M-am hotarat.......adoptie (29)
Raspunsuri - Pagina 3
daphnyie spune:
Aissa, Irina, va multumesc pentru raspunsuri si pentru sustinere, imi sunteti de mare ajutor.
Stiti si voi ce mult conteaza o vorba buna, o incurajare, o informatie care sa-ti deschida ochii, sa stii ca au mai trecut si altii prin asta si ca acum sunt bine.
Multe multumiri si
daphnyie
o mamica fericita spune:
Valiburu sa va traiasca sa aveti parte numai de bucurii.
LA MULTI ANI!
Lorelei si
valiburu spune:
Va multumesc frumos pt urari si aceleasi ganduri de bine pt toti cei dragi de aici de pe forum! Chiar daca nu am mai scris v-am urmarit cu atentie si m-am bucurat ca lucrurile pt unii au avansat inspre bine!
Apoi de 2 zile suntem in petreceri, ca doar Iustin e barbatel!
daphnyie spune:
Ati vazut stirea cu baietelul gasit mort de frig langa containerul de gunoi ?
Infiorator. Si daca ar fi trait micutul probabil mama ar fi fost cautata si consiliata sa-l ia inapoi.
Nu mai am cuvinte.
Daphnyie
patri spune:
Valiburu, sa va traiasca Daniel Iustin, sa va aduca multa bucurie si lumina in famile!
Am vazut ieri la tel ca jud Caras-Severin (parca ) era nominalizat negativ cu cele mai multe adoptii- si considerau ca implicit sunt cei mai multi copii abandonati! Ia sa vedem, oare unde sunt cele mai putine adoptii, nu sunt copii abandonati? Mi-a venit sa le trag uina, cand am vazut cat de superficial privesc...ca sa nu mai vb ca la vestea cu mamicile care se omoara la coada, spuneau ca s-au invoit de la serviciu...nici macar nu stiu ca bietele mamici tre sa stea cu copiii, nu merg la serviciu, si sa te invoiesti de la bb e si mai greu...
De vestea cu copilasulo abandonat si mort inghetat, No Coment!!!!
Dora,o mamica fericita
Andreea_k spune:
Fetelor , stiu ca a mai fost odata un subiect la fel dar am si eu o intrebare , voi ati stiut chiar din prima clipa ca ACELA aste copilul pe care il doreati ?Adica l-ati vazut odata si gata ,a fost "pecetluit "?.Va rog eu frumos, zice-mi si mie putin cum a fost , asa in 2-3 cuvinte.Nu vi-a fost frica nici o secunda ca,poate, nu e el acela ?
M-a cuprins o panica de nedescris.
Ati vazut aseara la stiri reportajul despre fetita pe care a nacsut-o baba aia de 80 de ani ( sau , ma rog, cati o fi avand )? Era asa de frumusica......
aissa spune:
Andreea faza asta e diferita de la om la om. Eu inainte de Ale am vazut 2 baieti, pe unul aproape ne hotarasem sa il luam acasa, dar la nici unul nu am simtit nimic special, aveam indoieli. Apoi am vazut-o pe Ale, era fetita si era mica, asa cum vroiam eu, dar departe de a fi o frumusete de copil (era chiar "chiompalici" putin). Am decis pe loc sa o luam, fara sa o vedem treaza (de fapt in cele 2 luni de vizite nu am vazut-o niciodata treaza), dar pur si simplu nu am ezitat deloc. Imediat ce am vazut-o a fost clar ca o vrem, a doua zi am si anuntat DPC-ul ca ne-am hotarat. Dar, sa fie clar, nu m-a izbit amocul pe loc, eu sunt si mai rece de felul meu si nu ma agit aiurea. Ma intreba mama pana sa o iau acasa daca o iubesc si mi se parea cea mai mare tampenie din lume. Cum puteam sa zic asa ceva cand o vazusem doar de cateva ori, dormind, de fata cu atata lume. Dragostea apare in timp, nu pe loc, cel putin nu in cazul meu.
La fel de adevarat este ca pe parcursul perioadei de vizitari am facut nenumarate crize in care mi se parea ca mi se pun bete in roate si ca nu mi-o vor da. Deci ceva trebuie sa fi simtit, dar nu declar ca aia era dragoste.
E ceva greu de descris, e normal dupa mine sa te treaca tot soiul de intrebari, sunt sigura ca si daca am fi gravide am avea indoieli asa ca eu zic ca e ceva firesc.
Inteleg ca ai vazut un copil dar nu esti sigura ce simti?
Cristina si Ale (30.09.2004)
Andreea_k spune:
Sunt putin confuza ( ma rog,putin mai mult) pt ca am vazut o fetita , nu e bebe asa cum vroiam eu dar mi-a placut.Imi amintesc ca a mai fost un subiect asemenator dar nu il mai gasesc sau poate n-am eu rabdare sa caut f bine.Eu am retinut atunci ca majoritatea fetelor spuneau ca au simtit cev aspecial atunci cand au vazut pentru prima oara copii lor.Mie imi place fetita dar nu pot sa zic ca am simtit fiori in stomac sau mai stiu eu ce.Stiu ca si Patri parca nu era f convinsa de la prima vizita ca micuta e Patricia ei si parca nici Urziceanu sau poate imi aduc eu aminte gresit.
Oricum o sa o mai vad odata si pe urma decidem.Practic nu am ce sa zic nimic despre faptul ca nu mi-a placut ceva la ea sau mai stiu eu ce insa am inceput cu intrbari de genul : ea e fetita mea ? Am o mica indoiala pt ca nu m-a apucat nici un sentiment deosebit cat am stat la ea.Abia acum parca incep sa constientizez tot ce a fost si parca mi-e dor de ea si parul ei cret ..
Si eu sunt o persoana f deschisa si glumeata dar acolo parca am fost prea serioasa , parca mi-am impus asa fara sa vreau sa fiu putin mai distanta ca sa pot observa totul .
E sanatoasa( cel putin asa pare) , e isteata , are o energie nemaipomenita, fuge de colo-colo , are o personalitate f puternica.
Dar imi tot amintesc mereu de faptul ca multe fete de aici ziceau ca au simtit ceva special cand au vazut puii pt prima data.
meme spune:
Bine v-am regasit si "La multi ani",chiar daca urarea mea vine cu ceva intarziere.Va citesc in continuare,timpul meu liber a devenit insa foarte limitat,asa ca mi-am gasit cu greu un moment sa scriu cateva randuri.Noi suntem bine,Anca este o adevarata domnisoara,cocheta,isteata,vorbareata.Peste cateva zile se implinesc 2 ani de cand suntem impreuna.Sincera sa fiu,au fost cei mai frumosi ani din viata mea,am invatat practic sa traiesc si sa ma bucur pentru fiecare clipa petrecuta alaturi de puiul meu.
Andreea,mesajul tau m-a incitat si m-a convins sa scriu.Eu am stiut din prima ca Anca este fetita mea.Am vazut-o in patutul ei de dupa usa,m-am uitat ochi in ochi cu sotul meu si am rostit la unison :"O luam!".Chiar si asistenta sociala a ramas blocata de hotararea noastra,de lipsa de ezitare.Asa suntem noi.Am iubit-o pe Anca de la primul zambet pe care ni l-a adresat,la fel cum si noi doi ne-am iubit de cum ne-am cunoscut.
Va doresc tuturor sa va gasiti cat mai repede odorul si celor care sunteti deja parinti sa va bucurati din plin de ei.
Daca vreti sa ne vedeti pozelemai recente ,uitati-va la albumul "Iarna 2006".
Pe curand,
Meme
http://community.webshots.com/user/danancamm