Clubul nurorilor (7)
Raspunsuri - Pagina 5
Boobooricu spune:
BUN VENIT LA GAGICILE NOI:niccostea, sigrid, andreea_trend!! Sa ne auzim cu bine!
Eu imi vine sa dansez de fericire ...mai am putin si ma mut hehehe...Deja eu si sotul visam la spatiul nostru..putem si noi sa facem ceva fara sa trebuiasca sa facem cu bebitul in camera...si fara sa ne fie teama sa scartiim...arggggg...ce m-am saturat...
La mine nu e rau deloc , sunt niste oameni painea lui Dzeu, doar ca se implica prea mult...mnult prea mult si ma calca pe nervi...plus ca mereu isi dau cu parerea...si mie imi este ca o sa imi scoata ochii mai incolo ca mau ajutat..ne-au ajutat...
Camelia-du-te cu niste friptura si manainca in fata ei, sau du-te si stai 5 minute, si pleaca,spunei ca ai venit sa o vezi ca tot se ruga ea de voi sa veniti..
Flavia-ti-a fost dor de mine? las ca fac prezenta acuma hehe
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
mihaela amalia spune:
'Neata nurorilor!!!Ce va mai fac soacrele???De a mea nu am mai auzit de cateva zile nimic!!!!Ce liniste
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
a.cicel spune:
Neatza suratelor
Stiu ca scriu mai rar in ultima vreme, daer atatea am de rezolvat, ca nu imi vad capul. Am de invatat pentru facultate, am de facut cumoaraturi si ultimele pregatiri pentru nunta, merg zilnic la doctori sa vedem de unde sunt durerile groaznice pe burta si spate pe care le am...asa ca...sunt destul de ocupata, chiar daca sunt in concediu medical inca. Dar cand fac pauza va mai scri.
Bun venit noilor nurori.
9+
POZE
cherry22 spune:
Neata si bun venit noilor nurori!
Ma ingrozesc cand citesc despre rautatea unor soacre si u pot intelege ce le face sa fie vrajitoare. Le-as toca pe toate si le-as da la caini, macar asa sa fie si ele folositoare.
Am fost in wk la socrela, a fost amabila, ca intotdeauna, dar ce draci zac in curul ei cel mare....imi vine sa , nu suport oamenii prefacuti. Daca nu-ti convine ceva, spune-mi, nu ma musca pe la spate. Pana sa avem discutia de dinainte de nunta, eram fata ei, ma pupa mereu, vai, ce ma iubea si...si-a dat arama pe fata-este o mare scorpie. Ha, ha, dar si-a gasit nasul-acum sunt si eu o scorpie(ca doar am avut de la cine sa iau lectii, nu?)
Fetelor, anul asta sa fim si noi soacre cu soacrele, ce ziceti, le facem viata un iad?
va pupez
impreuna spune:
Wow Elena, nu-mi vine sa cred ca te-ai intors:) Ma bucur ca ti-ai amintit de noi, eu una ti-am dus dorul
Ne-ai lasat in aer cu povestitul de cand ti-au plecat socrii in Mexic si ati ramas singuri sa va faceti de cap. Felicitari pt mutat.
"La mine nu e rau deloc , sunt niste oameni painea lui Dzeu, doar ca se implica prea mult...mnult prea mult si ma calca pe nervi...plus ca mereu isi dau cu parerea...si mie imi este ca o sa imi scoata ochii mai incolo ca mau ajutat..ne-au ajutat..." - same here:))
Si ai mei mai seamana si cu ai tai Lavinia, exact cum ziceai, si mie imi spun ca sunt fata lor, ca au un singur baiat si intotdeauna si-au dorit o fata:)
Andreea ma bucur ca te simti mai bine (sper ca din toate punctele de vedere ), mai fa si tu o pauza de la munca macar cat esti in concediu sa te odihnesti, las ca nunta vine si trece repede, tre sa ai grija de sanatatea ta si bb
Mihaela pe a ta ai reduc-o la tacere?
Cherry esti
Eu iar am tras chiulul in week-end si n-am pus mana pe nimic, le-am mai lasat-o si pe Sara pe cap, ca am avut treaba (sa ma distrez:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
kisstherain999 spune:
Oooo ... ce de lume noua!!!! Bine ati venit
Eu mi-am calcat pe inima si la insistentele sotului (numai in genunchi nu s-a pus) am mers in vizita la soacra (de fapt sa luam masina).
Nu prea ne-am conversat, deoarece imediat dupa noi au venit niste vecini. Ne-am uitat la TV vreo ora, am luate masina si am plecat acasa.
Am uitat sa va zic ca am plecat cu sacosa plina: vin, gogosari in otet, zarzavat, zacusca, tocana, suc de rosi, oua.
