Clubul nurorilor (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

buna dimineata,

Ce m-as face eu fara voi????
Eu la un moment dat chiar ma gandeam ca eu sunt aia rea, careia nu-i pasa de parinti, etc.

Soacra mea, la fel se pare cu majoritatea, spune acelasi lucru de 100 de ori daca nu faci ca ea.

Are ideea sa pui cuverturi pe canapea, fotolii, etc. Eu nu pun, nu-mi place.
La ea acasa este cuvertura pe canapea, peste un cearceaf, si ea sta pe un prosop mare!!!!! Ca sa nu strice mobila.
I-am spus ca noi n-am luat-o pe veci, ba chiar ne gandim sa o schimbam, DAR la absolut fiecare vizita incepe cu chestia cu cuverturile, si e inventiva:
- nu-s ce vara de a ei a facut o criza de asm de la praful de pe pat.
Nu avuse cuvertura!!!
- sa spalam macar canapeaua cu detergent de covor!!!! ca sa se curate bine
- da stam cu capul unde am stat inainte cu picioarele?

Si-i pune intrebari potrivite cu varsta de 3-5 ani, desi sotul meu are muuult peste.
-te-ai spalat pe dinti?
Asta cand vine, destul de rar, la noi in vizita.
- la ou se maninca si albusul
La asta mi-a sarit tandara: acasa la dvs manca albus, ca l-ati avut 30 de ani acasa? Nu. Atunci sa nu va mai aud!!!

Ea vrea ca eu sa repar ce a stricat ea cu proasta educatie data in 30 de ani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare
Uneori chiar ma gandesc ce noroc am ca nu stau cu soacra, ca as face criza de nervi in fiecare zi.Eu cred ca as lua-o la bataie.
Eu nu inteleg cum pot sa fie unii asa stupizi, mai ales ca ei se tin asa destepti?
Eu cred ca ele o fac stiind ca noi suferim, ca sa stim ca avem soacre.Nu am chef nici sa ma gandesc ce m-ar astepta daca as trai in casa cu ea.Nu cred ca as rezista mai mult de 24 de ore.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Cristiama, si soacra-mea e la fel de incuiata la minte. Anul trecut le-a cumparat cumnata-meu mobila noua pentru unul din dormitoare-pat de mijloc, saltea relaxa, sifonier cu oglinzi, noptiere, iar dragii de ei dorm in alt dormitor, care are un pat vai mama lui, e de pe timpul strabunicii. Am intrebat-o de ce nu folosesc dormitorul nou mobilat-pai, sa nu stricam ceva, cand vine baiatul sa fie frumos si curat (cumnatul meu erste in america si vine o data la 2 ani.
Si soacra-mii ii plac cuverturile, daca sunt inflorate, cu atat mai bine. Pot spune ca eu le urasc.

Andreea, cand ai nunta(spre rusinea mea am uitat)?

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cherry22
Andreea, cand ai nunta(spre rusinea mea am uitat)?

pe 25 februarie...imediat.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ti-ai rezolvat examenul din ziua nuntii?
Pupici tuturor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

Ti-ai rezolvat examenul din ziua nuntii?
Pupici tuturor

Da, adica zilele astea trebuie sa ma apuc de invatat. Nu pot sa il aman pt vara, ca in august vine BB si...cred ca ma intelegi. Asa ca o sa ma chinui sa invat ceva, si daca reusesc o sa si copiez, macar sa imi dea un 5 acolo. Nu mai sunt acea studenta activa de anul trecut, cand am avut si cea mai mare medie pe clasa.... Acum nu ma mai intereseaza scoala, doar sa imi iau examanele.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by ioana2004

stiti ce mai face soacra-mea cind vine fii-su de la serv?il intreaba prima daca a mincat sa vina sa manince..(ca doar tot eu pun masa ,string masa)....si ii spune ca .....ce obosit e..ca efectiv parca ma ignora
Si toate astea le spune de fata cu mine ca parca-as fi o gluga de ciocani si n-as fi nevasta-sa....
eu n-apuc sa-l intreb ceva ca ea se baga si il intreaba daca a mincat de 100 de ori(nu exagerez...)

Brr! Numai cand ma gandesc ma apuca crizele.Ce nemernica!
Soacra-mea nu face faze din astea,dimpotriva ,o doare in daca fii-su mananca sau nu.Daca barbata-miu are vreun iaurt de baut(ca isi ia la serviciu cu sandviciuri}il bea fara nici o greata ,desi stie ca e a lui fii-su pt serviciu.Pe mine faza asta ma scoate din minti.De ce meu nu iti cumperi daca vrei sa bei?Bleah!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea imi place semnatura ta:) Ai grija sa nu te obosesti prea mult la lucru, ca poate la bebe ii place sa stea acasa in pat si sa se odihneasca:)

cristiama la fel a facut si soacra-mea cand ne-am cumparat coltar, sa ne punem cuvertura, ca in cativa ani ni se murdareste. A trebuit sa duc munca de lamurire cu ea, apoi s-a linistit cand ni s-a rupt patul 1 data si si-a dat seama ca oricum no sa ne tina o viata intreaga.
Eu totusi dau vina pe sistemul comunist pt conceptiile astea:)))

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela
De ce meu nu iti cumperi daca vrei sa bei?Bleah!

Pai de ce sa isi cumpere, cand este deja in frigider? Sa mai dea banii si pe asta, cand ai tu destui. Lasa ca fiu-su poate rabda. Cred ca asta gandeste.

9+

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Andreea imi place semnatura ta:) Ai grija sa nu te obosesti prea mult la lucru, ca poate la bebe ii place sa stea acasa in pat si sa se odihneasca:)

[navyStiu ca ii place acasa, in pat cat mai mult. Dar v-am spus, ieri a fost tare cuminte, parca stia ca avem lucruri importante de facut. Ca in rest...daca la ora 3 jumate a nu sunt in pat sa dorm, deja face urat, crampe, contractii... Din burtica e inteligent.[/navy]

9+

POZE

Mergi la inceput