Clubul nurorilor (7)
Raspunsuri - Pagina 12
diadaniela spune:
Imi aduc aminte ca si eu dormea de rupeam in primele 3 luni.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Dana da-i un sut in si hai la vale. Macar contribuie cu ceva in casa, sau asteapta tot de la voi?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
olim spune:
Sunt sigura ca vei lua usor examenul.Dai o citire si se rezolva.Si eu incep sesiune pe 30, si ma cam agit un pic.DEJA AM EMOTII, IAR DUPA MA GANDEAM CE PROASTA AM FOST CA M-AM AGITAT DEGEABA.
Si eu cand eram la zi luptam sa iau bursa, dar acum vreau 5, ca sa nu vin in toaman, sa fac drumuri degeaba in Ro.
O sa trecem cu bine, sunt sigura.
Bafta.
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Dana da-i un sut in si hai la vale. Macar contribuie cu ceva in casa, sau asteapta tot de la voi?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Contribuie doar cu prezenta ei nepretuita.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
monagan spune:
ioi, ce bine ca nu stau cu soacra. Cred ca mi-ar manca ficatii. Si asa ma enerveaza ......de la distanta (5 km). Wow,cred ca ar fi razboiul stelelor.
Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.Imi imaginez fetelor (cele care locuiti impreuna cu ELE ), ca nu poate sa fie usor ptr. voi, dar nu va lasati la scorpii.
P.S.
la toate nurorile
sigrid spune:
quote:Prinde un moment si fa-te urat la ea... Sa se supere ea si sa nu mai intre in vorba, ca altfel nu scapi de cicaleala, never.
Originally posted by ioana2004
bai .am zis ca va scriu ieri dar am avut treaba cu fata...scuze
Uite scriu acum ca sa nu uit ....
stiti ce mai face soacra-mea cind vine fii-su de la serv?il intreaba prima daca a mincat sa vina sa manince..(ca doar tot eu pun masa ,string masa)....si ii spune ca .....ce obosit e..ca efectiv parca ma ignora
Si toate astea le spune de fata cu mine ca parca-as fi o gluga de ciocani si n-as fi nevasta-sa....
eu n-apuc sa-l intreb ceva ca ea se baga si il intreaba daca a mincat de 100 de ori(nu exagerez...)
alta faza...vede ca nejucam cu aia mica ca intr-o familie,toti 3 vine si ea...tiptil,pindeste pe la geam .si apoi intra si imi spune ce sa fac:s-o pun pe fat in patut (ca acolo mai sta Ioana )si se joaca...sa ii dau sa manince,fetii s i chestii enervante pe care le spune de putin 5 ori pe zi
Iar daca nu ii raspund la aceeiasi intrebare care a mai pus-o de 3ori pina atunci...zice pe un ton ofensat ca n-o sa ma mai intrebe nimic...
ca ce .,de ce o cred o femeie rea?...si ii explic ca ma intreaba de 100 de ori aceleasi lucruri...si incepe ca "eu sunt bolnava ,ca mai uit ,ca-s batrina...etc"
si tot eu tre sa aplanez subiectul si sa trec peste....
voi ce ziceti?cum sa mai fac cu ea ca ...ma dispera...
sigrid spune:
quote:MG, zi-mi si mie un picutz, macar un episod din razboiul tau stelar imaginar, ca taman sunt in cautare de " Idei pentru enervarea , exasperarea, scoaterea din minti a soacrelor ciufute" ( asta dupa ce iau ceva calmante ca ma lasai si de tutun acu`).Mi se parea mie ca eram mai impunatoare cand gesticulam cu tigara intre degete si-o articulam cu niste fraze dure, da` deh!... am ales sa fiu sanatoasa , sa nu cumva sa ma imbolnavesc si sa triumfe ea, gushbitza dreak.
Originally posted by monagan
ioi, ce bine ca nu stau cu soacra. Cred ca mi-ar manca ficatii. Si asa ma enerveaza ......de la distanta (5 km). Wow,cred ca ar fi razboiul stelelor.
Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.Imi imaginez fetelor (cele care locuiti impreuna cu ELE ), ca nu poate sa fie usor ptr. voi, dar nu va lasati la scorpii.
P.S.
la toate nurorile
MG
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by sigridquote:MG, zi-mi si mie un picutz, macar un episod din razboiul tau stelar imaginar, ca taman sunt in cautare de " Idei pentru enervarea , exasperarea, scoaterea din minti a soacrelor ciufute" ( asta dupa ce iau ceva calmante ca ma lasai si de tutun acu`).Mi se parea mie ca eram mai impunatoare cand gesticulam cu tigara intre degete si-o articulam cu niste fraze dure, da` deh!... am ales sa fiu sanatoasa , sa nu cumva sa ma imbolnavesc si sa triumfe ea, gushbitza dreak.
Originally posted by monagan
P.S.
la toate nurorile
MG
meli
Sa inteleg ca stai cu soacra?Si eu!
Asa MG ,da-ne si noua cateva ponturi.
Dana
olim spune:
Sigrid, bine ai venit la nurorilor.
Te asteptam sa ne spui cat mai multe despre tine.
Va pup pe toate, si relatii bune, de care vreti voi cu soacrele.
a.cicel spune:
Neatza suratelor
Incet-incet intru si eu in ritmul normal. Azi am reusit sa ma trezesc inainte sa sune ceasul, lucru care nu mi s-a mai intamplat de vreo 2 saptamani.
Vad ca ne inmultim aici pe zi ce trece... Bun venit sigrid
9+
POZE