Miresele anului 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
balkina spune:
Buna fetele!
Imi pare bine cav-ati distrat la intalnire si imi pare si mai rau ca n-am ajuns si eu..insa m-a retinut treaba, dar si ideea ca eu sunt relativ noua pe forum si nu o sa fiu "acceptata" in grupul vostru unde unele dintre voiva cunoasteti deja de ceva vreme.
In fine, niste poze sa va vedem si noi ... n-ar strica aici pe forum!
Raza ma sperii cu cat de devreme faci tu pregatirile pt. nunta. Avem nunta in aceeasi zi. Poti sa-mi spui de unde ti-ailua florile de piept? Eu as vrea sa dau o fuga prin Niro, Europa, poate sunt mai ieftine...
Nu tu ti-ai luat si bauturile?
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
contactnicole spune:
Fetili, tare-as vrea sa va vad si io!
Daca nu se poate in mail, sper sa nu ratez urmatoarea intalnire.
Numai sa puneti intalnirea de St. Valentine . La cat sunteti de simpatice, vreau sa va asociez si cu figuri!
Eu am fost la nasi in we, la Pitesti. Ata ete!
Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"
anamariame spune:
Hai, fetelor, ca iarasi ma apuca gelozia . Vreau si eu sa va vad...pls... anamariame@yahoo.com. Cine are timp sa imi trimita si mie o poza, doua? Chiar vreau sa va cunosc, macar din poze daca live nu se poate.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
emilyjeuly spune:
am uitat sa va zic de adresa de mail: emilyjeuly@yahoo.com
sar'na!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Cryssy spune:
Buna ziua!
Am si eu o mare problema: nu imi gasesc nasi
Se ofera cineva sa ne cunune?
nu avem pretentii nunta o avem pe 19 august 2006 Constanta
astept un raspuns
VA MULTUMESC ANTICIPAT
krelia spune:
quote:
Originally posted by Cryssy
Buna ziua!
Am si eu o mare problema: nu imi gasesc nasi
Se ofera cineva sa ne cunune?
nu avem pretentii nunta o avem pe 19 august 2006 Constanta
astept un raspuns
VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cryssy & Soare
Sa fie intr-un ceas bun!!!! Si bine ai venit!
Si stai linistita, toate se vor rezolva, vei gasi nasii pe care ti-i doresti!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Andita spune:
Salutare,fetelor!
Ce ma bucur ca sunteti toate voioase....poate ma molipsesc si eu de la voi. Eu sunt din ce in ce mai rau, fir-ar sa fie., Am avut un week-end super naspa, sambata am cautat garsoniere prin diverse cartiere, ne-am umplut de nervi si de griji, si duminica, in loc sa ne odihnim, am pus-o de o cearta, si uite ca s-a dus naibii si week-endu-ul asta! Simt c anu se mai termina perioada asta, stiam ca o sa fie greu, dar nu ma asteptam sa fie asa de greu. Sambata vroiam sa ma duc si eu pe la magazinele de mirese, dar, sincer, n-am mai avut nici un chef, parca asta e ultimul lucru la care ma mai gandesc acum. Sunt cu grija sa nu dorm pe strada....
Vineri am improvizat o marturie, din hartie, o cutiuta 5 pe 5 cm, cu fundita. I-am aratat-o alui meu, si a zis ca de-asta imi arde mie...
Va rog trimiteti-mi si mie poze, macar sa ma inveselesc de la voi... anditav7@yahoo.com
Nunta noastra
Poze
plici plici spune:
fetelor, care ati pus adresele de mail v-am trimis pozele pe care le am eu, desi mailu e cam mare , n-am stat sa le micsorez rezolutia, asa ca vin 5 mega de poze spre voi...care aveti probleme si n-ati primit sa-mi ziceti
pupicii
kateryna spune:
Fetele vreau si eu pozele pls... petrescu.georgiana@gmail.com
Noi ne-am mutat biroul azi, asa ca pana acum am carat la mobila si mai urmeaza... De citit ce ati scris azi probabil ca o sa citesc diseara cand ajung pe acasa.
Nunta noastra