Scandinavii stiu DC... (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neataaaa:)

fusei ieri la www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo102562.htm" target="_blank"> Conservator

iar cau, ce-mi vad okii, Taticu e retrogradat? Pacat, da cred ca el a vrut-o:)

in rewst..pana luni tre sa termin compozitia, asa ca Xeno, mai fa vrajile alea sa se opreasca netu:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

apropo de Hafnia ... peste tot pe unde citii io scrie ca Hafnia e numele latin al Copenhagai (Hafnia, latinsk navn for København)
si e drept ca Copenhaga e port da' asta nu inseamna ca hafnia inseamna port pe latina ... io mai gasii asta:
www.raremaps.com/maps/big/11836.jpg" target="_blank">Hafnia Metropolis Et Portus Celeberrimus Daniae - Coppenhagen de unde io deduc ca Copenhaga era numita Hafnia si ca era si port

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

..pana luni tre sa termin compozitia, asa ca Xeno, mai fa vrajile alea sa se opreasca netu:)))

egoista mica :-)

Mergi la inceput

ah, nu Adelucci, doar la mine, doar la mine

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

ok! atunci :-)

da' cu xeno nu stii niciodata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by Adela99

ok! atunci :-)

da' cu xeno nu stii niciodata :-)

Gata facui
Da am pus ochi de hamzie in loc de ochi de broasca la descantec.
Si dupa ce verificai Sabina se pare ca am descantat sa ti se ia apa calda, lumina si caldura

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Sabinutz-dragutz, nici vorba de retrogradare !
Tratamentu' s-a dovedit de eficienta maxima asa ca pacientu', sanatos tun, si-a terminat concediul medical si spera ca-si va relua treptat atributiile care l-au consacrat anterior imbolnavirii.

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

pai am zis ca tu ai vrut-o, scrisesem deja:)
va jur pe ce am eu mai sfant ca acum vreo 20 de minute mi s-a oprit curentul pentru 10 secunde.
Alineeeee, asa cevaaaaaa

Mergi la inceput

no, vazusi Sabinel? ti-am zis io ca cc cu xeno nu stii niciodata :-) ... netu' meu merge foarte incet, nu stiu daca e din cauza ca nu am instalat antivraji ... fug sa-mi verific apa calda :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Tatuc, mi-ai luat vorba din gura....halal tratament!!! O fost numa' natursit???
Cit despre Hafnia latina, multumesc de suport, da' tre' sa darimam niste mituri, domne (hai ca mai am unul, ca sa ve vedeti si voi cum vorbesc danejii dupa ureche atunci cind e vorba de etimologii: discutam tot aseara despre "bivouaq" si nu stiu cine intreaba de unde vine cuvintul. Io mi-am dat cu parerea ca vine din francezul bivouac...dar neah, profu' si cu inca o colega nemtoiaca au decis ca se trage sigur din limba triburilor de amerindieni...asta ca se termina cu q )
dorulet, yank, de care cadelnite vorbiti, pacatele mele??? (iar am ramas in urma cu forumu' si n-am lipsit decit o zi )
Sabina, spor la lucru, pe-ntuneric si pe frig, fara apa calda si internet...
Buna dimineata...ca nu v-am zis

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput