Bebelusi de martie - aprilie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani Eva(ieri), Bianca, Irina, Alexandra , Rares!

dragele mele, va multumesc din suflet pentru aprecieri. Sunteti niste dragute. I-am citit si lui Mircea si ne-am bucurat ca doi copii.
Brien, ieri a primit in dar, dintisorul nr 6 ! Tot ieri am fost la masurat si cantarit. 10,5 kg si 78 cm.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

am citit tot ,tot,tot,am multe sa va scriu. dar...revin mai tarziu. Acum ma striga Mircea sa ne uitam la The Cronicles of Narnia. Abia astept sa-l vad. va pup pe toate
revin si va spun si cum e filmul,ca poate va intereseaza!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Adriana, sa fie totul bine pana la capat cu Alinuta. Ati facut o treaba excelenta!
Am vazut si pozele... e micuta si tare scumpa.

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani! Eva! Sa primesti in dar niste dintzisori!

Fetelor-va multumesc f. mult pentru urarile de ziua lui Vladutz: Nino, Ellinia, Adseana, OanaMaria, Andruzza, Mamacita, Roxx, Gegea, Rp, Daria! Sper ca nu am omis pe nimeni !
Eu acum am apucat sa citesc tot, tot- sunt tare obosita, vin seara la 8 acasa si Vladutz ma prinde de dupa gat ...iar eu plang.. El tot imi arata ce a mai realizat-in fiecare zi mai face ceva. Acum sta 1 minut in picioare fara sa se tina de nimic si-mi atrage atentia!
Nici nu mi-am dat seama cand a facut 10 luni-doar cand m-a intrebat un coleg cat are mi-am dat seama ca era data de 11, era ziua lui, va dati seama in ce hal am ajuns...Plus ca azi, sambata, am bolit ca m-am pricopsit cu o raceala...

Da, Ana, nici Vlad nu are nici un dinte, dar nici nu am mers sa-i fac analizele sa vad 'lipsa de calciu' zic gurile babelor, las sa mai treaca timpul ca poate-poate!

Rp- si Vlad se leagana asa din capsor stanga-dreapta- si gandeam exact ca tine-la orfani-cred ca i se trage de la faptul ca a inceput sa fie leganat pe picioare (acum mare, inainte nu il legana nimeni) si ii place senzatia asta...

Adriana - sa va dea Dumnezeu dupa sufletul vostru cum ati ajutat-o pe micuta Alina Doamne ajuta-i ingerasului sa se termine cu bine si fara chinuri operatia!

Si, am ras cumva satisfacuta in sinea mea, cand am citit ca incepeti sa va luati comorile in pat langa voi- ca al meu nu am reusit sa-l despartim de noi! Dar parca nici nu vreau (patul nostru e lat de 2 m)-asa ca avem loc! Oricum apt.nostru e doar de 2 camere, Vlad nu are camera lui, asta e in planul pe urmatorii 2 ani sa ne mutam la o casa mai mare (dc. nu mi-l rapesc bunicii care stau singuri intr-o casa frumoasa ...)-dar eu nu-mi dau copilul de la mine, asta-i sigur!!

Va pupam, va dorim un week-end placut!!
La noi a nins si e f. frig, -11 grade, brrrr! Sa vedem maine cum va fi!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Si am uitat:
La multi ani! Bianca, Irina, Alexandra , Rares!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

adriana, am vazut-o pe Alina in poze, frumoasa si mareee! S-o ajute dumnezeu, operatia sa fie un succes. Si inca o data te felicit pentru modul cum te-ai implicat!tie si lui Cezar.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

La multi ani: Bia, Irina, Alexandra Si Rares!

Multumim mult pentru urari: Oanamaria-luiza, Gegea si Daria.
Nino, mi-ai facut o mare bucurie cu link-ul ala. Parca au trecut o groaza de ani de atunci.

Calimend, bine ai venit printre noi. Sper sa ai timp sa ne scrii mai multe despre voi.

Andruzza, sala de sport este pe Aleea Istru, destul de aproape de Valea Argesului. Programul este luni, miercuri si joi intre 19-20. Taxa este de 300.000 lei/luna. Daca vrei sa incepi, spune-mi si iti dau un PM cu telefonul meu si ne auzim sa-ti spun mai exact cum ajungi acolo.

Caramella, mie analizele mi se par in limite normale. Eozinofilele marite indica un fond alergic sau paraziti intestinali . Dar la voi e OK. Lui Victor i-au iesit mai demult eozinofilele 13 si atunci dr. a banuit giardia (care s-a si confirmat coproparazitologic). Hemoglobina e foarte buna, nici eu nu i-as mai da Fe. Ar fi fost bine daca i-ar fi facut si hematocritul. Dar binenteles, tot ce ti-am spus, ti-am spus din experienta de mamica, nu sunt medic si doar un medic poate interpreta corect.

Noi astazi am fost la ziua unui prieten de-al lui Victor. A avut o zi tare plina: dimineata karate si apoi imediat 4 ore de zbenguiala non-stop (intr-un loc de joaca imens). Totul a fost perfect, dar cand ne-am intors mi-a spus ca simte ca e cald la fata si binenteles ca are febra. Sper sa fie doar din cauza agitatiei si sa nu fie vorba de altceva. Eva a ramas cu mama acasa.

Rrox, intr-adevar incepe varsta cu preferintele pentru copiii de acelasi sex. Deocamdata Victor are si prieteni si prietene si ii iubeste la fel de mult. Sper sa nu-l apuce misoginismul

Ma duc sa-i mai iau temperatura. Of Doamne, asa de rau este cand au copilasii astia vreo problema....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Coco, multumim pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ana71, programul e super, cu siguranta o sa merg, dar asa cum am zis, intai sa mai dau cateva kg jos, ca altfel nu pot lucra. Thx si o sa te intreb eu cand ma hotarasc!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

in primul rand multumesc tuturor pt urarile de La multi ani, multumesc si Ligiei si Mamacitei pt ca si-au amintit de noi.
Noi am avut musafira de revelion pe nasa biei care a plecat astazi, de aceea am ajuns cu putina intarziere la aeroport, a fost un sentiment minunat, visul pt care am luptat impreuna va devenii realitate si Alinutza va vedea in cateva zile, maine la internare vom avea mai multe detalii de la doctor sper.
Astazi am fost impreuna cu ele la Dana acasa, am papat cu toti (trebuie sa va spun ca Dana e o bucatareasa excelenta, mereu are pregatit cate ceva delicios), nu am ramas mai mult pt ca Alinuta si cu mama ei erau obosite si le-am lasat sa se odihneasca, apoi am mers la dr cu Bia- avem conjuctivita, ne-a dat o crema pt ochisori si speram cam in 4 zile sa treaca, nu stiu de unde a mai prins-o si pe asta... ufff, ata ete...

Mamacita, metoda plansului aplicata de tine la Alexut a dat roade si la Biencusul meu, dormim singurica si mami e tare mandra!

va pup si sper sa va citesc cat mai curand

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput