Clubul nurorilor (7)
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela amalia spune:
Camelia sa va dea in judecata pentru a va da afara din casa ei????????????
Daca i-ar face asa ceva soacra-mea sotului, nu ar mai avea baiat...poate sa vina pe urma in genunchi sa o ierte si el nu ar mai recunoaste-o de mama....
Intr-adevar soacra-mea mai "innebuneste" din cand in cand, dar o punem la punct si devine fetita cuminte.Mai ales cumnata-mea ii spune (stau in aceeasi curte) sa stea locului sa nu mai faca aia sau sa spuna ailalta ca nu face bine...ca stie ca daca calca stramb are parte de o "sapuneala buna".Si asa cumnata-mea o tine in frau si totul e aproape bine...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
camelia72 spune:
Mihaela,sotul este f. suparat pe ea desi cand soacra-mea il intreaba ceva,el ii raspunde,a suferit destul de pe urma ei,toata viata!Le-am povestit fetelor in prima parte cat rau le-a facut soacra-mea copiilor ei si socrului(acesta a murit din cauza ei,imbolnavindu-se cu inima).
Locuinta este pe numele sotului,ea avand clauza de uzufruct,numai dupa moartea ei sotul va fi proprietar!
De cand ne-am casatorit ne-a facut numai sicane...hai ca incep sa-mi aduc aminte si ma apuca nervii,intotdeauna m-am gandit ca "cel mai destept,cedeaza",ea stiind sa-mi atinga de fiecare data coarda sensibila,eu cedam,facand pasul spre impacare...Ma cam tenteaza sa o fac si acum desi sunt convinsa ca iar ma "ard"!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
niccostea spune:
Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Eu nu sunt inca nora (o sa devin, "cu acte in regula" in septembrie), dar socrela mi-a declarat de ceva vreme (cred ca vreo juma' de an) ca ea ma considera ca pe nora ei, desi noi nici nu incepuseram pregatirile de nunta, doar anuntaseram asa, cu ezitari...
Despre ea: fata de ce povestiti voi pe aici e super-ok, cel putin deocamdata nu am avut probleme majore cu ea. Ce ma enerveaza, insa, e ca e un om incredibil de temator care are o capacitate extraordinara de a le 'taia aripile' copiilor ei; bineinteles, nu face asta din rautate, probabil ca nici nu-si da seama, ea le vrea doar binele, dar... Daca ar fi dupa ea, 'odorul' ei ar fi trebuit sa se insoare doar cand o sa avem bani sa-i intoarcem cu lopata, vila in Primaverii si masina ultimul tip la scara. Noroc ca intre timp s-a mai dezmeticit si el si a inceput sa inteleaga care e treaba si s-o lase in pace cu temerile ei!
In rest... ma enerveaza ca-mi da intotdeauna cadourile pe care i le fac inapoi; bun, e clar ca n-o face din rea vointa, probabil ca nu le foloseste, dar... de fiecare data cand e vorba de vreo aniversare sau ceva de genul asta umblu ca nebuna tot orasul ca sa-i iau ceva ce sa nu-mi poata da inapoi (acum am gasit solutia: chestii perisabile! )
Deci... cum spuneam, doar chestii minore... Sper sa si ramana asa, si sper sa ne descurcam sa nu stam la ei, ca atunci sa vezi balci!
Optimistul e mai aproape de Adevar.
diadaniela spune:
Camelia ,tu comunica-i sotului ,,stirea,,,iar el decide ce vrea sa faca.La urma urmei e mama lui ,tu nu ai de ce sa il convingi sa se duca.Anunta-l si gata!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Camelia ,tu comunica-i sotului ,,stirea,,,iar el decide ce vrea sa faca.La urma urmei e mama lui ,tu nu ai de ce sa il convingi sa se duca.Anunta-l si gata!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Exact la asta ma gandeam si eu facand mancare...si ma mai gandeam si la faptul ca are tupeu sa ceara "ajutor"...si deasemenea ma mai gandeam (ups se pare ca se invarte totusi neuronul ala) sa nu faca alte tam-tamuri fata de macare, adica ca i-ai trimis de alea si nu de celelalte...nu tie, ci pe la prietenele ei?!?!?!?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
camelia72 spune:
O,da,ea e vesnic nemultumita,i-am mai facut odata acasa,cand se plangea ca are tensiunea mare,supa de pui care zicea ca nu are gust!Cum,Doamne iarta-ma,sa aiba gust daca nu a vrut sa-i pun sare,vrea mancare de regim dar cu gust !!!
