Diclofenac

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Anderra, ingridnen, merci de raspunsuri. Cred ca am sa-mi cumpar niste diclofenac gel azi sa vad daca da rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Sa nu-l iei in nici un caz pe stomacul gol! Mie mi- facut rau si cu pansament gastric (bine,aveam doza dubla!)
Am vindecat apoi stomacul cu ceai de galbenele..le poti folosi impreuna, sa eviti niste probleme!
Succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Fetelor, mi-am facut masaj cu diclofenac gel de vreo cateva zile si ma simt mai bine. Durerea nu a disparut de tot, dar s-a atenuat foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

e bun ca unguent antiinflamator, dar pastilele sunt durere....eu una nu le-am suportat.....sa citesti ce scrie pe prospect, sa dai sa fugi......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Si eu am mai folosit diclofenac si gel si pastile, n-am avut probleme, l-am suportat bine.
In schimb am gasit un inlocuitor pt. el, NIMESULID, imi ia durerea cu mina, destul de rar am probleme, dar il folosesc si am renuntat la DICLO .
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Diclofenacul (Voltaren,Forgenac), este un antiinflamator nesteroidian,fiind un foarte bun antipiretic,antiinflamator,si moderat analgezic.Indicatiile terapeutice sunt in caz de poliartita reumatoida,spondilartropatii seronegative, artroze,afectiuni inflamatorii ale coloanei vertebrale, dureri articulare etc.
Efectele secundare sunt ca si a tuturor antiinflamatoarelor nesteroidiene-efecte digestive(favorizeaza in principal reactivarea ulcerului gastroduodenal, prin crestera secretiei acide si distrugerea barierei de mucus);efecte secundare renale,hepatice,hematologice si alergice.
In tratament nu se administreaza niciodata cu aspirina(ii grabeste eliminarea diminuindu-i efectul terapeutic)!
Se prescrie in asociatie cu un tampon gastirc obligatoriu!!!( eu personal recomand ca si tampon gastric si laptele batut sau iartul )
Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

eu am citit in ceva brosura mai de mult ca toate ibuprofenurile sunt periculoase, si ca zilnic mor x persoane din cauza efectelor secundare. de atunci incerc sa le evit, cel putin pe cele care se iau pe cale orala.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

mie mi-a recomandat medicul si aici in De pt. boal mea Diclac (diclofenac). am inteles ca nu tota lumea il suporta, eu nu am probleme insa nici nu fac abuz.nu am auzit sa fi fost interzis.
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput