M-am hotarat.......adoptie (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Minnie felicitari ptr. fetita si sa o aduci cat mai curind acasa..sa vezi de acum in colo ce frumos o sa fie la cumparaturi ptr. fetite.
Andreea_k sa va bucurati cat mai curind de printesa voastra acasa.

Va mai arat cateva poze cu printzesa mea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_dinu2003/album?.dir=/f75a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Silvia, sa iti traiasca printesa! E o dulcica!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Mersi mult Aissa,ca si a ta avem fetite frumoase si vorba ta daca le nasteam noi poate nu ieseau asa frumoase.

Pupici la mamici si bebeici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Felicitari AndreeaK si Minnie Ma bucur din suflet ca v-ati gasit printesici!!! Sa aveti bucuria de a le aduce acasa cat mai rpd!!!
Silvia, m-ai dat gata cu papusica voastra! E absolut superba!!! Cred ca sunteti tare fericiti!!!

Pe mine tocmai m-a sunat asistenta sociala cu care voi colabora, sa stabilim prima evaluare psihologica! De-abia acum am inceput sa am mari emotii! Dar am convingerea ca totul va fi bine! Asta fiind primul pas, fetelor, va rog sa-mi tineti pumnii!

Va si va pe toate cu mult drag!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Mersi mult Simonette si sper sa ne dai vesti mai repede ca ti-ai gasit si tu bb-ul.Indradevar suntem tare fericiti,ea este lumina ochilor nostri,ir fara ea viata ar fi fost fara sens.

Silvia si Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

pupici la pitici si la mamici !!!
si felicitari posesoarelor de vesti bune ! sa va traiasca ingerasii !
si pt fetele "in asteptare", mult succes !

noi inca nu avem noutati... oricum, o sa va tin la curent.

va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Silvia, aveti o fata de nota 200. sa va traiasca si sa va bucurati unii de altii. De la ce varsta a inceput sa se ridice? Ca am ramas blocata cand am realizat ca are doar 7 luni jumate...
Promit sa pun si eu poze si sa ma laud in curand .

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Buna fetele, noi astazi am fost la vaccinul de 6 luni si la cantarit, avem 8.200 kg si 72 cm..avem de cateva zile putzina febra si dr ne-a zis ca in citeva zile o sa apara un dintzisor sus..sau doi asta e ne chinuim putzin ,dar ne facem noi mari.In rest suntem foarte vesel si vorbim muulltt.

Pupici la toate fetele.

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Mimis mersi frumos ,sta in picioare de pe la 6 luni refuza sa stea in fundulet dar sa se ridice in picioare este prima.Acum mergem in
premergator.nu stiu daca am facut bine ca am pus-o dar daca am vazut ca ea mergea tinuta de noi in picioare am ales premergatorul.Sa vedem ce o sa fie mai in colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Silvia, ai o minune de fetita, e mortala in rochiuta roz, sa-i mananci ochisorii nu alta! Mama ce concurenta la fete frumoaseeeeee!!!
Aissa, voi cati dintisori aveti?
Galinarodica, ce mai zici? I-ti papa baiatul toata energia, nu ai nici un pic de timp sa ne mai scrii si noua?
Corina, mai povesteste de piticuta, cum sunteti?
Nici eu nu prea scriu, dar citesc zilnic si mi-e dor de fetele care nu au mai scris...oare Rozi ce mai face???
Pupici la toate, mamici sau viitoare mamici de bbici scumpici!

Dora,o mamica fericita

Mergi la inceput