Clubul nurorilor (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Camelia,sa ne spui si noua ce sa mai intamplat.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna dimineata nurorilor!!!!!
Mama, ce activitate pe aici.
Imi place ca se inmulteste gasca si cred ca asta e cel mai frecventat topic. Daca s-ar face un top al topicurilor, sint sigura ca noi sintem pe locul 1.
andreea_trend, bine ai venit la noi. Cred ca te intelegi acum bine cu socrella, ca deh stii cum se spune....sita e noua, dar te asteptam cu povesti.
sigrid, bine ai venit!!!! cu tot cu soacra ta albastra.
niccostea,bine ai venit si nu-ti fa probleme ca nu esti nora, noi te primim. Pana vei deveni...poti sa ne citesti pe noi ca sa fii "calita", asa ptr. orice eventualitate.
camelia72, da asa soacra activa ai??? Inseamna ca nu e asa batrana!!!
Eu nu as merge la spital, dar i-as spune sotului si el hotaraste daca vrea sa mearga la ea sau nu. Dupa cate ti-a facut ..... Si in plus nu e singura, ca din cate am citit are cine sa aiba grija de ea. Sa mearga EL(amantul), ca poate de la el i se trage tensiunea .
loreen, da stiu ca e o scorpie. Trebuie sa o pui la punct.
impreuna , la cheta ptr. loreen particip si eu , ca doar lucrez in constructii. Eu aduc betonul.

Dupa scandalul care l-am facut de craciun socrilor mei, la mine e liniste TOTALA (din partea lor), dar acu vine si ma ataca cumnata, ii da telefoane sotului si ii baga in cap chestii de genul: sa nu-ti arati toti dintii din gura, sa fii mai secretos fata de ea. Nu vezi cata rautate are,dupa ce ca i-am dat si casa, face pe desteapta cu noi!!! Poate ca d-aia nu i-a dat Dumnezeu copii, ca e rea si neagra la suflet.Am sa ma ocup eu de viata ei, am sa-i fac traiul amar si am sa o povestesc la toata lumea cum se poarta cu noi, cu cata rautate si lipsa de respect.
Deci la mine concluzia e una singura. Nu mai am 1 dusman ci am 2 . Cu soacra ma descurc eu cumva, dar cealalta e data naibii. Si ca sa intelegeti mai bine...
In 16 ani de casnicie, nu am baut o cafea impreuna cu cumnata, n-am stat la povesti niciodata ca intre femei,nu ne vizitam, nu mergem impreuna nicaieri (cabana, wek, excursii etc),nu ne facem cadouri, etc.
Am nervii tari, inca nu cedez, incerc sa fiu calma si sa nu ma enervez, dar mi-am cumparat StresVit.
P.S.
Am turuit cam mult azi. Se vede ca am chef de vorba.
la toate si ........nu va lasati.....la atac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by monagan
Si in plus nu e singura, ca din cate am citit are cine sa aiba grija de ea. Sa mearga EL(amantul), ca poate de la el i se trage tensiunea

MG

Cumnata-ta asta ii "comica" rau, mai asteapta sa ii ajutati pe copiii lor (in caz ca n-aveti ce face cu banii:)?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna dimineatza!!!
le urez si eu bun venit "noilor nurori" !
ma uitam pe lista de la inceput si parca sunt singura cu,culoarea rosie mai pronuntata!!! sau mi se pare mie????
eu nu am nimic noutatzi, de aia nu ma mai scris nimic, dar v-am citit in fiecare zi si mi-am dat seama ce norocoasa sunt eu cu o astfel de soacra!!!. chiar nu ma nimic ce sa zic rau despre ea!!!
va pup pe toate!