Va doresc o saptamana usoara.
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Am vrut,sincer,sa ma duc ieri la spital la soacra-mea,ma gandeam ca poate ii dau o lectie si sa nu ma mai considere dusmanul ei,chiar daca ea ma uraste,mie nu-mi mai pasa!Cand m-a auzit sotul,a zis ca am inebunit,ce sa caut,sa zica iar ca ii pun "farmece" in mancare?A...nu v-am zis,m-a barfit la cumnata-mea ca ea nu gaseste un barbat viril din cauza ca ii fac eu farmece...toti pe care i-a cunoscut in ultimii trei ani sunt impotenti,asta este singura explicatie,ea arata destul de sexi si nu intelege de ce nu-i atrage sexual pe barbati!!!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
camelia72 spune:
Am uitat sa va zic varsta soacra-mi - are 62 de ani si zice ca este bolnava de inima si tensiunea mare din cauza ca nu are activitate sexuala regulata,regulat la ea inseamna 3-4 zile!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
annitha_cl spune:
Fetelor, va scriu pentru a doua oara si cand imi amintesc prin ce am trecut cu soacra mea in acest week-end si mai ales in aceasta dimineata imi vine sa plang in hohote.
Dar sa va povestesc... de sfantul Ion trebuia sa avem invitati la noi pe sora si cumnatul soacrei mele (sotul meu fiind Ion. Toate bune si frumoase numai ca... in ziua cu pricina sotul meu a fost sunat de la servici sa se duca urgent la munca ca nu stiu ce se intamplase. Sotul meu, intr-un moment de stralucire s-a gandit sa-i sune pe invitati pentru a se scuza ca el nu v-a fi prezent... Rezultatul? Invitatii au ajuns la concluzia ca i-a sunat sa nu mai vina iar soacra mea...ca eu sunt de vina deoarece nu am vrut ca ei sa vina la noi si ca i-am impus sotului meu sa-i sune pe invitati si sa le spuna sa nu mai vina...lucruri pe care mi le-a spus vineri ( pe 13-zi cu ghinion). Bineinteles ca nu m-am putut abtine si i-am replicat soacrei ca a fost ideea sotului meu sa ii sune... In fine, ca sa nu o mai lungesc, cand a venit sotul meu eu eram botoasa ( ceva firesc in situatia data) si i-am povestit ce si cum ( bine ca soacra a spus mai multe dar ma leg doar de asta ca sa vedeti firea ei). In timp ce eu eram cu sotul in bucatarie ( locul nostru de discutii) soacra a intrat in casa si a ascultat tot ceea ce eu ii spuneam sotului drept urmare in week-end a stat numai plecata pentru a nu se lua cumva de ea. In dimineata asta sotul meu s-a luat de soacra si... ea a venit la mine cu o falca in cer si una in pamant ca sunt ( asta mi-a spus in fata) o mincinoasa si o obraznica, ca ea nu a spus asa ceva si nici nu ma lasa sa spun nimic. Ca sa pot replica am ridicat tonul la ea si atunci a fost mai rau. Nu a recunoscut nimic din ceea ce a spus dar in cele din urma am reusit sa o fac sa spuna exact ce mi-a spus si mie ca eu am fost cea care nu a vrut acea vizita. Mi-a spus ca am un caracter de doi bani si cate si mai cate ca imi vine sa plang si acum. Sotul meu a repezit-o si mi-a dat dreptate mie dar....pe mine ma doare atat de tare ceea ce ea a spus despre mine ca nu ma pot opri din plans. Va dau cuvantul meu de onoare ca daca as putea sa ma mut din casa aceea as face-o chiar acum...
Sunt multe lucruri de povestit dar acum nu-mi ies din minte aceste cuvinte... poate cu alta ocazie am sa va povestesc.
Cristina
fannna2003 spune:
Buna nurorilor!
Regret nespus cand aud de asemenea soacre.
Adevarul e ca si eu ma gandeam sa nu am "norocul" sa gasesc asa o SOCROSENIE.
Despre soacra mea nu pot spune nimic de rau deocamdata ...si avem ceva ani de cand suntem casatoriti.Acum de un an stam impreuna ...daca era o acritura trebuia sa izbucneasca macar o data dar nimic, din contra chiar ne aliem cand vrem ceva.
Deci la mine nu se potriveste zicala:
"soacra,soacra poama acra
de te-ai coace-un an si-o vara
tot esti acra si amara"
Si cand ma gandesc ca am 2 baieti...sper sa fiu o soacra buna
Apropo mai degraba e mama cea cu observatiile, dar la ea se iarta dar nu se accepta.