Cluj rulz ! (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fara meciuri parca nu sunt copii.Nu?

Mai Roxanica da de cand esti asa inspirata.Vorba Florinei emineasco!Ori esti indrogostita?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, daca ziceti voi ca sunt inspirata....asa o fi, e clar ca de pe DC mi se trage...inca nu m-am indragostit anul asta, stai sa vie primavara...sau macar colectia noua de pantofi la Benvenutti...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ca bine zici Roxana!
Ce mai stii de Mihaela?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Buna fetelor!
Vreau sa imi cer scuze de la inceput daca deranjez, nefiind ca si voi o mamica ...dar fiind si eu clujeanca. Sunt insarcinata, in primul trimestru de sarcina, dar cum nu am gasit nici o graviduza din Cluj am indraznit sa ma adresez voua. As avea mai multe intrebari pentru voi, care ati trecut deja prin experienta aceasta.
In primul rand gasisem undeva ..si acum nu mai gasesc niste indicatii pe care le-ati dat cuiva in legatura cu locuri din Cluj unde se face gimnastica pentru gravide. V-as ruga sa imi dati detalii si sa imi spuneti totodata intre ce luni de sarcina este recomandata.
Apoi, fiindca inca nu m-am putut hotari la un medic ginecolog v-as ruga sa imi dati voi sfaturi in privinta medicilor din Cluj. Cred ca e important si spitalul ...auzisem ca din Stanca ies copiii cu tot felul de infectii(si uneori si mamele..)...clinica particulara care exista in orasul nostru nu e recomandata de nimeni, nefiind pregatiti pentru situatii de urgenta si datorita faptulul ca inafara de dr. Honorius toti sunt medici care nu au reusit in alta parte...deci ar mai ramane Gine1 , nu ca acolo ar fi conditii prea stralucite, dar asta e. Mentionez ca intentionez sa nasc cu epidurala, deci daca ati mai trecut careva dintre voi printr-o nastere asemanatoare v-as ruga sa imi scrieti. Stiu ca e foarte important anestezistul de aceea ma intereseaza si cum e anestezistul cu care lucreaza medicul pe care il voi alege.
Va multumesc pentru orice informatie pe care mi-o puteti da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

quote:
Originally posted by asi

Fara meciuri parca nu sunt copii.Nu?

Familia mea
Razvan

.....pun pariu ca noi iscam primul???
....a adormit la 2 si dupa 15 minute a trezit-o telefonul!!!!!!...isterie mare!!!!!...apoi am mancat si n-a mai vrut sa doarma!!!!!...apropos, nici de mancat n-a vrut azi sa manance(caninii de jos, cu siguranta)
....acum se "screme" Mihai s-o adoarma, ca la mine n-a tinut!!!!
...intre timp, VICTORIE!!!

PS......io aduc fornetti!!!! Ceva preferinte???...in afara de alea cu telemea, ca alea-s sigur pe lista!!!

...Stanca draga, retrag spusele...si sper sa fim cuminti!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

....inainte de-a continua cu bagatul aiurea in seama, cred ca trebuie sa te intreb, Cristiana: e bine daca aduc fornetti???...ca poate ati luat voi deja!!!!

Abia astept intalnirea!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Chiara 2005, bine ai venit
Sunt sigur ca vei primi multe sfaturi de la mamici de la Cluj, ca sunt tare dragute unele si si mai draguta altele.Stiu ca sa o sa o iau in freza saptamana viitoare, dar asta e..
Felicitati pentru si multa sanatate sa ai.
Ne mai auzim.
Ce mai faceti, bai clujencelor cu fornetti? Numai in chefuri o tineti , mai,ce fain de voi.
O seara buna sa aveti toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Fetelor, vin eu cu intrbarile iar.Stiu ca voi lua cand vin acasa, dar de abia astept.
Nu stiti ceva cursuri care le-as putea face in februarie cat stau la cj, chiar si platite, de limbi, contabilitate, finance, calculator, orice.
Multam de raspunsuri si astept si rosiile, ca tot am chef de o salata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Cum a fost la intalneala?

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Salutare, gagici !!

Parca nu e miercuri, daca nu se lasa cu intalnire !!! ne-a intrat in sange. Gazda a fost super, fata gazdei (Thea) si mai si... si ce de jucarii am avut la dispozitie..., iar copiii- niste cumintei... kiar daca nu au putut imparti anumite jucarii... (detalii o sa dea Forina cu siguranta, ca eu n-am talent)... dar oricum, scandal mare nu a fost din pricina lor. Deci, Criss, intalnirea a avut succesul pe care ni l-am dorit (parerea mea)
Pt. ca fiica-mea inca nu zice "copii", sau alte cuvinte de bucuria revederii cu ei, tin sa va spun ca eu vin acasa cu bateriile (moral vorbind) incarcate. Imi trec prin minte toate discutiile incepute si neterminate, kiar si cele terminate (dar is putine-ca nu apucam).

Roxana, mersi mult de scaunel, a fost tare incantata ca e rosu, dar deja a cazut de pe el... e asa dulce cum se urca... dar nu sta mult, ca e in continua miscare
Va pup, dar revin repede... deci inca nu va zic noapte buna

minunea vietii mele

Mergi la inceput