Cluj rulz ! (32)
Raspunsuri - Pagina 12
carrie spune:
neaaaaaaaattaaaaaaaa!!
imi injectez si io cafeaua sa ma trezesc.
ma bucur ca v-a placut la noi, Thea a dormit neintoarsa si cum s-a trezit dimi a zis"azi vin copiii la noi?".gandindu-ma profund am realizat ca inafara de caruciorul incarcat cu minuni in rest a fost chiar peste asteptari de darnica.chit ca la inceput s-a cam deprimat vazandu-si jucariile invadate , dup-aia s-a resemnat
numa saraca Elise a plans dupa bebeu la plecare
in orice caz picii au fost super cumintei, acuma no, micile neintelegeri nu se pun, si foarte dulci.
Stefi a fost tare scumpa cum se tinea dupa astia mai mari si facea un botic...
Serban a fost plin de personalitate, ce mai toti au fost niste scumpi.
Oana cand poti, asteptam poze, ca la a mele mai dureaza umpic sa le developez.
olim te asteptam la cluj cu drag!
chiara, bun venit printre noi, chiar ne e dor de gravidutze.
legat de intrebarile tale:da, eu il sustin 100% pe dr Daniel Muresan de la Gine 1.din gasca mea de prietene am nascut prima, apoi cam toate au mers la el si au fost multumite.acuma eu is si putin subiectiva ca noi am devenit foarte buni prieteni.
conditiile la Gine 1 au fost bune zic eu, poate si fiindaca am avuto rezerva.tot Muresan isi trimite pacientele la clinica Provita la gimnastica la d-na Angela pe care de asemenea o cunosc bine si o apreciez.ce mi-a placut mie la gine 1 e ca lasa sotii cu tine la nastere si dupa aia.(la Stanca e mai strict) si mie personal mi-a prins tare bine asta.
Florina, apropo de serialele braziliene, am vazut si eu unul"Legaturi de familie" pe vremea cand se scula Thea de 1000 de ori pe noapte.si chiar mi s-a parut f bun.dialogurile si scenariul super.pacat ca limba suna horror dupa parerea mea.
no bine, ma apuc de lucru
pupici
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
Denisa spune:
Buna fetelor,
unde va tot intalniti voi fara mine si puiuta mea? Am avut o perioada mai incarcata cand nu am putu sa va urmaresc si vad ca va petreceti. Ne primiti si pe noi? Imi dati amanunte?
Pupici,
Denisa si Diana (2 ani si 7 luni)
nana_sim spune:
Buna dimineata intregii gasti!
V-am citit toata saptamana dar pur si simplu nu mi s-a dezlegat limba. Ma bucur ca a trecut examenul si ultima editie a clubului juniorilor, se pare ca e tare de folos picilor, nu credeti?
Sunt curioasa sa stiu despre puiul Oanei, a socializat au ba?
Chiara bine ai venit, nici eu nu sunt mamica si nici macar insarcinata, insa planuiesc si ma pastoreste dr. Muresan. Problema cu el este ca a devenit foarte cautat si asta se manifesta in asteptari de cate o ora sau mai mult peste ora programata. In rest ... doar de bine deocamdata, cu un usor amendament dar nu-l mai mentionez ca si eu sunt foarte carcotasa iar tu ai trecut deja de faza de preconceptie. Sarcina usoara!
Fetelor dragi, cand aveti timp uitati-va aici http://www.msnbc.com/modules/yip05/dw.asp?nStartOn=1 o sa va placa foarte tare sunt sigura. Dupa ce se termina filmul apasati play ca sa vedeti si fotografiile.
Pupaturi si spor in toate!
baby-boom spune:
'Neata!!!
...azi am impins si mai departe limita si am pus ceasul sa sune la 9!!!!!!!
...aaasssaaaa....Elise s-a trezit, n-a comentat deloc....ba mai departe, am indraznit s-o cocotz pe olita, unde a stat, a facut pipi de 2 ....apoi a trebuit s-aduc olita no. 2, pentru papusa, ca altfel nu mai mergea!!!
...buuunnn, ea pe o olita, papusa pe a doua....din 2 in 2 minute comutau locurile, deh, sa nu se plicti!!!!... kk ioc!!!
...prin urmare am pus chilotei, a facut pipi in prima pereche.....in a doua pereche....apoi pipi pe jos, in timp ce se tinea de calorifer.....dorind sa vina la mine, sa-mi arate ce mare minuantie a facut, a inceput sa alunece-n pipi ca viteii nou nascuti....frateeee, am ras cu lacrimi....si a picat in fund, dupa 10 minute de alunecare...amarata!!!!
Cristiana, vazut serialul de care zici...iti dau dreptate intru totul, in afara de faptul ca eu sunt lesinata si dupa limba portugheza.....dar combinata cu rusa e durere, deoarece au o fonetica oarecum asemenatoare (, cuvant de filoloaga )
...eu acum mai trag cu ochiul la asta care a inceput in 2 ian.....suuuper actori, super intriga....nu zic, ca tot telenovela ramane, da'i mishto!!!
