Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Madic, pai cam din aceleasi considerente ne-am gandit si noi la o gradi de stat. Sa vedem.

Dan, felicitari pt. burtica super ok!!!!
Mie nu mi-a facut control local decat la inceput (la Stefan mai tarziu, ca era periculos) si in luna a 9-a! In schimb, imi facea eco.

Amik, felicitari pt. terminarea facultatii! Spor la invatat si la lucrare!

Azi am fost cu Maria la mine la serv. Face parte din terapie: totul trebuie sa se concretizeze in mintea ei: mami o sa lucrezea aici, in biroul asta, aici sunt colegii ei etc. Cu ocazia asta am vazut si eu marea inghetata .

Ma gandesc sa incep si eu sa o las pe Maria la unele desene, sa ii iau ceva cd-uri...sau sa o duc la teatrul de papuci (de asta chiar imi e teama). Sa vad cand imi fac curaj.

Si sunt suparata ca tot reuseste sa "prinda" stiri. Si eu ma uit si mama, care imi zice ca nu tine televizorul deschis, dar nu e asa , si Doru... In sfarsit, de cateva zile imi tot spune de un baietel care a dat foc la casa si a ars fratiorul lui, bebelusul . Imi zice ca vrea sa dau pe programul ala sa vada. Ati vazut la stiri asa ceva? Daca schimb programele si vede ceva interesant (adica tot felul de monstruozitati ) imi spune ca vrea sa dau acolo!! Cred ca ar urmari f. atenta stirile de la ora 5 . Intr-un timp nu mai deschideam deloc televizorul, dar nu mi-am pastrat prea mult obiceiul asta. Imi fac aici autocritica, poate reusesc sa indrept ceva.

In rest, este din ce in ce mai bine, dar a ramas problema somnului. Adoarme in jur de 11-12 si se trezeste la 9 (uneori mai devreme). Imi spusese psihiatra ca reglarea somnului este cheia, dar nu reusesc deloc! La 8 incepem operatiunile de culcare, dar degeaba!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza! si a inceput o noua saptamana..
cornelia - pupici pentru maria..stelista! si stef se culca la 11 si se trezeste la 6.30-7! asa ca..in privinta asta...as vrea si eu sa stiu un remediu!
aseara au venit viitorii nostrii fini...2 perechi! mi-e groaza de anul asta..plin de nunti si botezuri!
pupici si o saptamana cat mai buna va doresc!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetele,

Cornelia, sa stii ca si Stefi se culca greu seara. Eu cred ca ei incep sa aiba nevoie de mai putin somn. S-ar putea ca faptul ca tu incepi pregatirile de culcare atat de devreme sa aiba efectul contrar, adica sa o incapataneze si mai tare. Eu nici nu mai incerc sa o bag in pat daca nu vrea, o intreb, daca zice nu, o mai las... si pe la 11 se cere singura. Probabil si voi stati pana tarziu treji si Maria vrea sa stea cu voi . Sa incerci cu teatrul de papusi. Pe Stefi au dus-o iar bunicii sambata si au avut din nou un succes nebun, este maaaare fan. Nu-mi mai spune de TV ca innebunesc, sotzul meu ii da drumul cum ajunge acasa si contracareaza toate incercarile mele culturale de a pune copilului sa asculte muzica simfonica .

Sambata seara am fost la concert la Polivalenta, daca puteti crede. Cred ca nu sunt zdravana . Faza e ca vreau sa ma duc si in aprilie la unul si mai grozav, dar care este... la Frankfurt. E un pic cam departe totusi .

Saptamana usoara si sanatate copilasilor bolnaviori!

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Salutare mamicute!

Am fost la Bacau si am avut si eu cald noaptea de mi-a fost bine; puteam sa fac plaja asa caldura au facut ai mei!!!
Flaviu m-a intampinat cu toata dragostea ca de obicei"tale, tale dor!" si pupicii de rigoare; evident ca il gasesc mereu mai mare si mai vorbaret; imi arata ce nazdravanii mai afce si daca din privire ii spun ca nu e bine sau ma incrunt devine asa zambaret gen strengar si face:"ba da!ba da!"...
Ii plac tare mult cartile de povesti si daca ma opresc din povestit incepe:"Sii... tot mami, zii tot!" bine baga asa un "si" moldoveneste de mai mare dragul.
Am facut impreuna "thec"=chec si cred ca o sa le aiba cu bucataria clar!asa ca aviz amatoarelor!
Bine ca si mestereste: ieri se plimba cu un cleste in mana si nu s-a lasat pana nu a scos un cui din scara... si apoi vin ebuucros cu "oite mami, gata!"... descurcaret tare.
Insa nu mai am voie sa spun ca nu e cuminte: duminica a tb sa merg la stomatolog si ne avand cu cine sa-l las acasa (Ovidiu nici nu voia sa auda sa stea doar el cu Flaviu, asta vezi ce ajutor de barbat am!)asa ca l-am luat cu mine la dentist; a fost super cuminte si dragalas, s-a jucat cu dr cat a preparat pastele pe acolo, a intrebat de s-a zapacit dr si nu stia ce sa-i mai spuna! A ramas surprins si dr cat era de curios si cu cata atentie se uita la ce face! L-am intrebat daca ii place si se face stomatolog si mi-a raspuns sec, stramband din nasuc:"Nuuu, mami!nu pace eu!"
Mi-am mai umplut un pic dorul de el!