L-am sunat pe sot si i-am zis ca e ma-sa in spital si a zis "sa-i fie de bine,iar incearca sa ne induioseze,teatru de-asta a mai jucat ea,duca-se invartindu-se pe lumea cealalta,poate va gasi acolo ceea ce cauta ".Nici nu a vrut sa auda sa se duca la ea,oricum,soacra-mea va crede ca eu nu l-am lasat!EU i-am stricat baiatul de a ajuns sa fie "obraznic"!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
olim spune:
Salutare fetelor
Am ajuns iarasi acasa si am trecut sa va salut
Sper ca sunteti toate bine.
Promit sa revin.
sigrid spune:
Vreau si eu in club !! Plzzzzzz!!!
Dupa ce am incercat toate metodele cu babaciunea mea, adica : toleranta, indiferenta, comunicare normala, pe urma ton ridicat, am ajuns la concluzia ca cea mai buna metoda e tacerea.Punct. De azi inainte , noi doua nu mai avem ce discuta.
Sotul n-a inghitit-o niciodata si cand am fost nevoiti sa ne mutam cu ea , s-a imbolnavit de tiroida , atat de tare l-a stresat nemernica.
Socru-meu a murit , a ramas babostenia rascaiata in patru camere, noi avem ap. cu doua. Copiii au crescut, sunt liceeni acum ( fata si baiat), iar spatiul nu ne-a mai ajuns.
Am hotarat sa ne mutam cu totii..Era numai miere atunci.. Veniti mama, ca singuratatea e grea, c-o fi, ca s-o plesni..ne mutaram si incepu dansu`. E casa mea, de ce-ati venit, mizerii peste mizerii.Am lasat-o, am lasat-o, nu-i dadeam voie nici sotului s-o certe, stiam ca supararile nu-i fac bine, ma prefaceam ca nu ma afecteaza iesirile ei...teatru de doi bani.
Intr-o zi, cand s-a luat din senin de unul dintre copiii ( turbez cand sunt atacati copiii mei) , am izbucnit definitiv . A cautat tiganie si poale`n cap... asta a gasit. Se face anul de cand nu avem ce discuta, nu indrazneste nici macar sa se mai ia de copii..
Trebuie sa le dominam. Educatie, caracter...bleah, nu tine. Orice am face suntem nurori si intruchipam cel mai mare rau care li se putea intampla fiilor lor. Si-a mea, nu are decat un singur copil si doi nepoti...
andreea_trend spune:
Nu pot sa cred ca exista acest subiect pe aici... de fapt unul preferat de mine... soacra...
Vreau si eu in clubul vostru... eu sunt miresica de septembrie 2006... insa stau cu iubi de 1an ... si in acelasi timp si cu soacra...
Acum nu am timp, dar promit ca voi povesti cu lux de amanunte cum este a mea soacra... oricum face parte din categoria celor nebune ... dar rau de tot... sufera... cu capu'
Nunta noastra
Poze
impreuna spune:
In primul rand bun venit noilor sosite: niccostea, sigrid, andreea_trend, va trec acum pe lista asa cum cred eu, sa-mi spuneti apoi dc e ok sau nu ca modificam. Asptam vesti de la voi
Olim te astpt sa vi in Cluj. Si nurorile te asteptau, cam putine vesti ne-ai dat si noi am tot intrebat de tine
Camelia acu s-a vazut femeia la nevoie? Oare daca te-ai duce tu la spital, in caz in care sotul tau nu vrea, nu si-ar schimba parerea sa vada ca tu ai bunavointa? Zic si eu, desi probabil ca sunt slabe sanse, dar poate atunci n-ar mai zice ca tu ii interzici lui sa o viziteze...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"