Clubul nurorilor (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu zic ca esti o norocoasa Lavinia.
Cat despre a mea, crede ca am sa ii duc cadouri, dar poate sa uite.
Pe langa asta mai trebuie sa imi dea 100 de euro pentru cuptorul cu microunde.Am primit un cuptor la nunta, si cum nu am vrut sa il aduc, ca avem unul , mi-a zis ca il foloseste ea si ca imi da banii pe el.Si acum am sa ii cer suta de euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da Lavinia ai dreptate, nici eu n-ar trebui sa ma plang, mai ales ca si soacra ar avea mai multe motive sa se planga de mine decat am eu, ca ea femeie inteleapta lasa mai mult de la ea decat las eu...
Cam asta imi zice si maica-mea, imi atrage atentia ca trebuie sa imi pretuiesc soacra, ca ea a avut parte de o scorpie de soacra (bunica-mea adica:))

I-am zis si sotului ca daca n-am sta cu socrii, i-as iubi si mai mult, da asa inevitabil mai apar si divergente, desi de certat nu ne-am certat niciodata. Daca eram prea suparata ca sa le spun personal ce ma deranjeaza (ca eu la nervi nu stiu vb frumos) il lasam pe sotz sa intermedieze conflictul. Plus ca ei sunt genul care isi cer iertare cand gresesc, eu mi-am cerut o singura data si atunci impinsa de la spate de maica-mea si de sotz

Olim probabil soacra-ta se gandeste ca il faci cadou cuptorul. In caz ca nu-ti da banii, spune-i ca ai dat anuntz in ziar si ai clienti sa il vinzi. Apropo, ce cadou ii aduci?

Dana tie cum iti mai merge cu soacra?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Lavinia, esti o norocoasa! Sa-ti traiasca soacra ,sa fie sanatoasa si sa le dea lectii la ale nostre scorpii.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Oare ale noastre au rabdare sa asculte???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

I-am spus sotului sa vorbeasca cu masa de banii pe cuptor,
Cat despre cadou, cadoul voi fii eu.....NIMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

olim, esti tare.

Mergi la inceput

Gashca, nu veniti pe chat?:)

Mergi la inceput

Eu nu pot sa intru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

Eu nu pot sa intru

Ai intrat, te-am vazut, am vorbit cu tine si asteptam sa raspunzi... , poate mai incerci alta data, chiar voiam sa vb cu tine

Mergi la inceput

Mie nu imi apare nimic.
Nu stiu ce s-a intamplat

Mergi la inceput

olim, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput