masca de fata

Am si eu nevoie de o recomandare. Voi ce creme / masti de fata folositi? Pana acuma am folosit produsele Murad. Am nevoie de o crema hidratanta, nutritiva, dar as vrea sa incerc si alte produse.
Raspunsuri

ali spune:
Eu am auzit de produsele de la Clinique.Am o prietena ( destul de pretentioasa) care le foloseste si foarte multumita de ele.Eu am incercat de la ea un scrub de corp si mi-a placut tare mult.Si se produc in State.Intra daca vrei pe site-ul lor, daca nu ma insel e www.clinique.com.
Succes.
ali

Sanca spune:
Multumest Ali, uite la Clinique nu m-am gandit. O sa le fac o vizita sa vad ce produse si preturi au.

corinadana spune:
Incearca si masti facute din fructe prospete plus ulei masline plus galbenus depinde de ce ten ai. Sunt f bune.
Si ptr scrub ptr fata eu in continuare folosesc faina de malai in combinatie cu putin sapun lichid ptr fata- e minunata!
Corinadana mama de Raluca

liris spune:
recomandarea mea: miere. amestec-o cu ceva gen argila sa o "fixeze " pe fata.
in ceea ce priveste cremele, dc e vorba de creme antirid, trebuie sa te uiti dupa right www.finetuning.com/articles/p0-1457-what-to-look-for-in-wrinkle-creams-the-five-ingredients-that-really-work.html" target="_blank"> ingredients .

svety spune:
Eu folosesc masti de argila de la Farmec, Avon cu namol, Avon ANEW peel-off. Le folosesc alternativ, o data pe saptamana. Totusi argila mi se pare cea mai buna.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Gaby spune:
Buna,
Cand am intrat in acesta sectiune vroiam sa deschisd un subiect despre produsele farmec Asla Vital. Eu folosesc de la ei in special crema anti-rid si sunt extrem de multumita... Niciodata nu am avut fata atat ce catifelata si fara pic de cos (aveam mai ales in perioada rosieeeeee!)Mai folosesc demachiantul si acesta este super...Iar de pret, este infim pe langa cele "destinate" femeilor norocoase financiar!Cat despre riduri, peste ceva timp o sqa vad si eventualele rezultate; eu folosesc crema doar de 2 sapatamani...cam devreme pt. verdicte!
TOate cele bune,
Gaby si Razvan (smeu)

Liliann spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Incearca si masti facute din fructe prospete plus ulei masline plus galbenus depinde de ce ten ai. Sunt f bune.
Si ptr scrub ptr fata eu in continuare folosesc faina de malai in combinatie cu putin sapun lichid ptr fata- e minunata!
Corinadana mama de Raluca
poti sa vii cu mai multe amanunte, te rog?
cam cat ulei de masline se pune?si cam ce fructe, mere , portocale, kiwi...orice?
si in functie de ten...de ex la un ten mixt merge masca asta?
eu folosesc argila de la aslavital cu sucuri de legume, fructe, lapte, miere alternativ, dar de cand cu bebele nuj ce draq nu imi mai fac timp si pt mine

Lili si Serban (17 iunie 2005)

cait spune:
Cred ca cele mai bune masti sunt cele din legume si fructe si binenteles cele pe baza de ulei de masine sau Vitamina E care est eun excelent antirid.Cand eram in Tailanda fratuzoaicele au intrebat-o pe ghida cum reusesc tailandezele sa aiba tenul fara riduri si ne-a spus ca, ele nu folosesc decat produsele naturale din gradina ca sa-si faca masti iar crema o fac din smantana.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

liris spune:
dc acceptam ca o fructa ne face bine din interior, putem accepta ca ne ajuta si din exterior.
mierea e buna ca produs antirid.
binenteles nu face nici o crema minuni, ca am vedea la Hollywood numai doamne de 80 de ani aratind ca la 20 . dar probabil , dc esti insistent si ai pe linga asta si un regim de viata sanatos , ajuta.
imi aduc acum aminte de tipa aia care a folosit estee lauder toata viata ei adulta si a dat compania in judecata la sfirsit (la batrinete) ca produsele lor au fost frectie la piciorul de lemn, si nu ce promiteau de zor. pielea tot i-a imbatrinit ... :((( q.e.d. afirmatia de mai sus.
da, tipele cu tenul mai inchis au pigmentii aceia care le protejeaza si mentin pielea mai mult timp cu aspect tinar ....
deci sanca, eu totusi recomand mierea, desi este o mare problema s-o pui , sa stai cu ea si totusi sa nu te minjesti...

Mona_B spune:
quote:Pai depinde si de ten...smantana nu-i deloc indicata in cazul unui ten mixt ori gras.
Originally posted by cait
Cred ca cele mai bune masti sunt cele din legume si fructe si binenteles cele pe baza de ulei de masine sau Vitamina E care est eun excelent antirid.Cand eram in Tailanda fratuzoaicele au intrebat-o pe ghida cum reusesc tailandezele sa aiba tenul fara riduri si ne-a spus ca, ele nu folosesc decat produsele naturale din gradina ca sa-si faca masti iar crema o fac din smantana.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
O masca hidratanta foarte buna se poate obtine din banana bine coapta piure cu putina miere si cateva picaturi de zeama de lamaie. Am vazut acum doi ani o emisiune pe un canal nemtesc, erau testate mai multe masti hidratante din comert plus una naturala din ingredientele mentionate de mine mai sus si s-a constatat ca aceasta (naturala)a fost cea mai eficienta. Testele s-au facut pe persoane cu ten normal.