Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Madishor:am citit de Matei si parca-l vad pe Alex al meu. Ieri seara a vrut sa se imbrace singur si era asa de bucuros ca l-am lasat!
Si chiar le nimereste, cu putin ajutor.
Chiar vreau sa il invat sa se imbrace singur si sa manance singur, ca sa nu aiba probleme la gradinita.
Copilasii vostri mananca singurei? Ca al meu nu prea stie sa tina lingura bine si la ciorba chiar nu are nici o sansa sa inghita vreun strop.

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Da, si eu vroiam sa intreb daca mananca singuri. Stefi nu stie. O mai las la mancarurile solide (piure) dar intoarce de fiecare data lingura cu concavitatea in jos cand o baga in gura, asa ca e dezastru.

In schimb stam bine cu imbracatul. Isi pune singura pantalonii si sosetele si se dezbraca singura de orice mai putin bluza care se scoate peste cap. Si se si incalta, dar nu stie sa traga fermoarul...

Jucaria preferata a lui Stefi este gradina zoologica lego. De fiecare data cand o intreb cu ce vrea sa ne jucam, pe aia o alege. M-a disperat. Si ma innebuneste cu Cutiuta Muzicala, a invatat sa dea drumul la player in proportie de 80% si in fiecare zi asta ascult, nu mai pooot .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stefan mananca singurel, mai da si pe el nitel...dar majoritatea ajunge in gura..
au inceput sa-i placa desenele...dimineata la trezire pana sa plecam la gradi, trebuie sa ne uitam la shrek 2! si seara la culcare, la fel...
se descurca binisor cu imbracatul si incaltatul, dar cu nasturii nu iese schema...cu fermoarul se descurca. am renuntat la biberon de 2 saptamani si ca urmare, nu mai vrea sa bea lapte deloc! dar asta e!....m-am consolat cu ideea. e bine ca macar mananca iaurt...
pupici si sanatate tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Kehleyr: si Alex intoarce invers lingura si la mancarurile mai solide e ok, dar la lichide- dezastru.
La dezbracat si el se descurca bine.
Fetelor, ati vazut undeva (la chicco in special dar si de alte firme e ok)pupitru cu scaunel?
Eu nu am mai gasit nicaieri si vreau sa ii iau pt ca il foloseste pe post de birou, loc de luat masa pana spre 6 ani. Va rog sa ma anuntati daca il vedeti, pliiiiiiz!

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetelor... va rog sa ma ajutati... de o luna iau anticonceptionale Yasmin. Nu prea ma descurc la anticonceptionalele la care faci pauza 7 zile ca am luat inainte pilule la care mergeam in continuare cu ele si nu faceam pauza deloc. Spuneti-mi va rog si mie nestiutoarea... cate zile fac pauza , 7? Adica 7 zile in care nu iau efectiv deloc pilule sau 6 si in a 7-a zi iau prima pastila de pe noua folie? MERSIC!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

romana_74 - faci pauza 7 zile, in a 8-a incepi urmatoarea folie!
pupici si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Dana bafta la analize!
Matei mananca singur de ceva vreme. Mai da pe el dar destul de putin. Mai nasol e ca nu stii niciodata cand se intinde dupa ceva si rastoarna castronul pe jos. Daca ii dau paine cu unt/branza, mananca intai ce e deasupra si pe urma painea. Se poate imbraca cu pantalonii si sosetele, dar nu ii iese partea cu bluzele. Pantofii, dupa cum spuneam, sunt ultima noutate pentru ca pana acum cerea ajutorul la incaltat. De dezbracat se descurca mai bine si ii place sa se dezbrace si sa alerge prin casa in pielea goala.
Magda prietena mea a luat pupitru de la Quelle si e foarte misto.
cgaby - incearca sa-i dai lapte cu paiul. Noi am facut trecerea de la biberon la cana cu un pahar cu capac si pai.

The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat

Mergi la inceput

madishor - daca ar fi asa simplu....avem si canutza cu pai, dar nu vrea...orice altceva bea din cana, pahar...nu-l intereseaza. dar laptele nu vrea! si gata! si ca sa ma enerveze pe mine imi cere sa pun laptele in toate canile si paharele pe care le are...si nu sunt decat vre-o 8! asa ca...am renuntat la idee...il intreb daca vrea laptic, bineinteles ca el spune un NU hotarat...asa ca ma linistesc!
pupare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetele!

la mine la servici se lucreaza ca sa ne schimbe retelele la calculatoare - pe fibra optica, asa ca de-aia am lipsit de ceva vreme... ne-au schimbat si pc-urile, acuma avem fiecare pe al lui, ca inainte erau la comun si era mai nasol asa ca imediat ce se va pune in functiune internetul, promit sa revin 'in forta'!

tudor a fost racit aproape 2 saptamani, am avut probleme cu nas infundat/curagator, si foarte putina tuse, doar la trezirea din somn. a stat acasa tot timpul asta, luni ma gandesc sa-l ducem la cresa ca sa mai 'variem peisajul' macar.

aseara bogdan s-a jucat cu camionul primit de la mos craciun si a cazut destul de nasol cu capul pe mocheta, rezultatul fiind ca acu' are o vanataie grena-mov-albastra maaaare de tot in jurul ochiului stang - zici ca e cel mai mare boxer din lume!

maine plecam si noi la munte - la busteni (kehleyr, voi unde mergeti?)

cam astea ar fi noutatile mele, va pup si chiar daca nu apuc sa va scriu, ma straduiesc sa va citesc ca sa fiu la curent!!!

MARTTA - FELICITARI!!! iti doresc sarcina usoara si fara griji! si peste 9 luni, un bebe minunat, sanatos, cuminte si frumos, destept si cum mai vrei tu...

cornelia - tudor a avut si el o perioada de astfel de curiozitati acum vreo luna-doua-trei.
stateam pe buda si el langa mine, pe olitza:
'-mami, tu ai putza?! / - n-am, mami! / - ia sa vad! / pai e rusine sa te uiti.../ da de ce n-ai si tu? / pai de-aia mami, ca asa ne-a facut Doamne-Doamne: pe barbati si baietzi cu putze si pe femei si fetitze fara!/ da tu cum faci pipi?! '

eeee... intrebarea asta din urma am facut-o pierduta... ca altfel o luam de la capat! cert e ca a parut multumit de explicatie, ne-a vazut el din cand in cand goi pe toti, ca nu ne ferim, nici nu exageram!
cert e ca de atunci cand sta pe olitza inchide usa la baie, ca 'e rusine!'

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

va doresc un 2006 MINUNAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Salve
Hai sa va zapacesc si eu... nu putem fixa intalnirea marti?! miercuri nu am cum sa ajung. Daca e prea aiurea pentru toata lumea ramane sa va vad alta data!

Mergi la inceput