Clubul nurorilor (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by camelia72

Buna,fetelor!
Am vrut,sincer,sa ma duc ieri la spital la soacra-mea,ma gandeam ca poate ii dau o lectie si sa nu ma mai considere dusmanul ei,chiar daca ea ma uraste,mie nu-mi mai pasa!Cand m-a auzit sotul,a zis ca am inebunit,ce sa caut,sa zica iar ca ii pun "farmece" in mancare?A...nu v-am zis,m-a barfit la cumnata-mea ca ea nu gaseste un barbat viril din cauza ca ii fac eu farmece...toti pe care i-a cunoscut in ultimii trei ani sunt impotenti,asta este singura explicatie,ea arata destul de sexi si nu intelege de ce nu-i atrage sexual pe barbati!!!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Cami soacra ta chiar are probleme grave la etajul superior. Nu te supara pe mine, dar la 62 de ani sa ai asemenea...nici nu stiu cum sa le spun....e destul de grav. Daca tot e in spital, nu vorbeti cu un psihiatru, ceva...poate o consulta...si nu o mai lasa acasa? Ca ceva nu e in regula cu ea, asta e clar.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Camelia 3-4 zile inseamna de 3-4 ori pe saptamana? Vreau sa zic ca stau in cumpana daca e de admirat sau nu libidoul ei.
Eu am 28 de ani si nu am tot timpul aceeasi "dorinta" ca a soacrei tale.
Iar problema ca toti partenerii ei sunt impotenti, nu are nici o legatura cu "vrajile" tale. Probabil ca partenerii au aceeasi varsta cu ea, asa ca ar trebui sa-si caute altii mai tineri.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

Camelia 3-4 zile inseamna de 3-4 ori pe saptamana? Vreau sa zic ca stau in cumpana daca e de admirat sau nu libidoul ei.
Eu am 28 de ani si nu am tot timpul aceeasi "dorinta" ca a soacrei tale.
Iar problema ca toti partenerii ei sunt impotenti, nu are nici o legatura cu "vrajile" tale. Probabil ca partenerii au aceeasi varsta cu ea, asa ca ar trebui sa-si caute altii mai tineri.

kiss

Bine spus Kiss.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by camelia72

Buna,fetelor!
Am vrut,sincer,sa ma duc ieri la spital la soacra-mea,ma gandeam ca poate ii dau o lectie si sa nu ma mai considere dusmanul ei,chiar daca ea ma uraste,mie nu-mi mai pasa!Cand m-a auzit sotul,a zis ca am inebunit,ce sa caut,sa zica iar ca ii pun "farmece" in mancare?A...nu v-am zis,m-a barfit la cumnata-mea ca ea nu gaseste un barbat viril din cauza ca ii fac eu farmece...toti pe care i-a cunoscut in ultimii trei ani sunt impotenti,asta este singura explicatie,ea arata destul de sexi si nu intelege de ce nu-i atrage sexual pe barbati!!!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Nu exista smiley pentru rostogolit pe jos ca la mine efectul asta a fost.

Radem noi radem da astia au demonstrat stiintific ca sportul te pastreaza tanar si poate iti traieste soacra 150 de ani cu ritmul asta. Cat de impotenti, daca tot e sexy de ce nu cauta la segmentul 50 de ani? Eu nu pricep eu: ca are ea apetitul unei femei tinere problema ei, dar de ce e viata ei sexuala subiect pentru toata familia? Eu i-as face cadou un vibrator la cat e de open-minded.

Olim, eu soacrei tale i-as lua un parfum d-ala la 50 de mii. In topul meu nu exista cadou mai nasol. Cat despre cuptorul cu microunde doar n-ai crezut-o ca o sa-ti vezi banii? Mai bine ii spui daca nu iti vezi aia 100 de E sa considere ca de-acu incolo sa isi ia singura cadouri de banii aia cand simte nevoia sa primeasca ceva de la tine.

Sa va povestesc ce a mai scos soacra mea din ea. Pentru asta trebuie sa va explic mai intai ca iubitul meu sot mananca in toata viata lui vreo 10 tipuri de mancare(si alea 10 eu le mananc foarte rar sau niciodata). Fructe si legume rar si cateva tipuri. Practic la 95% din ce mananc eu se stramba sau chiar pleaca din bucatarie(vorbim de peste, vinete si chestii care ii mai par lui suspecte). Deci va imaginati ce meniu variat are, ca noi nu mancam acelasi lucru si ca suntem intr-un razboi continuu pe tema asta de cand ne-am cunoscut. Il intreb in mod constant daca vrea sa-i gatesc ceva si sa-mi zica atunci cand vrea(asta pentru ca am gatit eu din libera initiativa si m-am lecuit sa arunc tot).

Ei bine ma suna si din una in alta(pe unde umblu, ce am ma cumparat) ma intreaba ce mai mananca baiatul ei ca nu se hraneste bine si ca el fiind creierasul din cuplul nostru(eu avand burete pe locul corespunzator) sa am grija sa nu clacheze(!) ca ce ne facem noi? Am ramas tampita dar au venit lamuriri: ce daca el nu mananca sa-l tin cu mine la masa si sa-i pun in farfurie ca pana la urma va manca el. La care mie mi-a venit in cap o imagine in care eu il alergam cu lingura "hai avionul....gura mare" si am recalculat cati ani are baietelul. Adica scuteste-ma sufletul meu...sunt eu batuta in cap? Adica nu ea la crescut? Ca ma dau de ceasul mortii sa-l schimb si nu reusesc. Ca ea se bazeaza ca a crescut si acum trebuie sa priceapa anumite chestii. Ei nu zau...la ei in casa se facea un fel de mancare pentru fiecare persoana dupa preferinte. Pai ce a dedus copilul? Ca nu-i nevoie sa incerce si altceva. Nu zic sa obligi pe cineva sa manance ca si eu am chestii pe care nu el suport si as vomita secunda doi dupa ingerare, dar el nu are nici macar curiozitatea de a incerca. Eu sunt la podul opus daca vad un fruct sau o leguma noua sunt curioasa cum e. Desi am constatat ca ramanem fideli mancarurilor din copilarie.

