Miresele anului 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
plici plici spune:
iete...ce de descrieri.... asa e a fost frumos, desi eu sincer am vb mai mult cu doar o "jumate " de masa care erau mai pe langa mine....mai auzeam cate ceva si din capatu celalalt....io pe niccostea cred ca o stiu de undeva...da nu-mi vine in minte de unde....sau poate nu....eh....
bey Krelia da de mine dc nu zici nika, a?
glumesc
krelia spune:
quote:
Originally posted by suede
Sa mor io daca va inteleg..ce-aveti cu decolteul fetelor?Parca ati fi barbati...
bey suede..ce-i frumos si lu' Dzeu ii place...asa ca noua....de ce sa nu ne placa???..eh?
Ne mandrim si noi ca avem miresici cu.....potential
quote:
Originally posted by plici_plici
bey Krelia da de mine dc nu zici nika...
pune mana si munceste....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
suede spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Sa mor io daca va inteleg..ce-aveti cu decolteul fetelor?Parca ati fi barbati...
bey suede..ce-i frumos si lu' Dzeu ii place...asa ca noua....de ce sa nu ne placa???..eh??
Ne mandrim si noi ca avem miresici cu.....potentialquote:
bey Krelia da de mine dc nu zici nika[...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Acu'de,sunt si eu carcotasa..ca unele prea mult..si altele...mai putin
Zambeste..maine poate fi mai rau!
plici plici spune:
quote:
Originally posted by krelia
[quote:
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
daaaaaa......ma iubesteeeeee
hihihi
muncesc ma, desi....MI-E SOMN
ooana spune:
Din cate observ...a fost o intalnire pe cinste...da alea 5 poze???...sa vedem si noi macar ceva daca nu am reusit sa vedem intalnirea "live"!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
ai auziti trancule..sa nu mai zici de mine ca-s asa si pe dincolo...tzatzo
trancule ?! Asadar, tu ai voie...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
suede spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
bey suede..ce-i frumos si lu' Dzeu ii place...asa ca noua....de ce sa nu ne placa???..eh?
Ne mandrim si noi ca avem miresici cu.....potentialquote:
Acu'de...fiecare cu ce-l doare....
Zambeste..maine poate fi mai rau!
SunSmile spune:
Ooana trebe acordu fetelor! Pe mail cel mai bine, ca sa nu deranjam pe nimeni! Parerea mea!
Suede..vorbiram si de <cele care au mai putin>...de acolo ajunseram la silicoane!
quote:
Originally posted by ooana
Din cate observ...a fost o intalnire pe cinste...da alea 5 poze???...sa vedem si noi macar ceva daca nu am reusit sa vedem intalnirea "live"!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ciciep spune:
quote:
Dictionar moldovenesc....sau....Cuvantelnic moldovinesc
Cuvintelnic - un fiel di dictionar, cu multi cuvinti, din cari oaminii inteleji si ei si pot.
Miere - Lichid gros, dulsi, transparient, produs di albini or poami cazuti din mar.
Chilot - Nalbituri purtati pisti... rusini or baiet si condusi aerfloturili.
Divina - Fatuci draguti din icoani; fatuci draguti si din afara icoanilor; poati hi si fatuci cari ii acuzati di baiet ca a ramas bortoasi: "tu esti divina!".
Palitura - Lovituri pi spinari; di osandi ca la TSKA Moscova or florisici cari si-o pierdut sieva.
Papusi - Jucareli pentru bebilusi or opinsilii fari calcai, di casi, picari i-o dat fimeia nieputinciosului scriitor al cuvintelnicului.
Batigard - Strajer; baiet tuns la chelii, cu minti multi, cari apari pisiniva di batai; atentii, nu reusesti intotdiauna!
Perji - Poamili din pruni; dicoratiuni-mozaic pi material moali, dicalitatia cuvintelnicului.
Piron - Suruboi cari si bati cu socanu or locu undi trag in gari trenurili.
Tratat - Baiet cari daci vini in bataturi la tini ii dai o vodki sau pajini di hartii pi cari tovarasii domnului siecretar jeneral al PCM Voronin vor sa-l scrii in moldovinesti cu asupritorii di pesti Prut, cari vor sa-i romanizezi cu forta si cari se va siemna la Pasti. La Pastili Cailor.
Dobitoc - Poati fi si animal - bou, magar or alsiva din bataturi; cretin,idiot, tiembiel ca sel pi cari l-au pus kaghiebistii di la Moscova sa faci cuvintelnic intri romani.
Kreliutza, AM RAS CU LACRIMI!!!! E fenomenal "cuvintelnicul"!!! SI partea frumoasa este ca i l-am dat si unei colege care e moldoveanca de peste Prut si...moaaaaammaaa, ce a mai ras si ea!!
Thanks ca ne-ai inveselit dimineata
BraveGirl spune:
Buna dimineata fetele...sau ziuaSunt o lenesa...dorm toata ziua.
Trebuie neaparat sa repetir intalnirea...ca mie mi-a placut fff mult...
In legatura cu certificatul prenuptial, este valabil 14 zile dar...pt ca te cheama cu 12-14 zile inainte de data nuntii cu dosarul, atunci e logic ca certificatul trtebuie sa aiba data din ziua in care esti chemat daca te cheama cu 14 zile inainte, sau e datat cu o zi, doua inainte daca te cheama cu 12 zile inainte...Ati inteles ceva? Ca pt mine e simplu...dar sa explic e mai greu.
De exemplu pe noi ne-a chemat pe 19 sept, nunta fiind pe 1 oct. Dar pt ca 19 a fost luni, am avut si certificatul prenuptial cu aceeasi data, ceea ce ar fi fost imposibil sa-l faci avand in vedere ca de dimineata eram la primarie...dar daca il aveam cu data de vineri nu mai era valabil....Deci trebuie mai intai sa vorbiti la primarie sa vedeti in ce data va cheama si apoi va scoateti certificatul...
Corina
Albumul meu