Constanta te saluta! (63)
Raspunsuri - Pagina 10
sinzi_ana spune:
Mada, e destul de dificil sa emigrezi...hihi...la inceput va fi greu, si daca esti nostalgic (asa ca mine ) iti e greu sa te rupi de toate cele dragi...cu bune cu rele...
Dar oricum eu sunt de principiu ca incercarea moarte n-are...atata timp cand nu faci niste decizii ireversibile si poti oricand sa te intorci daca nu gasesti acolo ce iti place...e ok...
Asa ca sfatul meu, este sa lasi toate lucrurile in ordine aici, cateva porti deschise, sa mergi acolo si sa incerci...daca nu iti va place te intorci, daca nu pleci vei regreta mereu ca nu ai incercat!!!
Oana, mor dupa fetita ta!!! E intr-o poza cu 2 codite iti vine sa o mananci!!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Fiquelle spune:
Oau, Roxa, felicitari pentru schimbarea de statut!...hi,hi, faci cinste cu-o cafea, o maslina, ceva, d-na moderator???
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
nastasie spune:
buna dimineata.
roxa, felicitari pentru noul statut:moderator.cum vine asta?
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
neatza buna....vai de mine ce friiig e!!!! rusii astia ne trimit de toate, inclusiv ger! yuck.
Mada, saru-mana. dau, dau...! cand vreti?
Adriana, is doar eu....mai mov nitel!
Tatiana, sigur ca ii poti face vaccinul, mai ales ca acum gasesti pe toate drumurile!
azi is cam busy....pupez si incerc sa revin later! o zi frumoasa va doresc!
mygirl spune:
Buan dimineata. Facem si noi prezenta pe aici, mai rarut ce-i drept, dar sa stiti ca eu cu scrisul stau prost, ca de citit sunt la zi.
Am reusit s-o "conving" pe Alex sa nu se mai trezeasca noaptea la 2 ore sa manance(tzatza), si azi dimineata incantata ca s-a trezit abia la 6 o iau in brate si..constat ca are febra. Am intrat in panica putin, ptr ca pana acum nu am avut probleme cu ea. Noroc cu fetele cu care sunt online pe messenger, Loreen si Crixia, m-au mai linistit un pic si mi-au spus ce sa tratament sa-i aplic. E posibil as fie de la dinti sau de la vaccinul facut saptamana trecuta.
Sinzi pai poate ne intalnim intr-o zi sa mananci o bucatica de Alex, ca ai de unde Si ei ii place la nebunie sa fie chitzaita, pupacita si ciufulita. Cat despre codite...o cam terorizez cu clamitele si funditele, dar pe langa faptul ca-mi place la nebunie sa-i fac "freze", ca am si cu ce, sunt nevoita sa-i prin parul ca altfel ii intra'n ochi. E crescut anapoda, parul de la nastere e lung-lung, a mai naparlit pe alocuri, in spate are parul scurt..e o nebunie in capul ei, dar nici gand sa o tund...cel putin pana la 1 an.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
mav spune:
roxa, felicitari! ai vrut tu sa fii moderator sau ti s-a oferit jobul?
sebi e inca maraici, s-a plictisit in casa si ... cred ca si de mine... nu ma intrebati cum se mai simte, ca nici eu nu stiu sigur.
mergem la dr mai tarziu. am sa revin. o zi buna!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
nastasie spune:
gaby, multumesc mult pentru informatiile despre cresa.daca e acolo sigur e cresa unde am fost eu.
am pus poze noi cu nepotelele mele gemene si cu fratiorul lor.daca aveti chef
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/album?.dir=/7d19
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
jone spune:
felicitari roxana!
eu scriu mai putin ca am creieri varza de atatea informatii despre termopane.
alex e maraita ca am pedepsit-o si am pus-o in patutz, s-a invartit ca un leu in cusca si intr-un final s-a culcat.
eu mai si strang prin casa asha ca sa ma obisnuiesc cu ideea de mutat.imi cam pun mainile in cap cand vad cate lucruri s-au strans.dar e bine ca le am.
pupici
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine dimineata!"
Anderra spune:
Buna dragelor, va salut si va doresc din start un week'end minunat .. intru in clubul vostru cu drag (daca ma si primiti). Conditia de baza o indeplinesc: sunt din constanta ..nu's mamica , nici casatorita da' recuperez eu ...
Am o mica problema ,poate ma puteti ajuta.. de vreo saptamana ma sacaie o gingivita rebela si tampita de care nu stiu cum sa scap .. ma dor dintii de jos .. de innebunesc, isterie totala mai ales noaptea.
la stomatolog nu am mai fost de vreo 3-4 ani ca nu am avut probleme, iar detartraj imi facea un bun amik stomaolog care momentan nu e in tzara.
faza e ca acum 2 nopti nu am putut dormi de durere asa ca dimineatza am intrat la stomatolog in cabinet (dentista unei colege de la munca).
M'a consultat ,oricum nu putea interveni pentru ca gingia era inflamata , m'a dat cu ceva medicamente cred,mi'a prescris un antibiotic ..si plata : 500.000 de mii. Am fost si azi : la fel .. m'a curatzat putin mi'a umblat ..chestie de 5 minute maxim..din nou 500 de mii. M'a programat luni si marti pentru detartraj sunt distrusa.. nu stiu astea sunt tarifele??? pai asta inseamna 2 milioane in 4 zile .. plus ca detratrajul stiu ca oricum costa mai mult .. nu stiu ce sa ma fac? va intreb: astea sunt tarifele in oras sau am nimerit eu un medic foarte scump??
Imi vine sa plang de nervi..
jone spune:
mi s-a stricat caruciorul
nu imi explic dc se indoaie, a cedat pur si simplu.si era atat de misto, mergea atat de bine.
de maine bombonica mea va pupa mers pe jos.pana o sa reusesc sa il repar cumva.
sa vedeti distractie maine.
tai bilete!va asez sus pe gardul scolii ca sa aveti vedere panoramica si sa va distrati pe seama noastra.cele mai bune locuri!
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine dimineata!"