Poate e o chestie marunta dar ma scoate din minti sa imi reproseze mie ce eu consider ca nu-i vina mea sau mai mult ca e vina ei. Valabil si pentru dantura vraiste pe care o are el si imi zice sa-l duc la dentist. Pai in afara de a-l toca marunt nervos ce pot eu sa fac? Ca nu pot sa ma asez eu pe scaunul dentistului in locul lui. Cum ajunge o persoana la 20 de ani cu dantura varza? Ea unde a fost? Pe mine m-au alergat ai mei rau si erau showuri pana m-am invatat sa ma spal pe dinti. Evident ca oricarui copil i se pare o operatie inutila menita sa te opreasca sa dormi cand tie iti pica dintii in gura. Dar de-aia esti parinte sa ai grija de el, nu?

Ultima pe lista: ce haine si-a mai luat. Hainele pentru sotul meu sunt atat de importante ca daca ii spui sa inchida ochii si sa spuna cum e imbracat habar n-are. Ea ii ia tot felul de haine pe care el nu le poarta(ii ia camsi si pantaloni-trecem peste faptul cai sunt largi de obicei) dar el poarta asa ceva o data pe an ca nu are nevoie si nici nu-i place. Eu ii iau haine dar evident ca anumite lucruri trebuie probate. Ei bine decat sa-l bagi pe el in magazine mai degraba determini teroristii sa se lase de meserie si sa planteze flori. Ghiciti a cui e vina ca el nu merge la cumparaturi? Vai, dar cum ati ghicit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Si eu merg la socrela doar pentru ca e mama lui, dar, credeti-ma, nu-mi face nici o placere. Se preface ca avem o relatie buna, cand stie ca nu o pot suferi.
De cand ne-am certat, nu ne mai da ataea sfaturi, de care oricum nu avem nevoie, dar, ea stie mai bine ca noi, ca e trecuta prin viata.
Soacra-mea are 53 de ani, dar minte ioc. , gandeste ca pe timpul stabunicii si crede ca femeia e facuta sa slugareasca barbatul. imi vine sa

I-am spus ca fiul sau si-a luat nevasta, nu servitoare. a facut o fata...
Cand stateam la ei, veneam de la job si ea imi spunea-da-i lui gabi (sotul meu) sa manance. I-am zis ca daca ii este foame , isi poate lua si singur.

Andreea, ma bucur ca esti bine, sa nu o lasi pe soacra sa-ti strice nunta si ai grija de tine si de bb. Multi de la mine

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Cristina, nu trebuie sa plangi din cauza socroseniei, da-o-n....de nebuna! nu-i da satisfactie, daca te vede suparata, stie ca a castigat. Trateaz-o cu partea din dos si nu te lasa calcata in picioare, nu merita. Ele abia asteapta sa faca rau, sa ne vada planse si necajite, haideti sa fim tari, sa le facem noi viata amara, socroseniile naibii! Hai, ca m-am enervat rau de tot si, cand ma enervez, devin

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

annitha_cl, cam nasoala e treaba la voi.....!! eu zic sa incerci sa nu o bagi in seama (daca reusesti), nu sa te certi sau sa te rastesti la ea pt ca indiferenta doare cel mai tare!!! daca le mai simt ceva soacrele astea asa de rele si batute-n cap...
eu stau si ma gandesc si cred ca nu chestia "ca stai cu soacra" e rea pt ca eu, de exemplu nici daca as sta cu maicamia nu m-as intelege, (desi e cea mai buna prietena a mea) din cauza diferentei de varsta, din cauza lipsei de intimitate......

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Propunere: haideti sa strangem bani mana de la mana sa luam un vibrator pentru soacra Cameliei. (Clover platesc drepturi de autor )

Andreea

kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Stiu fetelor, dar imi este foarte greu pentru ca nimeni nu mi-a mai spus asa ceva niciodata si cu atat mai mult cu cat eu am avut dreptate iar ea nu. Nu eu am fost cea care a mintit ci ea. Nu mai suport sa o vad sau sa stau in acea casa. Am ajuns la stadiul in care detest acea casa. Nu vreau sa mai am legatura cu aceasta femeie, nu vreau sa o aud, sa o vad. Tot ce vreau este sa fiu cat mai departe de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Salut fetelor!

Credeam ca numai eu am bucuria ca sotul sa manance o singura mancare!!!!
Puteti sa credeti ca a mancat saracu in primu an numa cartofi piure sau prajiti si friptura de porc?
Altceva nu vroia sa guste!!!
Si avea vre-o 68 de kg la 1.90.
Mi se facea mie rau cand vedeam ce manaca, si ciorba numa la plic.

Si a inceput sa mai manance, nu orice bineinteles da a ajuns la 80 de kg. Si explicatia soacra-mii: face sex regulat!!!!

Nu ca gatesc eu bine si-i fac tot felul de bunatati, ca ciorba la plic la noi acasa nu exista, din cauza E-urilor, ca mananca salate si fructe, nooo, de la sex se ingrasa omul!

Mergi la inceput