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Mai am putin si ma duc acasa, deci incepe razboiul cu soacra.
Cum se apropie tot mai mult momentul sa plec, vorbeste tare frumos cu mine la telefon.Ba mi-a zis ca spera ca sa stau acolo, ca este mai aproape de faculta si o sa pot invata mai bine
Azi am sa stau sa citesc tot ce ati scris.
Bun venit tuturor nurorilor noi, cu care nu am vorbit pana acum.
Va doresc o duminica faina tuturor.
Promit sa revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Lavinia cam ai dreptate:) Cateodata imi vine sa o inrosesc si eu pe a mea mai tare, da imi trece destul de repede:)) Asa ca inca sunt in cumpana...
Dar dintre toate, mie mi s-a parut ca tu ti-ai vorbit cel mai de bine soacra. Si parca a mai fost cineva pe la inceput, care nu a mai scris, dar nu prea am timp sa caut. Poate ridica mana [punk]

Olim Pe unde te-ai mai plimbat de data asta?
Ti-ai rezolvat cu chiria in Cluj? Te astept la un pahar de ... ce vrei tu:)
Sper ca nu stai la socrela, sa te "ajute" la invatat...
Astept sa mai revii cu vesti

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salut.
Da, pana laurma mi-am gasit chiria la cluj si am sa stau in acelasi bloc cu raluca, deci mai bine.De fapt ea mi-a gasit chiria.
Nu prea cred ca o sa stau cu soacradecat cateva zile, ca daca nu se poate intampla orice.
Am fost cu sotul plecata in Olanda si acum el e plecat in Germania.
Eu sambata plec acasa.Deci mai am un pic pana sa va cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

In primulul rand bun venit celor nou sosite si cu soacre la purtator

quote:
Originally posted by camelia72

O,da,ea e vesnic nemultumita,i-am mai facut odata acasa,cand se plangea ca are tensiunea mare,supa de pui care zicea ca nu are gust!Cum,Doamne iarta-ma,sa aiba gust daca nu a vrut sa-i pun sare,vrea mancare de regim dar cu gust !!!
L-am sunat pe sot si i-am zis ca e ma-sa in spital si a zis "sa-i fie de bine,iar incearca sa ne induioseze,teatru de-asta a mai jucat ea,duca-se invartindu-se pe lumea cealalta,poate va gasi acolo ceea ce cauta ".Nici nu a vrut sa auda sa se duca la ea,oricum,soacra-mea va crede ca eu nu l-am lasat!EU i-am stricat baiatul de a ajuns sa fie "obraznic"!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Intotdeauna noi le stricam copiii si suntem niste scorpii...Dar oare ele nu se gandesc ca daca noi am fi scorpii si ei (sotii) ingerasi ca si mamaica lor ar fugi din bratele noastre si ar sta doar cu mamica???

quote:
Cateodata imi vine sa o inrosesc si eu pe a mea mai tare, da imi trece destul de repede:))

Cam la fel mi se intampla si mie, isa parca mai des as vrea sa o trec la cele albastre.Dar imi trece si asta...cred ca deocamdata e bine unde e...

quote:
Cum se apropie tot mai mult momentul sa plec, vorbeste tare frumos cu mine la telefon.Ba mi-a zis ca spera ca sa stau acolo, ca este mai aproape de faculta si o sa pot invata mai bine

Ce legatura are distanta cu invatatul???Vrea doar sa aiba mai multe motive de barfa si de scos ochii

Lavinia te felicit pentru asa o soacra...ma bucur ca totusi mai sunt si bune nu numai nebune...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

flavia, din cate ai scris cred ca nici tu nu ai de te sa te plangi...in legatura cu soacra,avand in vedre faptul; ca si stati impreuna!!! cred ca ra merita si a ta un roshu un pic mai intens!!
a mea s-a purtat exemplar din primul moment in care m-a cunoscut....tot timpul mi-a spus ca si-ar mai fi dorit sa aibe si o fata (are doar un copil un baiat) si ca acuma i s-a indeplinit visul!! tot timpul mi-a facut pe plac, imi trimitea mancare ( ce stia ca imi place mie ), duminica cand mergeam la masa tot asa, pregatea si pt mine separat, daca stia ca nu imi place ce este (ex cu grasimi, cu miel , ...) si uneori mai exageram si eu cu mofturile mele (daca vedeam ca imi merge....).
Pana acuma (au trecut 6 ani) nu mi-a facut nimic rau, din contra ne-a ajutat si ne-a sustin it cu tot ce a putut, deci cum sa o vb de rau?????
pot spune cu mana pe inima : AM O SOACRA "ROSIE" (adica buna) DE TOT!!!! Sper sa nu cobesc......

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Lavinia, esti o norocoasa! Sa-ti traiasca soacra ,sa fie sanatoasa si sa le dea lectii la ale nostre scorpii.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput