pentru incepatorii de pe forum si nu numai
Am si eu o problema: nu ma prea pricep in ale calculatorului, si ca mine cred ca-s multi, asa ca m-am gandit daca n-ar putea cineva, eventual moderatorii, sa faca si pt noi un fel de ghid, ca sa-i spun asa. De exemplu cum sa fac sa-mi apara numele imediat ce postez un mesaj, sau cum pot sa dau trimitere la un link denumindu-l intr-un fel, fara sa scriu toata lalaiala aia(de ex sa scriu "aici" si cand ma duc cu mous-ul pe cuvantul aici sa ma duca direct acolo). Sau sa citez pe cineva, habar n-am cum se face asta.Si multe, multe altele, care nu-mi mai vin acum in minte.
Am vazut ca fetele se ajuta intre ele, dar n-ar fi mai bine sa existe un subiect numai cu asa ceva si cand nu stii ceva sa te duci direct acolo, in loc sa cauti in toate subiectele sau sa te rogi de ceilalti sa-ti spuna?
Mai mi-a venit ceva in minte acum: cum se pun poze, m-am chinuit de-am inebunit si tot n-am reusit, m-am lasat pagubasa pana la urma.
Cum vi se pare ideea, buna sau rea?
Raspunsuri
camelia72 spune:
Intr-adevar,este o idee foarte buna,mi se pare mai usor de cautat "problema" intr-un singur loc decat sa te plimbi prin tot forumul intreband in stanga si-n dreapta!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
louisea spune:
puteti intreba de ex. aici.. faceti un subiect cu ce va intereseaza
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=9
------------------------
Louisea si Bandit
Oana_B spune:
"cum sa fac sa-mi apara numele imediat ce postez un mesaj" - intrebarea asta n-am inteles-o:))) daca poti sa reformulezi:))
"cum pot sa dau trimitere la un link" - exista doua subiecte cu tema asta:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57764" target="_blank">link ascuns sub cuvant
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53222" target="_blank">cum sa scriu poze si sa apas direct pe ele
"cum sa citez pe cineva" - cand scrii un mesaj ai deasupra mai multe butoane si dedesubt la "forum code" cu mai multe explicatii
"cum se pun poze" - in partea stanga a forumului ai un meniu cu diferite optiuni de la "albumul foto" poti pune poze urmand instructiunile de la "editeaza albumul tau", dar deocamdata stiu ca nu functioneaza optiunea (cel putin la mine nu, incerc sa pun poze si imi spune "format necunoscut"
Oana_B
camelia72 spune:
"cum sa fac sa-mi apara numele imediat ce postez un mesaj" - mergi la "profil personal" iar in dreapta,jos,la semnatura,iti treci numele!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Veve spune:
Din cate stiu se lucreaza la un astfel de ghid..
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6