupam, fetelor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
nana_sim spune:
pentru combaterea dispozitiei proaste a Stancai, daca nu trece asa atunci sau a se citi placinta cu mere cu inghetata deasupra.
Aici http://www.webshots.com/g/25/531-sh.html special pentru Oana!
Despre Brazilia numai de bine, ce buna cafea si ce pofta de viata
svety spune:
FLORINO hai sa te tzuc ca mi-ai starnit buna-dispozitie si rasu'. AU RAMAS IMPREUNA happy ever after. Mai mult decat continutul, era chestia cu melancolismul dupa bunica-mea rusoaica. S-apoi tu fata buna cum m-oi supara io pe tine?
MARIANA are bafta de zapada in MM. Florina, ai vorbit cu ea? Ce zice?
Daca-i tot zapada, in week. mergem la munte la socrii sa fac poze bine-inteles si sa-l vedeti pe PUFFY, jigodia la care am renuntat cand eram gravi...
STANCA, multumesc de raspuns. Saptamana asta ii mai dau cereale si am sa incerc sa-i dau marul prin blender. Cand am ramas gravi, blenderul a fost I lucru ce l-am luat (Brown cu mixer vertical+tel+blender), apoi scaunel de masa. Asta era o paranteza. Schema ta e ultra studiata si subliniata. Imi place din tot ce am citit si am citit f. multe.
IAR INTREB: despre ce placutza vorbiti voi?
Am uitat ce era mai important:
AZI LUI DANUTZ I-A SPART DINCUTZU GINGIA.
albumul nostru
svety spune:
Stanca, Mihai a facut o lucrare la Chicago's si e prieten bun cu patronu'. Ne-a invitat la o pizza, cica o fac foarte buna. Se fumeaza acolo? Ca vrem sa mergem intr-o sambata si cum n-am cu cum sa-l las, trebuie sa-mi iau si pruncusenia. Pe noi nu ne incurca; e un ingeras
albumul nostru
asi spune:
Simona multumesc!Tocmai am comandat o pizza!
Cristiana sa nu crezi ca din cauza cucuiului sunt suparata.Astea sunt evenimente care se intampla cand sunt piticii impreuna.
Eu sunt prost dispusa ca sunt la cura de slabire si nu mai am antrenament.In consecinta am comandat o pizza ca sa ma dreg.
Familia mea
Razvan