Bebelusi de martie - aprilie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 6

mamacita spune:
ligia,felicitari pentru somn!Toate(sau,ca sa ma exprim 'la moda','cu toatele')stim ce inseamna o portie buna de somn si ce mult ii ducem dorul
Chiar,ank,de ce nu mai dai pe la noi?Ne e dor de stelutele vii de azur!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

adrianafedorca spune:
salutare fetelor
azi a plecat alina in belgia, luni o opereaza la primul ochi miercuri la al 2 lea...am vorbit cu dana , au ajuns cu bine , am avut emotii mari...dar s-au descurcat la aeroport...am fost si eu pan ala urma, avenit sora mea si a stat cu cezar ...am facut si 2 poze , dar nu sunt f clare , le-am facut cu telefonul, ce sa va mai zic...alina e o scumpica ...e o dolofana...nici nu zici ca s-a nascut prematur...a recuperat f bine...e chiar mareee si fff frumoasa...acum cu bunul Dumnezeu o sa si vada....sunt tare fericita ca am putut sa o ajut asa putin ...cat am putut...am pus si pozele daca vreti sa le vedeti...
va pup si sa va rugati pt alina sa fie bine la operatie
Adriana si bb Cezarica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

caramella spune:
Am rezultatele analizei de sange a Aliciei si sunt cateva care au valori peste limita:hemoglobina13,2g/100ml(11-13)si la formula leucocitara-eozinofile3,53%(1-3),bazofile1,57(0-1).Am pus in paranteza limitele normale.Daca poate cineva sa ma lamureasca ,pana ajung luni la dr.,i-asi fi recunoscatoare.Si ca ionic e mai mare 1,10(1-1,2).Calciu total e bun.Asta inseamna ca are Ca destul ,nu?Eu care ziciam ca are in continuare lipsa ca.
Iar a inceput sa nu prea manance.Cum nu am reusit sa o fac sa manance mai nimic i-am luat cremvursti de pui.A mancat spre surprinderea mea unul aseara si unul azi dimineata,dupa care am pacalit-o cu fructe si cereale.Vrea noutati fata mea.
In legatura cu ritualurile de la 1 an,cum e cu turta?Cum mot nu avem de taiat a-si face faza cu turta ,macar de amuzament.Ce fel de turta teebuie sa fie?O pun pe maicamea sa o faca oricum ,ma enerveaza sa framant.Si pe urma am inteles ca trebuie sa aleaga niste obiecte,ce trebuie sa fie?Habar nu am de toate astea,nu am fost nasa niciodata desi mi-asi dori mult.

adrianafedorca spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebelina1/my_photos aici sunt pozele in albumul alina
LA MULTI ANI Bianca,Irina si Rares
Adriana si bb Cezarica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

adseana spune:
LA MULTI ANI! BIANCA, IRINA SI RARES!Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

adseana spune:
Fetelor am intrat numai sa va citesc repede, sunt ocupata, facem curatenie.azi dimineata am fost la biserica, la parastasul de pomenire a bunicilor mei, apoi am fost la ai mei la masa.Acum...treaba, spalat, curatenie, mancare...Alexandra e fffff cuminte , vorbeste non-stop pe limba ei si se joaca cu papusile
Va pup si...mai revin.
Doamne ajut-o pe Alinutza!Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

adrianafedorca spune:
haideti sa va spun eu cum e cu motzul...adica cum a fost cand am taiat eu motul, am fost nasa la 2 baietei ...deci...inainte sa faca 1 an sau in ziua respectiva...dar nu mai tarziu...caci va trebui sa asteptati pan al a3 ani, se taie motul la baietei iar la fetite se taie si mot si se rupe si turta...turta trebuie sa o faca nasa...ma rog...acum da comanda la cofetarie...e ca un fel de cozonac care se rupe deasupra capului ....dar nu stiu ordinea ...ma interesez...si va spun...la baieti am facut asa...in zua cand au facut 1 an ne-am adunat bunici nasi parinti..etc...si cine mai vreti voi...de obicei se face in familie acasa ...dar se poate si la restaurant sau unde va place...se leaga motul copilului cu funditza albastra...si se taie , apoi am mai taiat si din varful capului si am lipit cu ceara de la lumanarea de la botez pe cate un ban , si din parti la fel ...dupa asta se pune tava cu diferite obiecte in fata copilului sa aleaga...pe tava puteti sa puneti orice...bani, chei de masina, ...etc...trebuie sa aleaga 3 obiecte si cam asta e tot...dupa aia se trece la mnacare si la baut...si la dansat cine are chef...
Adriana si bb Cezarica

rrox3 spune:
Adriana Super, abia astept sa auzim vestile bune din Belgia!
Mamacita Felicitari dintosului! Noi suntem inca pe baricade, incisivii astia doi vad ca ies mai greu decat primii...
Caramella Nu trebuie sa faci tu turta, nasa vine cu ea. E rotunda, de obicei cu impletituri si cam de dimensiunile unui tort. E toata din aluat, preferabil de cozonac. Exemple de obiecte: carte, pieptan, iconita, oglinda, margele, ciocan, si orice altceva poate sugera ceva Mariuca mea a ales o carticica, o iconita si un parfum. Deocamdata isi mentine optiunile, ii plac toate 3
Calciul ionic e in regula, hemoglobina e in regula, daca era prea mica putea insemna lipsa de fier. Celelalte nu stiu exact in ce conditii ies din parametrii, dar sunt diferente mici.
Ligia te invidiez pentru somn! Poate era Raducu gelos pe tati si d-aia se trezea des, sa-l verifice
Andira fac zilnic apelul pana ne scrii ceva!!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

caramella spune:
RROX multumesc pentru raspunsuri.Am inceput de 3 zile sa-i dau fier ,mi se parea cam palida,nu i-am dat deloc pana acum,daca sta bine insa nu stiu sa-i mai dau?Am vazut ca multe dintre voi dau fe si am cerut si eu la dr. reteta.
ADRIANA am vazut poza e dulce Alinuta,astept cu sufletul la gura vesti bune.
Tocmai mi s-a facut o pofta de cozonac,citind cu turta.Preferatul meu e cu mac.
ANDIRA chiar sper ca esti in regula.

rrox3 spune:
Caramella eu nu i-as da fier. N-are nevoie. Daca tot ai intepat-o, acum stii exact cum sta si fata are destul fier. Aliciei vorbareata!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie