Bebelusi de martie - aprilie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Abia acum am reusit sa citesc tot ce ati scris - am inceput de ieri.
Multumim fetelor care au intrebat de noi.
Ema e bine, mananca binisor, se joaca frumos si incearca sa comunice. Cere apa si papa, ma striga mama, face cu mana - nu sunt sigura daca face de "la revedere" sau doar un salut, pentur ca mai face din cand in cand, daca se uita la noi si ne vede prin camera. Toata ziua o tine cu ma-ma-ma-ma. A fost haios ca de sf. Ion (multumim pentru urari ), toata ziua a zis doar ta-ta-ta-ta, drpet cadou pentru ta-su (sarbatorit si el). Acum are 4 dinti (spre 6) si o supara durerile, roade tot ce prinde si musca rau degetul cand o dam cu Calgel.
Va pup, noapte buna!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Frumos filmul,o placuta poveste cu copii, pentru ei dar si pentru cei mari.
rp ce dragute alintari! F originale.
adsena spor la curatenie. AzI NE-AM MUNCIT SI NOI DE NUMA'-NUMA'! Atat de tare...incat mi-a provocat venirea menstruatiei cu 5 zile mai repede decat era asteptata.
caramella bravo voua! Felicitari maxime!
ligia o luna usoara,care sa treaca repede,repede!Calatorie sprancenata lu' tati!
mamacita doi dintr-o lovitura(diferenta de-o zi nu se pune)! Bravo voua! Ghetutele sunt nr 18. Nu am vazut prea vazut in oras.Noi le-am primit. Nu am idee de unde provin
calimend bine ai venit!Asteptam detalii despre voi.
rrox fetele le strica petrecerea. Dragut! Ce-i ala sorter ? potrivirea formelor in lacasuri? Cred ca de ala-i vorba. Brien nu stie sa-l faca singurel.Doar cilindrul il introduce in gaura corespunzatoare.cu restul se lupta.Dar sunt forme destul de complicate,nu numai cele primare si .....Eu i l-am dat oricum. I-am cumparat si cuburi mai maricele. L-am invatat sa construiasca si acum el le pune singurel unele peste altele. Nu face castele elaborate...dar e un inceput.
oanamaria tare ma bucur ca ati scapat de Pulmicort. mi-a placut poveste,f frumos scrisa. Zambeam de una singura si mircea ma privea suspect. Pna i-am explicat. Si felicitari pentru dintisorul 7!
adriana vai!Mi-am amintit! Am vazut pozele,cum am putut sa te omit?!?!? CEZAR E O SCUMPETE! fRUMOS SI MARE! Tinem pumnii sa fie totul bine cu Alinuta.O dulcica!
Andira sunt ametita. Am uitat sa iti spun ca ma bucur ca o sa aveti o fetita.Oana Andreea e un nume minunat. Iar micuta este si va fi bine. Sa nu te nelinistesti!
ana71 cum e Victor?Are febra?
an-k sanatate micutei. Sa depasiti repede conjunctivita!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

LA MULTI ANI! Alexandra, sa cresti mare si frumoasa.

Fetelor, poate va intereseaza, am fost ieri la un magazin Miniblu si aveau reduceri cam de 50% la hainute. Promotia este pina astazi.

Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Alexandra - Adseana.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Alexandra, sa cresti mare si sanatoasa!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi : Bianca, Alexandra x 2, Irina, Rares !

Felicitari dintosilor. Sa iasa repede si cei ce se pregatesc inca.

Rp, citisem in cartea lui dr. Spock, ca miscarea ritmica a capului este intalnita la 5-15% din bebelusi. Apare intre 6-8 luni (in alta carte citisem ca e intre 4-18 luni). Mihai isi misca tot asa caputul inca de pe la 4 luni (atunci facea ceva mai violent decat acum si doar inainte de a adormi - adica dupa ce inchidea ochisorii). El nu a fost deloc leganat, dar cand era mititel ne plimbam cu el in brate prin camera si chestia asta ii placea tare mult. Acum nu mai face asa des, doar uneori cand nu are orele de somn facute sau seara.
Anyway, cf dr Spock chestia asta poate sa insemne oboseala, plictiseala sau frustrare. Chestia cu neglijatul e valabila doar atunci cand se leagana foarte des si atunci trebuie consultat un psiholog.

Caramella, mie dr mi-a zis ca Fe mai trebuie sa si-l ia si din alimentatie (Mihai e la limita inferioara, la nastere avand o usoara anemie pentru care am facut tratament pana am inceput diversificarea). Analizele o sa le mai repetam pe la 1 an.

Adriana, ne rugam ca Alinutza sa vada.

Am si eu o intrebare : lui Mihai primul dintisor i-a strapuns gingia in 5 ianuarie. Al doilea inca n-a aparut, iar gingiile de sus sunt foarte umflate. Dar unicul lui dintisor este foarte foarte mititel. Chiar asa de incet cresc ei sau este vreo pb ?

Gata, ma duc sa dau cu aspiratorul pana nu vine tati de la plimbare cu Mihai. Mihai face de-a dreptul istericale cand aude aspiratorul. Se uita la el si plange, plange, plange ...

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Alexandra!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Alexandra !!

Daria Felicitari lui Brien! E foarte mult si sa introduca cilindrul si sa puna cub peste cub In "What to expect - The Toddler Years" abia la 13 luni cam 10 % din copilasi pot face asta. Sorter e intr-adevar orice container cu gauri de forme diferite in care copilasii introduc obiecte asortate ca forma, le sorteaza dupa forma defapt. Ioana nu pare interesata inca sa construiasca nimic, ia cate un cub si il roade cat poate Mariuca a inceput sa puna cub peste cub pe la 11 luni.

An-k multi Biancai sa-i treaca repede conjunctivita.

Ana Felicitari pentru aerobic! Eu nu sunt in stare sa fac nici un sport d-asta in sala, aerobic sau tras de fiare, sunt o lenesa.

Danuta cresc incet. Ioana are de ceva timp doi dintisori si sunt tot mititei.

Anca Micaela Felicitari Emei! Pentru cum cere ce-i trebuie!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Multumim frumos fetelor, Rp, Nino, Gegea, Danuta_t, Andruzza si RRox

tuturor

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani! Alexandra! Sa cresti mare si sanatoasa, sa-ti bucuri parintii!

Mergi la inceput