Bebelusi de martie - aprilie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 5

rrox3 spune:
Aseara am fost doar cu Mariuca la petrecere, desigur. M-a intrebat cineva, dar, spre rusinea mea, nu mai stiu cine Ioana a stat acasa cu mama mea. Au fost trei fetite si o gasca puternica de baietei, ca de, era ziua unui baietel. Acum asa vad ca au inceput sa faca, la gradinita se invitau toti. Aici nu. Mi-a zis Mariuca ca a mai fost o aniversare la McDonald's in clasa, a altui baietel, dar a invitat numai baieti, ca "fetele ii strica petrecerea!"
Acum l-am trimis pe sotul meu la biserica, sunt 6 ani de cand mi-a murit socrul si ii facem coliva in fiecare an. Si pachete cu mancare, pe care le impartim la batranei saraci. Se aduna la biserica si in cimitir sambata. Bucuria Mariucai, mananca coliva!
Gata, fug la fete, ca-i prea multa liniste acolo.... tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

ligia13 spune:
neatza!
sunt odihnita! sunt odihnita!
Da, am dormit azi noapte aprope neintrerupt!
S-a culcat "barbatul casei" la ora 9 , la 12 a avut o trezite de vre 3 min, cu potolire in bratze si apoi urmatoarea trezire la 6 (asta ca l-a trezit tati, sa-l pupe si sa-i explice ca in lipsa lui Radu este barbat in casa si trebuie sa aiba grija de mami
). Apoi l-am condus pe tati la usha, am baut un bibe si la 6:45 dormeam iar amandoi, pana la 9.
Acu adevarat ca ma doare capul de atata somn!.
Mai scriu, da sa vad ce vrea sefu ca ma striga (pe limba lui de tzipete - normal)!
Eu si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi

ligia13 spune:
Hai ca i-am pus muzica si s-a potolit. Am cutiutza muzicala 4 , aia cu Teo , Raduleasca si Nane. Cand canta Raduleasca sta asha mirat si se uita spre boxe, i face capul ca girofarul, ca mu-i e clar inca de unde se aude.
Ieri am crezut ca toate sunteti "bete", ca nu gaseam nicu un mesaj de la calimend, apoi l-am gasit. Dar serios, ca nu mi-e clar cand a aparut, ca in ultimul timp am citit mai atent!
calimend asteptam mai multe amanunte despre voi!
oanamaria, bine ca ati scapat de medicamente..
mamacita, si pe mine m-a uitat oanamaria, dar nu-i bai ca si eu am uitat sigur pe cineva ultima oara. Si ziceai de ochisorii lu Rares. Pai parca mamica lui ne spunea ca a avut conjuctivita. Gresesc eu?
rrox3, ai reuzit sa-mi faci pofta de coliva! D-zeu sa-l odihneasca pe socrul tau!
Sa sti ca la noi in zona, si la fete si la baieti se taie motzul! Cel putin in familia mea (unde predomina fetele) asha este!
Eu si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi

gegea spune:
La multi ani Bianca, Irina, Alexandra si Rares!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria

ligia13 spune:
citind urarile voastre de la multi ani imi dau seama ca an-k nu ne-a mai scris de mult!
an-k ce mai faci? Esti ocupata cu alinutza?
andira, mai spune-ne despre tine si fetele tale. Sau astazi sarbatoriti?
Eu si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi

caramella spune:
Nu mai inteleg ,la mesajul anterior am selectat rosu,purpuriu si verde si a iesit totul cu bleomaren.
LIGIA ma bucur ca v-ati odihnit,s-o tineti tot asa!
NINO,MAMACITA felicitari pentru noii dintisori!
Am uitat de o fetita sa o felicit.LA MULTI ANI ALEXANDRA!
GEGEA e buna ideea ta ,dar nu stiu ,sa nu o impovaram prea mult pe Rrox.

andrruzza spune:
La multi ani Bianca, Irina, Alexandra , Rares]!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

rp spune:
LA MULTI ANI! Bianca, Irina, Alexandra si Rares.
Eu nu stiam de legatul motului cu fundita, eu finului meu i-am prins suvita intre un banut si o bucata de ceara incalzita. De rupt turta la fete stiam si eu, nu stiu daca se si taie din perisor. Eu am poza cum imi rupe un colac mare deasupra capului, timp in care eu urlu de mama focului.
Nino, felicitari pentru dintisor. Sinteti cei mai dintosi de pe aici?
Ligia, sa inteleg ca ati ramas singurei? Ma bucur ca ati dormit bine.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)

mamacita spune:
LA MULTI ANI Bianca,Irina si Rares,numai frumosi!
Am reusit si eu sa ma adun de pe drumuri,de la cursuri.al meu sot,insarcinat cu micul dejun,a reusit sa adoarma odata cu fiul sau si s-au mai trezit la 13,cand imi trimitea candid sms cu intrebarea 'daca ii mai da solidele'Sa scap tf din maini!Am venit val vartej acasa,ei tocmai luasera pranzul,erau in mare forma si asteptau tzitzi:unul ambalajul si celalalt continutul
,asa ca a fost cu happy end.A,si ma mai asteptau cu o surpriza,ptr care s-a trezit copilul urland toata noaptea de i-am dat de vreo 2 ori cu calgel:dintisorul 4,celalalt incisiv central superior!
Acum se iteste si un canin,asa ca prea curand liniste inca nu asteptam.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png