Fetelor, voi unde-ati disparut, asa toate????
p.s. abia astept sa vaz la ce ora serveste somn mandra me'!!!
p.p.s. Totusi, Simo, unde esti????
p.p.p.s...ar trebui sa mi se zica PiSi....miau, si anume, nu ceea ce facu fiica in atatea locuri...cre' c-am ps-to de fro' 7 ori de aseara!!!
Va pupam!!!
p.p.p.p.s Serviciu placut, fetelor care sunteti la job
...si ultimul p.s. : AAAAnnnccaaaaa?????
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
Uraaaaaaaaa, a venit Simona!!!
Denisa, ne intalnim pe rand la fiecare dintre noi, in fiecare miercuri, de la 18!!!! Sunteti binevenite!!!!!!
Simona, Dragos a fost tare sociabil, n-au fost probleme deloc, cu nici unul dintre pui...de aia ziceam ca in agenda mea cel putin a fost cea mai reusita intalnire, din punctul asta de vedere!!!
...tu tot singurica???
Corectare: Elise a dansat in pishi doar 10 secunde, si nu 10 minute, cum a larg a slobozit mana mea !!!!!!
....ideea e ca azi nu-i pun scutec pana nu face caca in olita....mey, dar stiti ce ma frustreaza?....a facut de 2 ori no. 1 in chiloti si n-a schitat nici un gest....adeca era toata murata, cu sosetele la fel de murate, si ea nika....e fetita mea nesimtita???
Va pupam!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
olim spune:
Salutare clujencelor
Ma bucur sa aud ca v-ati distrat tare la chef.
Va doresc o zi buna tuturor.
roxana1974 spune:
Helau fetelor! V-ati obisnuit cu mine? Sunt pe fuga
Simo, Dragoselu pupa-l-as io, a fost scump de tot. Am aflat ca-i place mult culoarea rosie, s-a jucat, a socializat dragutul de el, cum sa nu, a venit si i-a oferit lui Serban cel zbieracios o jucarie pentru care se cam bateau copilasii...ufff abia astept sa gasesc si io chestia aia sa i-o cumpar lui Serban...
Stanca, de Miha nu mai stiu prea multe, tot tarziu de tot ajung acasa si nu o mai sun la orele alea, dar stiu ca mama ei da semne de ameliorare. Miha a patit-o si ea cam nasol, o doare rau spatele, la un moment dat nu putea sa faca nimic, nici sa stea in picioare nici sa faca nimic cu copilul...e tare greu pentru ea saraca in perioada asta. A si fost de cateva ori la Targu Mures...o sun azi sa vad ce spune...
Cristiana, petrecerea a fost super, mi-a placut enorm. Totusi nu ma asteptam ca Serban sa fie asa de crizat...sa tipe atat de tare si sa aiba reactii asa de violente, chiar si fata de mine...
Flo, ne inscriem si noi la urmatoarea intalnire. piticania!!!
Pe curand fetelor!!
PS Auzisem la radio ca e dezastru cu drumurile prin Maramures, oare cum se descurca Mariana? Cand vine oare inapoi? Am un CD pin cu poze si vreau sa mi le printeze....
Roxa-boxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
baby-boom spune:
Da, da, si eu am auzit la tele ca-i nasol in o droaie de zone, din cauza ninsorii...mai ales in Maramures!!!!!!
Roxa, Mariana a zis ca sta cca 12 zile....io cred ca-i functioneaza mobilul, ma gandesc s-o sun, cand am un picutz de timp, sa vad cum e p-acolo!!!!!!
p.s. tablita de-aia gasesti la magazinele chinezesti... este si in piata m. viteazu, pe colt, vis-a-vis de farmacia help net...oarecum vis-a-vis!!!!!!!.....merita toti banii, zau!
Pupici, ca Elise da semne de somn!!!!
poze cu noi
baby-boom spune:
Wow, nu-mi vine sa cred ca am atins mesajul cu numarul 1000!!!!!
...fetelor, dati ignore la ce scriu io acusi, ca un soi de monolog interior.....
...wow si pentru faptul ca in 16 februarie se fac 2 ani de cand m-am inscris pe DC!!!!!
...voi mai tineti minte data cand v-ati inscris...io de obicei is pe langa cu tinutul minte al datilor, da' vad ca aici am avut noroc!!!!
poze cu noi
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by baby-boom
Wow, nu-mi vine sa cred ca am atins mesajul cu numarul 1000!!!!!
...fetelor, dati ignore la ce scriu io acusi, ca un soi de monolog interior.....
...wow si pentru faptul ca in 16 februarie se fac 2 ani de cand m-am inscris pe DC!!!!!
...voi mai tineti minte data cand v-ati inscris...io de obicei is pe langa cu tinutul minte al datilor, da' vad ca aici am avut noroc!!!!
poze cu noi
Felicitari pentru mesajul cu nr 1000 si pentru steluta nr 4 care ti s-a adaugat cu ocazia asta. Eu te inteleg, asa m-am bucurat cand am primit prima steluta ... vai de mine, insa la a doua n-am mai fost pe faza, nu stiu cand am primit-o!