Dana mi-ai lipsit la intalnire si ma bazam pe eventualele urmatoare recomandari!
In rest multumesc fetelor de toata atentia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hellooooo, feteleeee, dormiti???
nu mai ziceti nimic?

Bey, trebuie sa va zic o faza super tare cu Razvan.
Pe zi ce trece ne lasa masca cate poate sa stie si stam si ne uitam asa ca prostii unul la altul: pe asta de unde a mai scos-o???

Deci, vreau sa va zic ca stie toate cifrele si APROAPE toate literele, mai are w, y si z ca in rest le cam stie pe toate si asta nu ca ne-am chinuit noi sa-l invatam, eu chiar evit dar vine el si ma intreaba sau zice mami, hai, itim!!!..in fine poate si ai vostri stiu deja, nu ma indoiesc , dar pentru mine asta e o chestie brrr nu stiu cum spooky, in conditiile in care acum 2 luni de-abia invata sa vorbesca, zicea mama si tata doar.

Deci azi dimineata: eram la masa si i-am scos sa manance almette pe paine, si bineinteles se apuca el sa citeasca ce scrie pe cutie!!! si incepe: b z r a z a b a n a, nu in ordinea asta bineinteles, de fapt ceva neinteles si la urma finalul: Branza!!! probabil ca indiferent ca stia literele a, l, m, etc i s-a parut normal sa citeasca ce e in cutie !!!!!! cred ca de aia avea o fata cam mirata ca nu vedea el pe b, pe r acolo

Si in continuare obsesia cu trenurile numai asta desez toata ziua, cred ca daca ar exista un desen animat in care sa se plimbe numai trenuri de colo -colo, ar sta si Razvan nemiscat!

Dana, esti tare cu concertele!!! baga mare! ca dupa ce apare aia mica mai rar

Amik, am uitat sa-ti zic, felicitari petntru absolvire!!!! nu mai stiu ce? medicina parca? sau nu? daca am gresit scuze

Gaby da' stiu ca n-o sa te plictisesti anul asta

va puuup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

nu medicina!comunicare si relatii publice!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

magdone - felicitari! super tare razvan! acu trebuie sa invete engleza, nu? stef stia intr-un timp mai multe litere, dar acum nu le mai stie...cifrele le stie! si stie si multe poezii si cantecele! sac!!
amik - felicitari! dupa licenta trebuie sa faci cinste!
pupici tuturor si multa sanatate!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

fiind eu pe picior de plecare de aici, mai trag chiulul si hai sa va mai povestesc si eu una-alta.

Simbata am fost la Ciufolici... unde era o vinzoleala si o agitatie de zile mari, bineinteles ca singurul copil din cei vreo 20 care misunau pe-acolo care urla ca din gura de sarpe era al meu , dar macar am reusit sa tundem pramatia. A trebuit sa-l tin in brate, ca urla si se cabra tot daca incercam sa-l punem in masinute, pe scaunel idem, so l-am tinut si fata aia l-a tuns printre urlete si zbateri si povesti pe care i le picuram eu in ureche doar-doar uita si tace. Asa ca fiind cam ocupata cu povestile, am uitat sa-i spun sa nu-l tunda decit putin, acum e iar prea scurt, dar asta e, data viitoare voi fi mai pe faza. Intre timp mi-am propus sa mai merg pe-acolo sa ma tund eu si sa vada ca e ok si sa fie obisnuit cu locul. Dani era saracul stracojiu la fata cind fi-su urla, si nu stiu ce-i tot spunea printre dinti, eu insa cred ca-s cam nebuna, ca doar ma amuzam si incercam sa-i povestesc sa uite. Dupa tunsul lui m-am coafat si eu, timp in care el a stat cu ochii rosi si bot in brate la Dani, care s-a tuns si el in final, cind Luca deja se juca cu lego etc., de nu mai vroia sa plece. Deci fetelor cind vreti, ne vedem la Ciufolici la o manichiura ca sa mai dresez fiara

Duminica am fost la ziua unui prieten si a venit o fetita cu 2 luni mai mica decit Luca, care la inceput s-a aratat serioasa si timida, apoi... facuse o pasiune ptr dl. Luca si numai dupa el umbla. Iar el ca un pasa o cam ignora...

Fetelor, ne vedem duminica? Unde ramine pina la urma: Kiddyland sau Boo-boo jungle?

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Eu as prefera sa ne intalnim la Boo Boo Jungle, pentru ca nu am fost pana acum si pentru ca la Kiddy Land trebuie sa stam dupa ei pt ca au niste scari de pe care ar putea sa cada.
Kiddy Land e mare, frumos, dar nu ii poti lasa singuri pana spre 4 ani.
Alex e racit si tuseste. Toata noaptea a tusit. Din fericire nu are febra.
Azi i-am facut ex coproparazitologic si iau rezultatele maine.

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Amik-Spor la invatat.Si noi am avut mari probleme de constipatie dar i-am dat Marei vreo 2 luni Duphalac si tarite de grau zilnic iar acum mananca zilnic pe stomacul gol un kiwi si un iaurt Activia peste zi si nu mai avem probleme.
Cornelia- eu as mai amana teatrul de papusi pt. ca nu cumva sa se sperie.
Dana- ma bucur ca totul e OK.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze

Mergi la inceput