Miresele anului 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Ooana trebe acordu fetelor! Pe mail cel mai bine, ca sa nu deranjam pe nimeni! Parerea mea!
Suede..vorbiram si de <cele care au mai putin>...de acolo ajunseram la silicoane!
quote:
Originally posted by ooana

Din cate observ...a fost o intalnire pe cinste...da alea 5 poze???...sa vedem si noi macar ceva daca nu am reusit sa vedem intalnirea "live"!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

OK! Uite adresa mea de e-mail nicoara_oana@yahoo.com!

Acu mai trebuie acordul fetelor! Ce ziceti imi aratati si mie?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia

Ne mandrim si noi ca avem miresici cu.....potential

Apropos de asta ! V-am zis ca sambata mai toate tantili din mag pt mirese imi ziceau k tb decolteu special... ma rog, nu ma deranja... dar s-a trezit una sa-mi spuna ca am probleme... si m-am uitat si eu cu mila la lipsa decolteului ei si-am zis scurt "Ba, pardon, tu ai probleme !"... Nu spun ce l-a bufnit rasul pe pui... ca facuse aia o fataaa..

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai hai..din strafundurile gandirii mele sa va "fac o idee" despre gagici:
Krelia...fatzuca interesanta, ochi mishto, cand zambeste e o dulcica, per total sexoasa...si e nebuna rau! Dusa cu pluta! Si eu te iubesc, stiu!
Ralu..dulcica, ii statea super fain paru', decolteu periculos si..alta nebuna de legat! Si pe tine te iubesc, nah!
Dya...o blonda senzuala, vorbareata si "asezata". Adica-paradoxal- mi s-a parut mai "normala" decat pe forum! si pe tine,da!
Plici- o scumpica, slabaaaa si hazlie!
Brave- inaltuta, slabuta, par frumos...si vorbareata! Din pacate era cam departe de mine...ca si alte fete...si n-am spionat chiar tot!
Elara- draguta si linistita! Dar vorbareata...
Kateryna- draguta, suuuper decolteu, "transanta" in a-si expune punctul de vedere!
Niccostea- draguta si la locul ei. Mi s-a parut asa..cea mai normala dintre noi. Si calma si...cuminte!
Andreea_trend- dragutica, agitata, tot timpul pe faza...nice
Pepenash- draguta..din pacate am schimbat doua cuvinte, caci eram in capatul celalalt al mesei! Dar mai avem timp sa socializam, nu?
Dragute toate..a fost frumos, cu o atmosfera relaxata...mai vreau!
Si mai eram si io pe acolo..pe post de "nash" in capu' mesei. Ca fotograf nu fusei, deshi venisem "chitita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

io n-am nika impotriva....
cred ca am adunat si eu aproape toate pozele....mai am de la sunsmile sa primesc si gata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by krelia

Ne mandrim si noi ca avem miresici cu.....potential

Apropos de asta ! V-am zis ca sambata mai toate tantili din mag pt mirese imi ziceau k tb decolteu special... ma rog, nu ma deranja... dar s-a trezit una sa-mi spuna ca am probleme... si m-am uitat si eu cu mila la lipsa decolteului ei si-am zis scurt "Ba, pardon, tu ai probleme !"... Nu spun ce l-a bufnit rasul pe pui... ca facuse aia o fataaa..

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Ce faza super..cred ca lesinam de ras...Bravo!

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

le vreau si eu

quote:
Originally posted by plici plici

io n-am nika impotriva....
cred ca am adunat si eu aproape toate pozele....mai am de la sunsmile sa primesc si gata!!!!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Salutare feteleeee!!! Hai ca mai apuc si io sa zic fro 2 vorbulitze p'acilea, ca in rest ... munca ca la balamuc . Vreau si eu poze de la intalnire pa mailu' ala de sus de la "pliculetz". Va roooog

Kreliooo, mi-am asumat treaba aia cu ... "ditamai fomeia" si ... sunt la dieta, da? Sa nu te mai aud la urmatorul set de poze ca ma mai iei asa ca nush'ce-ti fac!!! ...
PS: cred ca tre sa dam o fugutza pan'la rest ca zicea ceva nea Costache de alte pretzuri pt 2006 si macar sa vedem si noi cu cat cresc

Si nu mai pot de foame feteloooor ... dar macar da rezultate: 1 kg in 3 zile - e bine nu? Mai ales ca nu tre sa dau decat vreo 5 jos.

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

[quote]Originally posted by suede

I have a problem...
Desi am scris o gramada de mesaje,contorizarea mea s-a oprit la 51 mesaje.
Se poate face ceva?
Merci!

Draga mea, eu fac cununia in Ploiesti, peste 3 saptamani.
LuNi, pe 23, ma duc sa depin actele: C.I (copie + orig), Cert. nastere (C + o), declaratie (se completeaza la Casa Casatoriilor), Analizele facute pt. amandoi cu stampila "Apt pt. casatorie" (da-mi un msg pe PM si discutam despre ele).

Te pupa fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

vreau si eu poze!!!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Si eu pozeeee....multumesc frumos!

ralucateto@yahoo.com

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput