Magia Salvatorului
Raspunsuri - Pagina 2
ovidiu bufnila spune:
Cum aflam cand si pe cine vom salva? Pe ce cai?
OB
http://finance.groups.yahoo.com/group/Ovidiu_Bufnila_Digital_Show/
quote:
Originally posted by numeioana
Eu una cred ca cine salveaza oameni, cine se preocupa de soarta altora, cine vrea si reuseste sa vada inauntrul unui om si apoi il salveaza sau il ajuta sa se salveze singur n-o poate face decat din suflet. Eu nu stiu daca am salvat pe cineva vreodata. Imi place sa cred ca da...Poti salva prin vorbe sau poti salva prin fapte. Eu sunt capabila din punct de vedere sufleteste sa salvez si daca mi-ar sta in puteri as face-o negresit si in orice moment. Nu-mi place sa cer nimic in schimbul vreunui ajutor pe care pot si imi face placere sa-l dau oricui, dar nici mie, la randul meu nu-mi place sa mi se ceara. Cred ca putem sa ne salvam unii pe altii si rasplata fiecaruia dintre noi sa fie multumirea sufleteasca.
Ioana
poze noi
ovidiu bufnila spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Cum aflam cand si pe cine vom salva? Pe ce cai?quote:
Originally posted by numeioana
Eu una cred ca cine salveaza oameni, cine se preocupa de soarta altora, cine vrea si reuseste sa vada inauntrul unui om si apoi il salveaza sau il ajuta sa se salveze singur n-o poate face decat din suflet. Eu nu stiu daca am salvat pe cineva vreodata. Imi place sa cred ca da...Poti salva prin vorbe sau poti salva prin fapte. Eu sunt capabila din punct de vedere sufleteste sa salvez si daca mi-ar sta in puteri as face-o negresit si in orice moment. Nu-mi place sa cer nimic in schimbul vreunui ajutor pe care pot si imi face placere sa-l dau oricui, dar nici mie, la randul meu nu-mi place sa mi se ceara. Cred ca putem sa ne salvam unii pe altii si rasplata fiecaruia dintre noi sa fie multumirea sufleteasca.
Ioana
poze noi
ovidiu bufnila spune:
Poate ca Dumnezeu nu trebuie dovedit.
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by Jocelyn
E felul meu de a dovedi ca exista Dumnezeu.
Insa se pot face fapte bune si poti salva oameni chiar si din motive egoiste. Biblia spune: chiar daca ti-ai da trupul sa fie ars si ti-ai imparti toata averea saracilor dar nu ai avea dragoste....tot degeaba.
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are